Bet365

icon Dostop do stavnice icon Dostop do stavnice
Terms & conditions apply
Za pridobitev bonusa je zahtevan minimalen depozit 5€ in 1x vplačana stava.
Upoštevajo se omejitve na minimalne kvote, stave in vplačilna sredstva. Vračilo izključuje stavni bonus. Veljajo časovni limiti ter pravila ter pogoji.
BONUS

Odlične stavne kvote! Bonus 25€

4.7 / 5
TOTAL SCORE

Bet365 je ena izmed največjih in najboljših stavnic na svetu! Nudi stave praktično na vse športe od nogometa, košarke, rokometa, tenisa pa vse do kriketa, torej vse! Znana je tudi po dobrih stavnih kvotah in odličnih stavah v živo! Imajo tudi eden izmed najboljših cash-out sistemov od vseh ponudnikov stav.

Zakaj je športna stavnica bet365 tako priljubljena med uporabniki? Zakaj ima teh toliko?

Včasih se za določeno stvar, sploh, če je ta dokaj uspešna vprašamo, zakaj je temu tako. Pa potem verjetno enako hitro tudi pridemo do odgovora. Verjetno je kvaliteta tista, ki odloča ali se bomo odločili za nekaj ali ne, kajne? Pa tudi cena, katero moramo plačati, itd. Enako je tudi z bet365.

bet365 prva stran
Predogled stavnice dne 6.4.2022

Bet365 Slovenija – prednosti in slabosti

Hočete izvedeti v čem je Bet 365 boljši od drugih?

 • Široka ponudba različnih športnih dogodkov
 • Ponudba v živo za večjo razburljivost pri stavljenju
 • Zelo pregledna aplikacija za spremljanje stav kadarkoli in kjerkoli
 • Vplačila in izplačila so hitra in enostavna
 • Visoke kvote

Je mogoče kakšna pomanjkljivost?

 • Mi jih nismo odkrili

Zaradi zgoraj omenjenih razlogov je Bet365 ena izmed najbolj priljubljenih športnih stavnic na svetu. Saj je z dolgo tradicijo pridobila neprecenljive izkušnje, kako športne stave približati vsakomur izmed nas. Z izjemno pregledno spletno stranjo in nenehnim razvojem na področju mobilne aplikacije se prilagaja potrebam na trgu. Priljubljenost je prav gotovo tudi tako velika, ker nam omogoča velik izbor različnih športov, od tistih zelo priljubljenih, do tistih malo manj poznanih. Naštejemo jih lahko več kot 30. Torej lahko vsak dan izbiramo med široko paleto dogodkov in možnosti za stave enostavno ne zmanjka. Tudi stave v živo so ena izmed možnosti, poleg ponudbe nekaterih prenosov v živo. Dolgčas vam prav gotovo ne bo.

Bet365 zelo dobro poskrbi za svoje uporabnike, saj za nove registracije ponuja dodatne ugodnosti za dobrodošlico. Prav tako pa ne pozabi na redne igralce, saj so večkrat na voljo različne promocije za posamezne športne zvrsti oziroma dogodke, ki samo čakajo da jih izkoristite.

Če se pojavijo kakršna koli vprašanja ali težave v primeru vplačil ali izplačil so vedno na voljo svojim uporabnikom, saj Bet365 omogoča 24 urno podporo preko e-pošte ali telefonskih klicev. Naše izkušnje z Bet365 so zelo pozitivne in več o njih si lahko preberete v nadaljevanju, sami pa se morate odločiti, ali je Bet365 ponudnik športnih stav pravi za vas.

Kaj nam je najbolj všeč na stavnici bet365?

Eden izmed glavnih razlogov zakaj nam je stavnica tako zelo všeč je zagotovo ta, da je zelo preprosta za uporabo in zelo pregledna. Poleg preprostosti in preglednosti stavnica nudi tudi ogromno stavne ponudbe na veliko različnih športnih dogodkov. Preglednosti in količine stav sta ena izmed mnogih razlogov zakaj nam je stavnica tako všeč. S stavnico nikoli nismo imeli nobenih težav pri izplačili oz. nakazilih. Za izplačila je potrebno potrditi svoj račun kar je zelo preprosto in tudi hitro. Navdušuje nas tudi dejstvo, da so minimalni depoziti na stavnico nizki. Obstoječim uporabnikom so vedno na voljo kakšne super promocije na primer za tekme lige prvakov, angleško nogometno prvenstvo itd. O teh promocijah ste lahko tudi obveščeni na email. Promocije, ki jih ponujaja stavnica bet 365 imajo vedno jasna pravila igre in ni skritih informacij oz. zavajanj kot pri nekaterih drugih stavnicah…

Registracija na Bet365

Odprtje računa oz. registracija na stavnici bet365 je zelo enostavna. Kako zelo enostavna je registracija na stavnico vam bomo predstavili v naslednjih 5 korakih.

 1. Obiščite spletno stran bet365 in kliknite desno zgoraj gumb »join«.
 2. Odprla se vam bo registracijska forma v katero vnesete svoje osebne podatke in jih na koncu potrdite.
 3. Naslednji korak je, da izberete plačilno sredstvo za nakazilo sredstev na vaš račun. Najhitrejši način je zagotovo kreditna kartica, paysafecard itd.
 4. Vaš račun je potrebno tudi potrditi, to storite tako, da skenirate svoj osebni dokument in ga pošljete. V kolikor verifikacije računa ne boste opravili ne boste mogli izplačati vaših sredstev.
 5. Ko opravite vse zgornje korake se naslednjič preprosto prijavite s svojim uporabniškim imenom ter geslom.
bet365 registracija
Registracija na stavnico bet365 dne 28.12.2021

Promocijske ugodnosti

Bet365 nima ugodnosti le za nove uporabnike, ki se prvič registrirajo, ampak dobro poskrbi tudi za svoje redne igralce. Tem nudi akcije, ki so razdeljene v različne kategorije po športnih zvrsteh, kot so nogomet ali drugi športi, ter nekatere posebne ponudbe (ponudbe za tenis, kombinacije, možnost dodatnega časa, dolgočasna igra in še in še…). Ta razporeditev je uporabnikom zelo všeč, saj omogoča boljši pregled nad njihovo ponudbo.

NOVO: Kako do bonusa 25€ za nove igralce na stavnici Bet365.

Za pridobitev bonusa je zahtevan minimalen depozit 5€ in 1x vplačana stava.
Upoštevajo se omejitve na minimalne kvote, stave in vplačilna sredstva. Vračilo izključuje stavni bonus. Veljajo časovni limiti ter pravila ter pogoji.

Aplikacija Bet365

Spletna stran Bet365 je po našem mnenju zelo uporabniku prijazna. Vsa področja so jasno razdeljena, spletna stran je zelo pregledna in je zaradi tega iskanje hitro, ter razumljivo prav za vsakega uporabnika. Vendar pa Bet365 poleg dostopa s spletne strani uporabnikom nudi tudi aplikacijo Bet365 za stave na mobilnih napravah.

Aplikacija Bet365 mobile je na voljo tako za operacijske sisteme Android, kot tudi za iOS sistem. Aplikacijo lahko prenesete s spletne strani Bet365, različica iOS  je dosegljiva tudi v Trgovina Play. Medtem ko je potrebno različico za Android vedno prenesti z njihove spletne strani, saj v Googlovi trgovini takšnih aplikacij, ko gre za pravi denar, ne ponujajo. Po prenosu in namestitvi boste ugotovili, da je aplikacija res optimalno prilagojena ustreznemu operacijskemu sistemu in zato še bolj prijazna do uporabnika. Dostop do stavnice pa tako še hitrejši in enostavnejši. Aplikacija se izkaže za zelo priročno, saj lahko Livestreame enostavno spremljate na poti prek tabličnega računalnika in pametnega telefona. Ne glede na to, za kateri dostop do Bet365 se odločite, imata obe stavni program, ki je vedno in povsod v celoti na voljo.

Obiščite bet365 zdaj

Stavna ponudba na Bet365

Bistvo vsake stavnice je kakšno stavno ponudbo nudi svojim uporabnikom, da je čim bolj atraktivna in s tem pritegne zanimanje igralcev. Torej jim mora nuditi ne le veliko število različnih zvrsti športov, ampak tudi čim več tekem, ter dogodkov na katere je mogoče staviti. Večji kot je razpon le teh, več je možnosti za stave, saj lahko vsak najde področje ki ga zanima in mu je všeč. In tu lahko rečemo da Bet365 res dobro poskrbi za svoje igralce, saj v njegovi ponudbi najdemo več kot 30 različnih športnih zvrsti, od tistih zelo priljubljenih kot je nogomet, košarka, do takšnih kot jih niti ne pozna vsak, kot je na primer Netball ali Kabaddi. Pri takšnem obsegu zagotovo vsak najde nekaj zase.

Stave v živo na Bet365

Stave v živo imajo svoj čar, ker smo takrat v čisto drugačnem razpoloženju, tekmo doživljamo bolj razburljivo, stave pa so bolj vznemirljive. Ne samo da navijamo za svoje moštvo, ampak tudi držimo pesti, da se bo dogajanje odvijalo v našo korist. Tako smo ob spremljanju tekme lahko ves čas na trnih.  In Bet365 vse to omogoča svojim uporabnikom tudi s stavami v živo. Ponudba je zelo obsežna in raznolika, tako da prav gotovo ni dolgčas, ravno nasprotno. To je namreč priložnost za ogromno novih možnosti. Stave na prihajajoče dogodke, na primer kdo bo dal naslednji gol, na kateri strani bo, bodo ocenjene takoj in ni potrebno čakati do konca igre ali pa. To se lahko zgodi v naslednjih nekaj sekundah ali minutah, lahko na koncu igre ali pa sploh ne. In prav zato so stave v živo tako zelo priljubljene.

bet365 stave v živo
Stavnica in Stave v živo dne 6.4.2022

Bet365 live streaming oz. prenosi tekem

Tako kot večina športnih stavnic tudi najbolj popularna športna stavnica vsaj po našem mnenju  bet365 ponuja prenose tekem v živo. Na stavnici si lahko ogledate najrazličnejše prenose tekem od nogometa, tenisa, košarke itd. Ob gledanju tekme pa seveda lahko nemoteno zraven tudi položite kakšno super stavo, saj so vam na voljo tudi stave v živo. Ob gledanju tekme se je seveda dosti lažje odločiti, na katero ekipo staviti ali posameznika saj se vidi kako kdo igra oz. kam se igra nagiba. Niso pa vsi prenosi na voljo vsem uporabnikom, saj obstajajo nekatere omejitve, kot so recimo geografske, starostne itd. Ena izmed prednosti je zagotovo, da je na voljo dosti več prenosov, kot bi si  jih lahko ogledali po TV-ju.

Obstajajo kakšni pogoji za ogled tekem na stavnici?

Da. Za ogled tekem v živo na stavnici bet365 je najprej seveda potrebna registracija potem pa obstajata še dva pogoja. Eden izmed pogojev je, da ste v zadnjih 24 urah položili vsaj kakšno stavo potem ne boste imeli težav z ogledom. Drugi pogoj pa je da imate vsaj nekaj sredstev na vašem stavnem računu.

Bet365 povezava ne deluje?

Povezava na eno najboljših spletnih stavnic na svetu bet365 v Sloveniji ne deluje. Razlog je, ker Slovenska zakonodaja ne dovoljuje tujih športnih stavnic v Sloveniji in jih posledično blokira. V Sloveniji je torej vzpostavljen monopol kar je v nasprotju z evropsko zakonodajo, ampak to je tema za drugič. Na srečo vseh nas, ki radi stavimo na tej svetovno znani športni  stavnici obstajajo alternativne povezave. Vse te alternative linke lahko vedno najdete na naši spletni strani stave.myprobet.com. Torej v kolikor iščete delujočo bet365 povezavo oz. alternativno povezavo jo lahko zasledite na naši spletni strani. Torej Bet365 dela oziroma deluje, toda to še ni vse. Na stavnici lahko igrate športne stave povsem legalno. Poleg tega pa lahko izkoristite res vrhunsko igralno izkušnjo in tedenske novosti. Omenjena stavnica je tako res priporočljiva z naše strani. Delujočo povezavo na stavnico pa naša ekipa dnevno preverja in posodablja.

Kaj še ponuja stavnica

Poleg stav boste lahko poizkusili srečo še v casinoju, bet365 poker, bingu, spletnih igrah in “financah”.

Casino

Verjetno si vsak od nas želi vsaj enkrat v življenju obiskati casino. Že če se mogoče kdaj mimo peljemo, je težko odvrniti pogled in ne opaziti urejene okolice casionja, te mogočne stavbe in, ko pomislimo, kaj vse ta skriva v notranjosti, bi si želeli tudi vanjo vstopiti. Pa vendar, mogoče nam je uspelo in so sanje postale resničnost. Če pa nam še ni, pa se vedno lahko tudi od doma odpravimo v virtualni casino, recimo na spletno stran športne stavnice bet365 povezava je na voljo spodaj.

Poker

V kolikor ste ljubitelji kart in radi igrate poker je tudi za to poskrbljeno na stavnici bet365. Glede na to, da gre za eno največjih igralniških podjetij na svetu je igranja pokra na bet 365 zelo varno. Izbirate lahko med več različicami pokra od Texas Holdem, Pot-Limit Omaha, Omaha Hi/Lo pa vse do Sven and Five Card Stud in še več. V zadnjem času so zelo popularni Spin & Go turnirji in tudi te boste lahko zasledili tukaj. Na voljo je tudi veliko turnirjev tako po dnevi kot tudi ponoči, kar pomeni, da lahko igrate kadarkoli imate čas. Zagotovo se za vsakega najde nekaj in verjamemo, da se bo tudi za vas in da je bet365 poker prava izbira za vse ljubitelje pokra.

Bingo

Omenjena spletna stran vam poleg športnih stav, pokra in casinoja ponuja še več. Stavnica bet365 vam namreč nudi tudi igranje iger Bingo. Kot je pri omenjenem ponudniku že v navadi je tudi Bingo spletna podstran vrhunska. Zbirate lahko med najrazličnejšimi igrami, ki pa so razdeljene na slednje. Ekskluzivne, avtomati, jackport, takojšnje zmage, mize in karte in druge. Vse skupaj to pomeni neomejeno možnost zabave. Med drugimi seveda lahko igrate Bingo z 90, 80 ali 75 žogicami. Sam Bingo med Slovenskimi uporabniki morda ni tako poznan, toda ko se spoznate z pravili igre je še kako razburljiv. Za kaj več informacij pa boste pa seveda morali obiskati spletno stran ponudnika.

Bet365 in esport

Kot smo že omenili je stavnica bet365 vsaj po našem mnenju ena izmed vodilnih stavnic kar se športa tiče na svetu in nič drugače ni tudi pri esportu. Kaj pravzaprav je esport? Esport so računalniške igre kjer tekmovalci med sabo tekmujejo v različnih igrah. Stavnica pa ponuja stave na posameznika ali ekipo katera bo dobila igro itd. Ena najbolj priljubljenih iger za stavit je zagotovo Counter Strike Global Offensive, ki je tudi ena izmed najbolj igranih iger na svetu. Poleg te igre je zelo popularna igra za stavit tudi DOTA 2 in tudi to boste zasledili na tej stavnici. V kolikor se spoznate na esport oz. radi igrate računalniške vam stavnica ponuja tudi lepo priložnost za stavit. Kaj vse še poleg teh dveh iger ponuja stavnica pa je najbolje, da jo obiščete in preverite sami.

Bet365 Cash Out

Prav tako kot vse stavnice tudi stavnica bet 365 ponuja metodo predčasnega izplačila »Cash out«. Vendar s to razliko, da je njihova po naših izkušnjah zagotovo ena izmed najboljših, če ne kar celo najboljša. Stavnica poleg klasičnega predčasnega izplačila ponuja tudi avtomatsko izplačilo oz. »auto cash out«. Tukaj uporabnik sam nastavi kdaj želi, da se mu vplačana stava predčasno izplača. Na primer uporabnik ima stavni listek pri katerem je možno dobiti 500 evrov. V kolikor bo vse pravilno na koncu vseh tekem. Ker je pri stavah vedno nekaj dvoma in lahko katera izmed ekip v zaključku tekem naredi preobrat lahko nastavimo, da ko nam stavnica ponudi 400 eurov pride do predčasnega izplačila na stavni račun. V kolikor je po končanih tekmah vse pravilno nam je verjetno malce žal saj smo dobili manj denarja v kolikor pa gre kaj narobe smo pa gotovo veseli.

To pa seveda še ni vse kar se predčasnih izplačil tiče pri stavnici bet365. Stavnica ponuja tudi delno izplačilo. Kaj hudiča pa je spet to se mnogi vprašamo? To je tudi zelo koristna metoda, kjer lahko izplačamo recimo del ponujenega zneska del pa postimo v igri do konca. Recimo stavnica nam ponudi izplačilo 400 evrov od 500 možnih mi pa jih izplačamo 200€. V igri smo torej pustili polovico zneska in na koncu če bo vse pravilno bomo dobili še 250 evrov skupaj torej 450 od možnih 500. To pa je nekaj več kar nam je bilo prej ponujeno in nekaj manj od celote.

Bet builder za nogomet

Športna stavnica vam omogoča tudi tako imenovani Bet Builder ali sestavljeno stavo. Namreč pri večini ostalih stavnicah ni omogočeno na enemu stavnemu listku več različnih stav iz ene tekme. Če pa vam to stavnica že omogoča, pa vam definitivno ne v takšni meri kot vam to Bet365. Bet Builder najdete potem ko izberete posamično tekmo in desno od popularnih stav je omenjena funkcionalnost. Omenjena novost omogoča npr. da izberete poljubnega nogometaša in da bo dosegel zadnji/prvi gol na tekmi. Ko to potrdite lahko potem v listek dodate še da bo moštov doseglo gol do 10 minute ali v prvem polčasu. Tej stavi, lahko potem še dodate npr. koliko golov bo dosegla katera ekipa. Možnosti je res veliko število in na ta način si lahko sestavite poljubno stavo. Sestavljene stave npr. iz tekme Arsenal vs. Chelsea pa lahko vključite tudi v druge stavne listke.

Kako zgraditi Bet Builder

Uporaba sestavljene stave ali po angleško bet builder-ja je zelo enostavna. Več o tem kako jo sestaviti in uporabiti pa bomo opisali v tem delu članka. Sestavljena stava lahko vsebuje do 12 unikatnih izbir. Izbirate lahko med številnimi trgi ali tipi stav. Med drugim lahko uporabite tudi:

 • rezultat tekme,
 • obe ekipi gol,
 • število zadetkov,
 • igralci, ki bodo dosegli zadetek (kadarkoli, zadnji, prvi),
 • kartoni (skupaj, igralec, rumeni, rdeči),
 • uvrstitev v nadalje tekmovanje ali dvig lovorike.

Ko ste zadovolji z vašo sestavljeno stavo, jo morate samo še potrditi. Nato pa se že prikaže v zavihku »My Bets« ali moje stave. Najboljše pa boste razumeli prednosti in uporabo sestavljene stave, če jo boste dejansko preizkusili. Sestavljena stava definitivno pomeni več možnosti za vaš stavni uspeh. Športna stavnica Bet365 vam tako ponuja res največ kar lahko ponudi stavniška industrija. Tudi zato, je omenjena stavnica najbolj priljubljena me Slovenskimi uporabniki.

Bet365 Slovenija - Naša ocena in izkušnje
bet365-logo

Name: Bet365

Description: Športna stavnica uporabnikom ponuja zelo enostaven pregled športnih dogodkov oz. stavno ponudbo, ki je na voljo. Stavnica je ena izmed najboljših in prepoznavnih na svetu in to z razlogom. Stavnico odlikuje tudi hitrost delovanja spletne strani in seveda odlična mobilna aplikacija, ki je na voljo tako Android kot iOS uporabnikom. Vse to ponuja stavnica bet365 in še več, ki je top izbira za uporabnikov vsaj po našem mnenju.

Overall
4.7
 • Začetni bonus
 • Podpora uporabnikom
 • Stavne kvote
 • Enostavnost uporabe
 • Mobilna aplikacija
 • Stavna ponudba
 • Zanesljivost / Varnost
Sending
User Review
4.93 (15 votes)

Povzetek naših izkušenj

Odlična stavnica, ki ima odlične stavne kvote in ogromno prenosov tekem v živo! Naše izkušnje s stavnico so odlične, kar se tiče stav, pokra, casinoja in vsega ostalega kar še ponujajo. Tudi kar se podpore tiče nismo imeli nobenih težav. Velikokrat ko stavimo prejmemo tudi kakšen dodaten bonus oz. promocijo. Teh promocij je veliko ob času lige prvakov.

Pros

 • Velika ponudba športnih dogodkov,
 • športne stave v živo,
 • prenosi nekaterih tekem,
 • možnost predčasnega izplačila,
 • možnost delnega predčasnega izplačila,
 • možnost nastavitve avtomatskega izplačila,
 • podpora uporabnikom »live chat«,
 • podpora preko emaila,
 • podpora preko telefona,
 • mobilna aplikacija,
 • zelo pregleden dizajn.

Cons

 • Manjša dobrodošlica za Slovenske igralce kot pri drugih stavnicah
 • ni v slovenskem jeziku,
 • ni podpore v slovenščini.

Zakaj izbrati bet365?

Stavnice se med sabo veliko razlikujejo. Nekatere imajo boljši dizajn spet druge imajo boljšo vstopno dobrodošlico in lepšo mobilno aplikacijo. Bet365 stavnica nima ravno dobre vstopne dobrodošlice glede na konkurenco, ki je prisotna v Sloveniji je pa vseeno zelo cenjena in popularna stavnica. Stavnica tudi ni na voljo v slovenskem jeziku in zakaj bi torej izbrali to tujo stavnico oz. smo jo izbrali mi?

Kakšni so razlogi zakaj izbrati ravno to stavnico?

Eden izmed razlogov je zagotovo to, da gre po našem mnenju za eno izmed največjih in najbolj popularnih stavnic na svetu. Bet365 je na trgu že veliko leti in v tem času kot njihovi igralci stav nismo imeli nobenih težav. Njihova spletna stran je pregledna in zelo enostavna za uporabo. Na spletni strani lahko zelo hitro lahko najdete stavni dogodek, ki vas zanima. Poleg tega skrbi za svoje obstoječe uporabnike in jim nudi sprotne promocije, ki jih mnoge druge stavnice ne. Stavnica ponuja stave v živo pri nekaterih dogodkih je na voljo tudi prenos tekme v živo. Po našem mnenju imajo enega boljših »cash out« sistemov  saj lahko sam nastaviš, kdaj se ti avtomatsko izplača dobitek. Pri »cash out«-u lahko tudi delno izplačate dobitek nek del vložka pa pustite do konca tekme. Stavnica ponuja tudi ogromno športnih dogodkov katere lahko stavite in tudi to je razlog zakaj izbrati to stavnico.

Razlogov zakaj izbrati to stavnico je preprosto veliko zagotovo je najbolje, da jo preizkusite še sami pa boste videli, da je ena boljših, če ne kar najboljša. Radi bi omenili še, da stavnica ponuja veliko možnosti kako nakazati denar na stavnico. Poleg tega je tudi enostavno izplačilo dobitka. Edina stvar, ki jo je potrebno storiti je, da potrdite svoj uporabniški račun. Športne stave na stavnici bet 365 boste lahko igrali preko telefona, tablice ali računalnika. Po našem skromnem mnenju je to najboljša stavnica na kateri smo kadar koli igrali športne stave. Stavnica bet365 je tudi najbolj popularna tuja stavnica v Sloveniji vsaj kar se spletnih iskanj tiče. Torej za nas je bila odločitev lahka.

Bet365 Slovenija podpora

Kot smo že zgoraj omenili lahko stavnico bet365 kontaktirate kadar koli preko e-mail naslova. Stavnica nudi tudi 24 urno podporo preko tako imenovanega »live chata«. Enako velja 24 urna podpora v primeru, da z njimi želite vstopiti v kontakt preko telefonske številke, ki je objavljena na njihovi spletni strani. Po naših dosedanjih izkušnjah gre za zelo odzivno stavnico, ki vedno pomaga uporabnikom v kolikor imate kakšno vprašanje. Edina slabost, če lahko temu sploh rečemo slabost je ta, da nimajo podpore v slovenskem jeziku.

Obiščite bet365 zdaj

18+ gamble responsibly

FAQ:

Zakaj bet365 povezava ne deluje v Sloveniji?

Bet365 povezava v Sloveniji ne deluje zaradi tega, ker je v Sloveniji monopol in država blokira tuje ponudnike športnih stav.

Ali lahko stavim na bet365 Slovenija kljub blokadi?

Seveda lahko stavite in to brez težav. Na spletni strani stave.myprobet.com lahko vedno zasledite delujočo povezavo do stavnice.

Ali je dovoljeno staviti na tuji stavnici bet365 Slovenija?

Stavljenje na vseh tujih spletni stavnicah je povsem legalno, saj nobena zakonodaja v Sloveniji tega ne prepoveduje. Želijo pa vas omejiti, da bi stavili samo na domeči stavnici.

Ali stavnica sprejema vplačila z kriptovalutami npr. bitcoini?

Stavnica trenutno ne sprejema vplačil z bitcoini ali drugimi kriptovalutami. Torej najprej potrebujete svoje kripto denar pretvoriti v na primer evro in potem vplačate na stavnico.