e-stave

BONUS

100% bonus do 10€

2.4 / 5
TOTAL SCORE

E-stave je edina slovenska športna stavnica, ki se je razvila v monopolni položaj na domačem trgu. Zaradi pomanjkanja konkurence si lahko privoščijo nekoliko slabše storitve v primerjavi z mednarodnimi stavnicami. Vendar pa je kljub temu veliko slovenskih igralcev stav še vedno zvestih tej domači stavnici. V tem članku bomo podrobneje analizirali E-stave, njihove storitve, in prednosti ter slabosti v primerjavi z drugimi mednarodnimi stavnicami.

1. Predstavitev E-stave

E-stave je slovenska športna stavnica, ki se je razvila v monopolni položaj na domačem trgu. V zadnjem času se sicer trudijo posodabljati spletno stran in izboljševati svoje storitve, vendar pa so še vedno korak za mednarodno konkurenco. Njihova glavna prednost je prisotnost na slovenskem trgu in možnost vplačila stav na različnih lokacijah, kot so trafike, bencinski servisi in podobno.

1.1. Ponudba stav na E-stave

Ponudba stav na E-stave je precej omejena v primerjavi z mednarodnimi stavnicami. Poleg klasičnih športnih stav, kot so nogomet, košarka, rokomet in hokej, ponujajo tudi nekatere bolj eksotične športe, kot so smučarski skoki, biatlon in namizni tenis. Vendar pa ponudba na E-stave še zdaleč ne sega v širino in globino ponudbe, ki jo najdemo na mednarodnih stavnicah, kot so 22bet, Bet-at-home in drugih.

1.2. Višina kvot na E-stave

Kvote na E-stave so v primerjavi z mednarodnimi stavnicami nižje, kar pomeni, da boste ob zmagi prejeli manjši zaslužek. To je ena izmed glavnih slabosti E-stav, saj nižje kvote pomenijo manjše dobitke za igralce.

Ocena stavnice

Name: e-stave

Description: Edina slovenska stavnica v sloveniji.

Overall
2.4
 • Začetni bonus
 • Podpora uporabnikom
 • Stavne kvote
 • Enostavnost uporabe
 • Mobilna aplikacija
 • Stavna ponudba
 • Zanesljivost / Varnost
Sending
User Review
0 (0 votes)

Summary

E-stave je slovenska športna stavnica brez konkurence na domačem trgu. Njihove storitve so slabše od mednarodnih stavnic. Veliko slovenskih igralcev stav je zvestih E-stavam. V članku analiziramo E-stave, njihove storitve, prednosti in slabosti.

Pros

 • So edina slovenska športna stavnica, ki ima licenco za delovanje na domačem trgu.
 • Omogočajo enostavno vplačilo in izplačilo denarja preko različnih kanalov, tudi s Flikom.
 • Ponujajo različne promocije in bonuse za nove in obstoječe igralce.
 • Imajo mobilno aplikacijo, ki omogoča hitro in udobno igranje na poti.
 • Imajo široko ponudbo športnih dogodkov in iger, tudi virtualnih.

Cons

 • Nimajo konkurence na domačem trgu, kar lahko vpliva na kakovost njihovih storitev.
 • Njihove kvote so pogosto nižje od mednarodnih stavnic.
 • Njihova spletna stran je zastarela in neprivlačna
 • Njihova podpora strankam je slabša od najboljših mednarodnih stavnic.
 • Njihove e-igre so omejene na nekaj ponudnikov in nimajo velikih dobitkov.

2. Primerjava E-stav z mednarodnimi stavnicami

V nadaljevanju bomo primerjali E-stave z nekaterimi mednarodnimi stavnicami, kot so 22bet, Bet-at-home in pokerstars Sport. Osredotočili se bomo na razlike v kvotah, ponudbi stav, začetnih bonusih, načinih vplačil in izplačil ter podpori igralcem.

2.1. Višje kvote na mednarodnih stavnicah

Mednarodne stavnice ponujajo višje kvote kot E-stave, kar pomeni, da boste ob zmagi prejeli večji zaslužek. Na primer, če bi stavili 100 € na neodločen rezultat na 22bet, bi dobili 475 €; medtem ko bi na E-stave dobili le 355 €. To predstavlja razliko v dobitku kar 120 €, kar je precejšen znesek, še posebej, če stavite redno.

2.2. Večja ponudba stav na mednarodnih stavnicah

Mednarodne stavnice ponujajo veliko širšo in globljo ponudbo stav v primerjavi z E-stave. Poleg klasičnih športnih stav, boste na mednarodnih stavnicah našli tudi stave na politične dogodke, zabavo, e-šport in virtualne športe. Prav tako ponujajo več različnih načinov stav, kot so hendikep stave, skupni rezultat, stave na posamezne igralce in še veliko več.

2.3. Stave v živo na mednarodnih stavnicah

Mednarodne stavnice ponujajo možnost stav v živo, kar pomeni, da lahko stavite na tekme, ki se trenutno odvijajo. To omogoča bolj dinamično in zanimivo izkušnjo stavljenja, saj se kvote spreminjajo v realnem času, glede na trenutni potek dogajanja. E-stave trenutno ne ponujajo možnosti stav v živo.

2.4. Neomejene posamične stave na mednarodnih stavnicah

Na mednarodnih stavnicah lahko stavite na neomejeno število posamičnih stav, kar vam omogoča, da sestavite zelo kompleksne stavnice. Na E-stave je število posamičnih stav omejeno, kar zmanjšuje možnosti za bolj izkušene igralce.

2.5. Izplačilo dobitkov med tekmo na mednarodnih stavnicah

Nekatere mednarodne stavnice, kot je bet at home, ponujajo funkcijo izplačila dobitkov med tekmo. To pomeni, da lahko zaprete svojo stavo pred koncem tekme in tako zavarujete svoj dobiček ali zmanjšate izgubo. E-stave trenutno ne ponujajo te funkcije.

2.6. Visoki začetni bonusi na mednarodnih stavnicah

Mednarodne stavnice ponujajo visoke začetne bonuse za nove igralce, kar je še ena prednost v primerjavi z E-stave. Na primer, Bet-at-home ponuja bonus do 200 € ob prvem vplačilu, medtem ko E-stave trenutno ponujajo bonus 10 EUR.

2.6.1 Bonus za prvo nakazilo

Registrirani uporabnik, ki je ustvaril igralni račun na e-stave.com in še ni nakazal ničesar, lahko dobi bonus za prvo nakazilo.

Bonus (od 01.02.2023 dalje) je enak 100% zneska prvega nakazila, vendar največ 10,00 EUR. Znesek se nakaže na igralni račun uporabnika takoj, ko naredi prvo nakazilo, in se lahko porabi samo za nadaljnja vplačila v igre preko igralnega računa.

2.7. Več načinov vplačil in izplačil na mednarodnih stavnicah

Mednarodne stavnice ponujajo veliko več možnosti za vplačilo in izplačilo denarja kot E-stave. Poleg klasičnih načinov, kot so plačilne kartice in bančna nakazila, ponujajo tudi možnost uporabe e-denarnic, kot so Skrill, Neteller in PayPal, ter kriptovalut, kot je Bitcoin.

2.8. Boljša podpora igralcem na mednarodnih stavnicah

Mednarodne stavnice ponujajo boljšo podporo svojim igralcem v primerjavi z E-stave. Na voljo je več načinov komunikacije, kot so e-pošta, telefon in klepet v živo, ter podpora v različnih jezikih, vključno s slovenskim.

3. Zaključek

Če povzamemo zgoraj navedene primerjave, lahko ugotovimo, da se igranje športnih stav na slovenski stavnici E-stave žal ne splača. Nižje kvote, omejena ponudba stav, visoki davki in druge pomanjkljivosti so glavni razlogi, zakaj bi morali razmisliti o prehodu na mednarodne stavnice, kot so 22bet, Bet-at-home in pokerstars Sport. Na koncu je odločitev, na kateri stavnici boste stavili, seveda vaša, vendar pa je potrebno upoštevati vse prednosti in slabosti, preden se odločite za eno ali drugo.