Bwin

bwin stave

Stavi in zmagaj!

Bonus: vsak dan 50€ free bet.
Najbolj priljubljen v Sloveniji.
Stave in prenosi tekm v živo

Stavnica trenutno ne sprejema slovenskih igralcev zato priporočamo naslednjo stavnico za vas

>> DOSTOP DO STAVNICE BET AT HOME <<

Bwin vsak dan ponuja uporabnikom preko 30.000 stav, kar jih uvršča v sam vrh med stavnicami! Njihova ponudba pa je prevedena v kar 22 svetovnih jezikov, kar je res velika številka, najbolj pomembno pa je tudi da je Bwin tudi v Slovenskem jeziku, tako da vam bo uporaba spletne strani še veliko bolj enostavna.

Stavnica bwin je znana tudi po široki ponudbi športov. Stavite lahko vse najbolj popularne športe pa tudi tiste malo manj znane. Torej stavite lahko športe kot so: alpsko smučanje, ameriški nogomet, atletika, badminton, baseball, košarka, odbojka na mivki, boks, šah, kriket, kolesarjenje, pikado, futsal, rokomet , konjske dirke, hokej, nogomet, tenis, odbojka, vaterpolo, zimski športi in še mnoge druge.

Super stavne kvote!

Pri športni stavnici bwin je veliko plusov, izpostavimo pa lahko stave v živo, ki jih lahko kombinirate prav tako z prenosi tekem v živo. Torej ne samo, da lahko v živo stavite skorajde vse zgoraj naštete športne, lahko jih tudi spremljate v živo. Na stavnici lahko tako mesečno spremljate vsaj 1000 športnih dogodkov, dnevno je to vsaj 50 tekem v 20 različnih športih. Vse to pomeni res dodano vrednost in ravno to vam ponuja omenjena stavnica.

Bonus oz. Promocija: Če stavite poljubno število enojnih ali kombiniranih stav, vsako s skupno kvoto v višini 2,5 ali več, lahko vsak dan osvojite stavo FreeBet v vrednosti do 50 €!

Stave: Bwin bonusi in promocije

Stavnica vsak dan ponuja free bet stavo v višini 50€!


Kaj še ponuja

Poleg igranja klasičnih športnih stav, se boste lahko kratkočasili tudi z igrami kot so: poker, casino in pa spletne igre!


Depozit oz. vplačilo

Za vplačilo denarja na stavnico bwin lahko izbirate med naslednjimi opcijami: Bančna transakcija, Diners Club, Electronic Transfer, EntroPay, Giropay, Maestro, Mastercard Visa, Paypal, Neteller, Paysafecard, POLi, Skrill in Neteller.


Izplačilo

Uporabite lahko naslednje možnosti: Bančna transakcija, Clicky, MOney Transfer, Visa Electron, Visa, Master, Skrill, Neteller in pa tudi Paypal.

Ocena stavnice
  • Začetni bonus
  • Podpora uporabnikom
  • Enostavnost uporabe
  • Stavne kvote
4.2

Povzetek

Stavnica ne ponuja klasičnega začetnega bonusa je enostavna za uporaba in je v Slovenskem jeziku!

Sending
User Review
4.44 (9 votes)

Ostali podatki:

Jezik: Slovenski, angleški, španski, nemški, madžarski, hrvaški, francoski, italijanski, portugalski, švedski, danski, norveški, finski, nizozemski, grški, turški, poljski, ruski, češki, romunski, bolgarski, katalonski.

Valuta: EUR, USD, BGN, CHF, CZK, DKK, GBP, HRK, HUF, NOK, PLN, RON, RUB, SEK, TRY.

Igraj zdaj!