nedelja, 19 januarja, 2020

Najboljše stavnice

Spodaj lahko vidite stavnice, ki so v Sloveniji med najbolj popularnimi. Vse stavnice so podrobneje opisane pod svojo rubriko tukaj pa je nekaj hitrih informacij o njih.

10bet stavnica

10bet stavnica

Bonus: 200€.
Eden izmed večjih bonusov.
Stave v živo.

10bet je mlada stavnica, ki je bila ustanovljena leta 2003 in že sodi med najboljše stavnice na svetu. 10bet ima registriranih uporabnikov iz več kot 90 držav. Imajo zelo visoke limite vse do 100.000€ na stavo. Bonus 10bet stavnice je do 200€.

10bet stavnica      več info

Bet at home stavnica

bet at home stavnica

Bonus: 100€.
Dnevne promocije v višini 50€.
Stave v živo tako kot ostale stavnice.

Bet at home je stavnica, ki ima že preko 2 miliona uporabnikov! Ponuja stave na različne športe, kot tudi na družabne dogodke. Poleg stav stavnica, tako kot tudi nekatere druge stavnice ponuja igranje pokra, casinoja in spletnih iger! Tudi stavni bonus je glede na ostale stavnice odličen, saj si lahko zagotovite do 100€ bonusa!

Bet at home stavnica      več info

Bet365 stavnica

Ena izmed najboljših podpor igralcem.
Stave v živo tako kot ostale stavnice.

Je ena izmed največjih in najboljših stavnic na otoku! Tako kot ostale stavnice tudi Bet365 ponuja stave praktično na vse športe od nogometa vse do kriketa, torej vse! Bet365  je glede na ostale stavnice  znan po dobrih stavnih kvotah in odličnih stavah v živo!

Bwin stavnica

Bonus: dnevno 50€ free bet stave.
Ena izmed priljubljenejših stavnic.
Stave v živo tako kot ostale stavnice.

Bwin vsak dan ponuja uporabnikom preko 30.000 stav, kar jih uvršča v sam vrh med stavnicami! Je ena izmed najbolj prepoznavnih stavnic na svetu in ima preko 16 milijonov uporabnikov.

Bwin stavnica      več info