Športne stavnice

Spremljanje športnih tekem in drugih športnih prireditev je pri veliki večini prebivalcev tega planeta zelo priljubljeno izkoriščanje prostega časa. Ne zavedamo pa se vedno, da z ogledom tekem in spremljanjem lig posameznih držav nevede pridobivamo znanje, ki nam lahko celo pripomore k dodatnemu zaslužku, in kdo bi se tega branil… verjetno nihče. Tako lahko v preživljanju prostega časa, ki je namenjen za sproščanje celo zaslužimo s športnimi stavami. Prav športne stave pa po drugi strani prinesejo dodatno vznemirjenje in napetost pri spremljanju športnega dogajanja na malih ekranih, saj je navijanje za zmago, dosežen gol, koš po vplačilu športne stave intenzivnejše, saj se podzavestno veselimo verjetnega zaslužka.

Ker je svetovno tržišče preplavljeno z tujimi športnimi spletnimi stavnicami in stavnimi ponudniki smo se odločili, da naredimo podroben pregled najbolj priljubljenih športnih stav pri nas. Naša spletna stran že več let spremlja ponudbe tujih športnih stavnic ter njihov trud za pridobivanje novih uporabnikov s posebnimi ugodnostmi. Prav tako spremljamo kaj nam lahko nudijo, ko smo enkrat že redni uporabnik, kakšne so stavne kvote, če so spletne strani stavnic v slovenskem jeziku, ter na koliko različnih športnih dogodkov ter na koliko športnih zvrsti nam omogočajo športne stave.

V spodnjem pregledu na kratko predstavimo nekaj, po našem mnenju, najboljših tujih športnih stavnic. Naše mnenje je sestavljeno iz ocene:

 • ponudbe športnih stav,
 • kakšna je uporabnost spletnega mesta,
 • kakšna je uporabnost mobilnih spletnih mest ter če imajo za uporabnike na voljo mobilno aplikacijo,
 • če imajo v ponudbi stave v živo,
 • kako preprosta je registracija in pridobitev uporabniškega računa,
 • od višine bonusa, ki ga ponujajo novim igralcem ter brezplačne stave.
 • od ponudbe, ki jo omogočijo za stalne uporabnike,
 • od tega kakšne kvote nudijo ter vrste spletnih stav,
 • koliko športnih zvrsti in dogodkov imajo vključene v svojo ponudbo,
 • če je spletna stran športne stavnice v slovenskem jeziku,
 • kako je mogoče vplačati denar in izplačati zaslužek,
 • kakšen je najvišji zaslužek,
 • kakšna je podpora uporabnikom,
 • če je ponudnik športnih stav zanesljiv pri uporabi, in z nizkim tveganjem, kar lahko brez dvoma trdimo za večje spletne stavnice, ki so globalno uveljavljene v svetu stav,
 • in nazadnje je del naše ocene preprosto izraz naše osebne izkušnje pri uporabi športnih stavnic, ki jih z veseljem delimo z vami.

Prepričani smo, da lahko s svojimi izkušnjami olajšamo vašo odločitev pri izboru pravega ponudnika športnih stav za vas. In vam s tem privarčujemo čas pri raziskovanju spletnih stavnic in preskok direktno k zanimivejšemu in razburljivejšemu delu in to so športne stave.

Najboljše tuje stavnice

Po našem mnenju so trenutno najboljše stavnice pri nas naslednje:

Zgoraj omenjene spletne stavnice so ene izmed globalno najbolj uveljavljenih spletnih športnih stavnic, ki imajo večletne izkušnje na tem področju in milijone zadovoljnih uporabnikov na vseh kontinentih. Torej preden odprete račun za športne stave, preverite naše stavnice nasvete na kaj morate biti pozorni, ko se odločate za tuje športne stavnice. Pomembno je kaj vi želite od stavnice, da boste v športnih stavah res lahko uživali in pri tem tudi nekaj pridobili.

Bet 365 stavnica

To je največja in najbolj priljubljena športna stavnica na svetu, z največjim številom uporabnikov. Ponujajo vse kar si lahko srce zaželi. Je najbolje ocenjena po večini naših kriterijev. Zelo je priljubljena zaradi enostavne uporabe in nenehnega izboljševanja v ponudbi, tako na spletni strani kot tudi v mobilni aplikaciji.

Bet at home stavnica

Tudi Bet at Home je ena izmed največjih ponudnic športnih stav, ki svojim uporabnikom ponuja preko 75 različnih športnih zvrsti in dogodke z odličnimi kvotami. Spletna stran je kljub obširni ponudbi zelo pregledna in uporabnikom prijazna.

22bet logo

22bet stavnica

22bet stavnica šele pridobiva na popularnosti, kljub temu, da je že kar lep čas na spletni sceni. Priljubljenost ji raste ravno zaradi zelo visokih kvot, ki jih izkušeni igralci športnih stav znajo zelo lepo izkoristiti.

20bet stavnica

Če iščete spletno mesto za stave in igre na srečo, ki je novo, zanesljivo in raznoliko, je stavnica 20bet prava izbira za vas. Ustanovljena je bila leta 2020 in deluje pod licenco Curacao. Na njeni spletni strani lahko najdete bogato ponudbo športnih stav, e-športnih bitk, igralniških iger in živih igralnic. Spletna stran je sodobno oblikovana, prijazna do uporabnikov in varovana z najnovejšo tehnologijo.

Za podroben opis za posamezne športne stavnice vas vabimo, da si jih pogledate v predstavitvi posameznih stavnic. Tam dobite tudi podrobne informacije o trenutno razpoložljivih bonusih, ter celotni ponudbi stavnic. Večina spletnih stavnic, naštetih tukaj, ponuja tudi druge načine zabave poleg športnih stav, kot so poker, igralnica in bingo.