Bliža se nba All stars (17-19.2.2017) in še preden pride ta dan je potrebno odigrati veliko tekem :). Danes bo zelo zanimivo v Washingtonu, ki je denimo favorit proti aktualnimi prvaki lige. V tem tednu se začenja tudi svetovno prvenstvo v smučanju… skratka zelo zanimiv teden bo mi pa pojdimo lepo po vrsti in si poglejmo današnje tipe:

Cleveland Cavaliers pri ekipi Washington Wizards
Stava na zmago (ZDA)
1.87 Washington Wizards – Čarovniki so v super seriji saj imajo na zadnjih desetih tekmah kar 9 zmag! Konjeniki pa so v zadnjih desetih tekmah polovično uspešni. V moštvo prvakov se denimo po manjši poškodbi vrača njihov letos najboljši igralec Kyrie Irving, ampak to vseeno ne bi smelo biti dovolj glede na formo ekip. Torej manjšo prednost za uspeh pripisujemo domačinom.

Utah Jazz pri ekipi Atlanta Hawks
Stava na zmago (ZDA)
1.83 Atlanta Hawks

Miami Heat pri ekipi Minnesota Timberwolves
Stava na zmago (ZDA)
1.86 Minnesota Timberwolves – Miami ima na svojem računu 10 zaporednih zmag. Danes imajo priložnost za novo zmago proti mlačno vroči Minnesoti, ki igrajo toplo hladno. Miami po stavni kvoti (10bet) ni favorit in res je vsake serije je enkrat konec in po navadi se serija konča proti takšni ekipi proti kateri ne pričakuješ in to se lahko zgodi danes…

Dallas Mavericks pri ekipi Denver Nuggets
Stava na zmago (ZDA)
1.70 Denver Nuggets

San Antonio Spurs pri ekipi Memphis Grizzlies
Stava na zmago (ZDA)
1.67 San Antonio Spurs

Phoenix Suns pri ekipi New Orleans Pelicans
Stava na zmago (ZDA)
1.50 New Orleans Pelicans

Oklahoma City Thunder pri ekipi Indiana Pacers
Stava na zmago (ZDA)
1.50 Indiana Pacers