Bet365

icon Dostop do stavnice icon Dostop do stavnice
Terms & conditions apply
Za pridobitev bonusa je zahtevan minimalen depozit 5€ in 1x vplačana stava.
Upoštevajo se omejitve na minimalne kvote, stave in vplačilna sredstva. Vračilo izključuje stavni bonus. Veljajo časovni limiti ter pravila ter pogoji.
BONUS

Bonus do 25€!

Prenesi bet365 app

4.7 / 5
TOTAL SCORE

Bet365 je ena izmed največjih in po našem mnenju najboljših športnih stavnic na svetu. Nudi možnosti igranja športnih stav na ogromno število različnih športov. Na stavnici lahko igrate stave vse od nogometa, košarke, rokometa, hokeja, tenisa, odbojke in tudi kriketa. Skoraj ni športa, ki ga na tej stavnici ne najdemo! Stavnica pa je med drugim znana tudi po vrhunskih stavnih kvotah in vrhunskih stavah v živo! Po našem mnenju imajo enega izmed najboljših cash-out sistemov od vseh ponudnikov stav, ki smo jih preizkusili v zadnjih letih. Skratka splača se preizkusiti omenjeno stavnico bet365, več o njej pa v spodnjem podrobnem opisu.

Bet365 aplikacija trenutno ne deluje. Prosimo vas, da jim pošljete email na techhelp@bet365.com, da ne deluje! Več nas bo pisalo prej bodo popravili!

Zakaj je športna stavnica bet365 tako priljubljena?

Včasih se za določeno stvar, sploh če je ta dokaj uspešna, vprašamo, zakaj je temu tako. V takih primerih največkrat hitro pridemo do odgovora. To, kar pretehta, ali se bomo odločili za uporabo storitve ali produkta, je pogosto kvaliteta, na našo odločitev pa vpliva tudi cena, ki jo moramo plačati, itd. Enako je tudi z bet365, saj ponuja odlično kvaliteto za odlično ceno.

In kje je torej ključ uspeha stavnice bet365, da so postali največji in najboljši na svetu vsaj po našem mnenju? Ena stvar je zagotovo ta, ki jo lahko vsak uporabnik vidi, da bet365 stavnica ne ponuja raznih neumnosti, ampak športne stave in to jim uspeva odlično. Za razliko od drugih ponudnikov je spletna stavnica bet365 hitra in enostavna za uporabo. Stavnica bet365 se ne osredotoča na nore grafične podobe ali nore promocije. Uporabnikom ponuja ene najboljših stavnih kvot in eno izmed največjih palet stavnih dogodkov po vsem svetu. Ko se pri stavnici bet365 odločijo ponuditi novo storitev kot je na primer prenos tekem, stave v živo, bet365 app poskrbijo, da je njihova storitev najboljša na trgu. Ta preprostost in kakovost jim je po našem mnenju tudi pomagala pri uspešnosti po vsem svetu.

bet365 prva stran
Predogled stavnice dne 6.4.2022

Bet365 Slovenija – prednosti in slabosti

Hočete izvedeti v čem je Bet 365 boljši od drugih?

 • Široka ponudba različnih športnih dogodkov.
 • Ponudba v živo za večjo razburljivost pri stavljenju.
 • Zelo pregledna aplikacija za spremljanje stav kadarkoli in kjerkoli.
 • Vplačila in izplačila so hitra in enostavna.
 • Visoke kvote.

Je mogoče kakšna pomanjkljivost?

 • Mi jih nismo odkrili oz. jih skoraj da ni.

Zaradi zgoraj omenjenih razlogov je Bet365 ena izmed najbolj priljubljenih športnih stavnic na svetu. Z dolgo tradicijo je pridobila neprecenljive izkušnje, kako športne stave približati vsakomur izmed nas. Z izjemno pregledno spletno stranjo in nenehnim razvojem na področju mobilne aplikacije se prilagaja potrebam na trgu. Priljubljenost je prav gotovo tako velika tudi iz razloga, ker nam omogoča velik izbor različnih športov, od tistih zelo priljubljenih, do tistih malo manj poznanih. Naštejemo jih lahko več kot 30. Vsak dan lahko izbiramo med široko paleto dogodkov. Možnosti za stave tako enostavno ne zmanjka. Ena izmed možnosti, ki jih ponuja stavnica, so tudi stave v živo, poleg tega pa ponuja tudi nekatere prenose v živo. Dolgčas vam prav gotovo ne bo.

Bet365 zelo dobro poskrbi za svoje stalne igralce. Pri stavnici bet365 so za redne igralce večkrat na voljo različne promocije za posamezne športne zvrsti oziroma dogodke, ki samo čakajo, da jih izkoristite.

Če se pojavijo kakršnakoli vprašanja ali težave pri vplačilih ali izplačilih, so vedno na voljo svojim uporabnikom, saj Bet365 omogoča 24 urno podporo preko e-pošte ali telefonskih klicev. Naše izkušnje z Bet365 so zelo pozitivne in več o njih si lahko preberete v nadaljevanju, sami pa se morate odločiti, ali je Bet365 ponudnik športnih stav pravi za vas.

Kaj nam je najbolj všeč na stavnici?

Stavnica bet365 je prisotna na veliko športnih dogodkih in se oglašuje v veliko različnih športnih panogah, kar nam je zelo všeč. Na primer ko za vikend prižgemo televizijo in si ogledamo kakšen derbi angleške nogometne lige, ni reklamnega panoja, kjer ne bi zasledili logotipa od te vrhunske stavnice. Zelo težko bi torej to stavnico zgrešili in je ne bi preizkusili. Glede na vse našteto se lahko vprašamo ali je stavnica bet365 popolna? Stavnica bet365 ima zagotovo svoje pomanjkljivosti, vendar v več kot 15 letni zgodovini stavljenja na različnih stavnicah je, po našem mnenju, ta stavnica najboljša oz. najbolj popolna izbira za izkušene igralce.

Eden izmed glavnih razlogov zakaj nam je stavnica tako všeč je zagotovo ta, da je zelo preprosta za uporabo in zelo pregledna. Poleg preprostosti in preglednosti pa nudi stavnica tudi ogromno stavne ponudbe na veliko različnih športnih dogodkov. Preglednost in količina stav sta ena izmed mnogih razlogov, zakaj nam je stavnica tako všeč. Prav tako s stavnico nismo nikoli imeli nobenih težav pri izplačili oz. nakazilih. Za izplačila je potrebno potrditi svoj račun, kar je zelo preprosto in hitro. Navdušuje nas tudi dejstvo, da so minimalni depoziti na stavnico nizki. Obstoječim uporabnikom so vedno na voljo kakšne super promocije, na primer za tekme lige prvakov, angleško nogometno prvenstvo itd. O teh promocijah ste lahko tudi obveščeni na e-mail. Promocije, ki jih ponuja stavnica bet 365 imajo vedno jasna pravila in ni skritih informacij ali zavajanj kot pri nekaterih drugih stavnicah.

Kaj nas še navdušuje?

Navdušuje nas tudi njihova platforma za stave v živo, ki je zelo preprosta in enostavna za uporabo. Poleg tega je pri stavah v živo na voljo veliko stavnih opcij, ki jih lahko stavite. Še več – ko stavite v živo, si lahko nekatere tekme tudi ogledate v živo in tako iz prve roke vidite, kaj se dogaja na tekmi in se tako lažje odločite za stavo. Po našem mnenju je bet365 stavnica za resne igralce, ki jim ni tako zelo pomembna začetna promocija, ampak kvaliteta, ki jo ponuja in po kvaliteti še nismo zasledili stavice, ki bi ji lahko parirala.

Registracija na stavnico

Odprtje računa oz. registracija na stavnici bet365 je zelo enostavno. Kako zelo enostavna je registracija na stavnico, vam bomo predstavili v naslednjih 5 korakih.

 1. Obiščite spletno stran bet365 in desno zgoraj kliknite gumb »join«.
 2. Odprla se vam bo registracijska forma, v katero vnesete svoje osebne podatke in jih na koncu potrdite.
 3. Naslednji korak je, da izberete plačilno sredstvo za nakazilo sredstev na vaš račun. Najhitrejši način je zagotovo kreditna kartica, paysafecard itd.
 4. Vaš račun je potrebno tudi potrditi. To storite tako, da skenirate svoj osebni dokument in ga pošljete. V kolikor verifikacije računa ne boste opravili, ne boste mogli izplačati vaših sredstev.
 5. Ko opravite vse zgornje korake, se naslednjič preprosto prijavite s svojim uporabniškim imenom ter geslom.
bet365 registracija
Registracija na stavnico bet365 dne 28.12.2021

Promocijske ugodnosti

Bet365 nima ugodnosti le za nove uporabnike, ki se prvič registrirajo, ampak dobro poskrbi tudi za svoje redne igralce. Tem nudi akcije, ki so razdeljene v različne kategorije po športnih zvrsteh, kot so nogomet ali drugi športi, ter nekatere posebne ponudbe (ponudbe za tenis, kombinacije, možnost dodatnega časa, dolgočasna igra in še in še …). Ta razporeditev je uporabnikom zelo všeč, saj omogoča boljši pregled nad njihovo ponudbo.

NOVO: Kako do bonusa 25€ za nove igralce na stavnici Bet365?

Za pridobitev bonusa je zahtevan minimalen depozit 5€ in 1x vplačana stava.
Upoštevajo se omejitve na minimalne kvote, stave in vplačilna sredstva. Vračilo izključuje stavni bonus. Veljajo časovni limiti ter pravila ter pogoji.

Aplikacija Bet365

Spletna stran Bet365 je, po našem mnenju, zelo uporabniku prijazna. Vsa področja so jasno razdeljena, spletna stran je zelo pregledna in je zaradi tega iskanje hitro ter razumljivo prav za vsakega uporabnika. Bet365 pa poleg dostopa s spletne strani uporabnikom nudi tudi aplikacijo Bet365 za stave na mobilnih napravah.

Aplikacija Bet365 mobile je na voljo tako za operacijske sisteme Android, kot tudi za iOS sistem. Aplikacijo lahko prenesete s spletne strani Bet365, različica iOS pa je dosegljiva tudi v Trgovina Play, medtem ko je potrebno različico za Android vedno prenesti z njihove spletne strani, saj v Googlovi trgovini takšnih aplikacij, ko gre za pravi denar, ne ponujajo. Po prenosu in namestitvi boste ugotovili, da je aplikacija res optimalno prilagojena ustreznemu operacijskemu sistemu in zato še bolj prijazna do uporabnika. Dostop do stavnice pa je tako še hitrejši in enostavnejši. Aplikacija se izkaže za zelo priročno, saj lahko Livestream-e enostavno spremljate na poti prek tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Ne glede na to za kateri dostop do Bet365 se odločite, imata oba stavni program, ki je vedno in povsod v celoti na voljo.

Prenesi bet365 app

Kakšna je bistvena razlika med bet365 mobilno aplikacijo in mobilno spletno stranjo?

Bistvena razlika med mobilno aplikacijo in mobilno spletno stranjo stavnice bet365 je ta, da za mobilno spletno stran potrebujemo mobilni brskalnik za dostop, medtem ko moramo mobilno aplikacijo namestiti. V brskalnik vnesemo naslov spletne strani in že se nam prikaže mobilna različica spletne strani. Glavna značilnost mobilne verzije spletne strani je ta, da je združljiva z vsemi napravami in se prilagaja velikosti vašega mobilnega zaslona.

Prednost mobilne različice je ta, da je ni potrebno posodabljat. Mobilna različica spletne strani je dosegljiva na vseh mobilnikih ali tablicah in ni odvisna od operacijskega sistema naprave, ampak le od dostopa do interneta.

Pomanjkljivost ali slabost pa je, da je za dostop do mobilne različice vedno potrebno odpreti internetni brskalnik in vnesti spletni naslov do stavnice bet365.

Kaj pa bet365 app?

Pri mobilni aplikaciji bet 365 je tako, da ni narejena za vse operacijske sisteme. Po naših izkušnjah jo lahko za Android mobilne telefone prenesete iz njihove uradne spletne strani za iPhone mobilnike pa je na voljo v iTunes. Za ostale mobilne operacijske sisteme pa kot je nam znano aplikacija trenunto ni na voljo.

Prednost mobilne aplikacije je, da če imamo aplikacijo nameščeno ne potrebujemo odpirati mobilnega brskalnika in vpisovati naslova spletne strani. Prednost je tudi v enostavni in hitri navigaciji. Poleg tega so na mobilni aplikaciji podprte tudi vse funkcionalnosti, ki jih ponuja mobilna verzija spletne strani.

Slabost mobilne aplikacije pa je ta, da je potrebno biti pozoren, da je aplikacija vedno posodobljena na zadnjo verzijo, ker v nasprotnem primeru se lahko zgodi, da nam klakšna funkcionalnost ne bo delovala.

Obiščite bet365 zdaj

Stavna ponudba na Bet365

Bistvo vsake stavnice je stavna ponudba, ki jo nudi svojim uporabnikom, da je čim bolj atraktivna in s tem pritegne zanimanje igralcev. Nuditi jim mora torej veliko število različnih zvrsti športov, poleg tega pa tudi čim več tekem ter dogodkov na katere je mogoče staviti. Večji kot je razpon le teh, več je možnosti za stave, saj lahko vsak najde področje, ki ga zanima in mu je všeč. V tem oziru Bet365 res dobro poskrbi za svoje igralce, saj v njegovi ponudbi najdemo več kot 30 različnih športnih zvrsti, od tistih zelo priljubljenih kot je nogomet, košarka, do takšnih športov, ki jih ne pozna vsak, kot sta na primer Netball ali Kabaddi. Pri takšnem obsegu zagotovo vsak najde nekaj zase.

Stave v živo na Bet365

Stave v živo imajo svoj čar, saj smo takrat v popolnoma drugačnem razpoloženju, tekmo doživljamo bolj razburljivo, stave pa so bolj vznemirljive. Ne samo da navijamo za svoje moštvo, ampak tudi držimo pesti, da se bo dogajanje odvijalo v našo korist. Tako smo ob spremljanju tekme lahko ves čas na trnih.  In Bet365 vse to omogoča svojim uporabnikom tudi s stavami v živo. Ponudba je zelo obsežna in raznolika, tako da prav gotovo ni dolgčas, ravno nasprotno. To je namreč priložnost za ogromno novih sklenjenih stav. Stave na prihajajoče dogodke, na primer katera ekipa bo dosegla naslednji gol, ali katera bo izvajala naslednji kot. To se lahko zgodi v naslednjih nekaj sekundah ali minutah, lahko na koncu igre ali pa sploh ne. Skratka, ko se dogodek zgodi in na primer ekipa doseže gol, če je stava pravilna takoj dobimo izplačan dobitek. In zato so stave v živo tako zelo priljubljene.

bet365 stave v živo
Stavnica in Stave v živo dne 6.4.2022

Bet365 live streaming oz. prenosi tekem

Tako kot večina športnih stavnic tudi najbolj popularna športna stavnica, bet365, ponuja prenose tekem v živo. Na stavnici si lahko ogledate najrazličnejše prenose tekem – nogomet, tenis, košarko itd. Ob gledanju tekme pa lahko nemoteno zraven tudi položite kakšno super stavo, saj so vam na voljo tudi stave v živo. Ob gledanju tekme se je seveda dosti lažje odločiti, na katero ekipo ali posameznika staviti, saj se vidi kako kdo igra oz. kam se igra nagiba. Niso pa vsi prenosi na voljo vsem uporabnikom, saj obstajajo nekatere omejitve, kot so recimo geografske, starostne itd. Ena izmed prednosti je zagotovo ta, da je na voljo dosti več prenosov, kot bi si jih lahko ogledali po TV-ju.

Obstajajo kakšni pogoji za ogled tekem na stavnici?

Da. Za ogled tekem v živo na stavnici bet365 je najprej seveda potrebna registracija, potem pa obstajata še dva pogoja. Prvi pogoj za ogled tekem v živo je, da ste v zadnjih 24 urah položili vsaj kakšno stavo, potem ne boste imeli težav z ogledom. Drugi pogoj pa je, da imate na vašem stavnem računu vsaj nekaj sredstev.

Bet365 povezava ne deluje?

Povezava na eno najboljših spletnih stavnic na svetu bet365 v Sloveniji ne deluje. Razlog je, da slovenska zakonodaja ne dovoljuje tujih športnih stavnic v Sloveniji in jih posledično blokira. V Sloveniji je torej vzpostavljen monopol, kar je v nasprotju z evropsko zakonodajo, ampak to je tema za drugič. Na srečo vseh nas, ki radi stavimo na tej svetovno znani športni stavnici, obstajajo alternativne povezave. Vse te alternative linke lahko vedno najdete na naši spletni strani stave.myprobet.com. V kolikor torej iščete delujočo bet365 povezavo oz. alternativno povezavo, jo lahko zasledite na naši spletni strani. Torej Bet365 dela oziroma deluje, toda to še ni vse. Na stavnici lahko igrate športne stave povsem legalno. Poleg tega pa lahko izkoristite res vrhunsko igralno izkušnjo in tedenske novosti. Omenjena stavnica je tako res priporočljiva z naše strani. Delujočo povezavo na stavnico pa naša ekipa dnevno preverja in posodablja.

Kaj še ponuja stavnica

Poleg stav boste lahko poizkusili srečo še v casinoju, bet365 pokru, bingu, spletnih igrah in “financah”.

Casino

Verjetno si vsak od nas želi vsaj enkrat v življenju obiskati casino. Že če kje na naši poti opazimo casino, je težko odvrniti pogled in ne opaziti urejene okolice te mogočne stavbe in, ko pomislimo, kaj vse ta skriva v notranjosti, bi si želeli tudi sami vanjo vstopiti. Mogoče nam je uspelo, smo casino že obiskali, in so sanje postale resničnost. Če pa nam še ni, pa se vedno lahko tudi od doma odpravimo v virtualni casino, recimo na spletno stran športne stavnice bet365 – povezava je na voljo spodaj.

Poker

V kolikor ste ljubitelji kart in radi igrate poker, je tudi za to poskrbljeno na stavnici bet365. Glede na to da gre za eno največjih igralniških podjetij na svetu, je igranja pokra na bet 365 zelo varno. Izbirate lahko med več različicami pokra od Texas Holdem, Pot-Limit Omaha, Omaha Hi/Lo, pa vse do Sven and Five Card Stud in še več. V zadnjem času so zelo popularni Spin & Go turnirji in tudi te boste lahko zasledili tukaj. Na voljo je tudi veliko turnirjev tako podnevi kot tudi ponoči, kar pomeni, da lahko igrate kadarkoli imate čas. Zagotovo se za vsakega najde nekaj in verjamemo, da se bo tudi za vas in da je bet365 poker prava izbira za vse ljubitelje pokra.

Bingo

Omenjena spletna stran vam poleg športnih stav, pokra in casinoja ponuja še več. Stavnica bet365 vam namreč nudi tudi igranje iger Bingo. Kot je pri omenjenem ponudniku že v navadi, je tudi Bingo spletna podstran vrhunska. Zbirate lahko med najrazličnejšimi igrami, ki pa so razdeljene na slednje: ekskluzivne, avtomati, jackpot, takojšnje zmage, mize in karte in druge. Vse skupaj to pomeni neomejeno možnost zabave. Med drugimi seveda lahko igrate Bingo z 90, 80 ali 75 žogicami. Sam Bingo med slovenskimi uporabniki morda ni tako poznan, toda ko se spoznate z pravili igre, je še kako razburljiv. Za kaj več informacij pa obiščite spletno stran ponudnika.

Bet365 in esport

Kot smo že omenili je stavnica bet365 vsaj po našem mnenju ena izmed vodilnih stavnic na področju športa na svetu in nič drugače ni tudi pri esportu. Kaj pravzaprav je esport? Esport so računalniške igre kjer tekmovalci med sabo tekmujejo v različnih igrah. Stavnica ponuja stave na posameznika ali ekipo, katera bo dobila igro itd. Ena najbolj priljubljenih iger, na katero lahko stavite, je zagotovo Counter Strike Global Offensive, ki je tudi ena izmed najbolj igranih iger na svetu. Poleg te igre je zelo popularna igra za stavit tudi DOTA 2 in tudi to boste zasledili na tej stavnici. V kolikor se spoznate na esport oz. radi igrate računalniške igre, vam stavnica ponuja lepo priložnost stav. Da bi odkrili kaj vse še, poleg teh dveh iger, ponuja stavnica, pa je najbolje, da jo obiščete in preverite sami.

Bet365 Cash Out

Prav tako kot vse stavnice tudi stavnica bet 365 ponuja metodo predčasnega izplačila »Cash out«, vendar s to razliko, da je njihova metoda, po naših izkušnjah, zagotovo ena izmed najboljših, če ne celo najboljša. Stavnica, poleg klasičnega predčasnega izplačila, ponuja tudi avtomatsko izplačilo oz. »auto cash out«. Tukaj uporabnik sam nastavi, kdaj želi, da se mu vplačana stava predčasno izplača. Na primer: uporabnik ima stavni listek, pri katerem je možno dobiti 500 evrov, v kolikor bo vse pravilno na koncu vseh tekem. Ker je pri stavah vedno nekaj dvoma in lahko katera izmed ekip v zaključku tekem naredi preobrat, lahko nastavimo, da ko nam stavnica ponudi 400 eurov, pride do predčasnega izplačila na stavni račun. V kolikor je po končanih tekmah vse pravilno, nam je verjetno malce žal, saj smo dobili manj denarja, v kolikor pa gre kaj narobe, pa smo gotovo veseli.

To pa seveda še ni vse, kar se predčasnih izplačil tiče pri stavnici bet365. Stavnica ponuja tudi delno izplačilo. Kaj hudiča pa je spet to, se mnogi vprašamo? Tudi to je zelo koristna metoda, kjer lahko izplačamo del ponujenega zneska, del pa pustimo v igri do konca. Na primer: stavnica nam ponudi izplačilo 400 evrov od 500 možnih, mi pa jih izplačamo 200€. V igri smo torej pustili polovico zneska in na koncu, če bodo naše stave pravilne, bomo dobili še 250 evrov, skupaj torej 450 od možnih 500 evrov. To pa je nekaj več, kar nam je bilo prej ponujeno in nekaj manj od celote.

Bet builder za nogomet

Športna stavnica vam omogoča tudi tako imenovani Bet Builder ali sestavljeno stavo. Pri večini ostalih stavnic ni omogočeno več različnih stav iz ene tekme na enem stavnem listku. Če pa vam to stavnica že omogoča, pa vam definitivno ne v takšni meri kot vam to Bet365. Bet Builder najdete, ko izberete posamično tekmo. Omenjeno funkcionalnost najdete desno od popularnih stav. Omenjena novost omogoča npr. da izberete poljubnega nogometaša in da bo dosegel zadnji/prvi gol na tekmi. Ko to potrdite, lahko potem v listek dodate še, da bo moštvo doseglo gol do 10 minute ali v prvem polčasu. Tej stavi lahko potem še dodate npr. koliko golov bo dosegla katera ekipa. Možnosti je res veliko število in na ta način si lahko sestavite poljubno stavo. Sestavljene stave npr. iz tekme Arsenal vs. Chelsea pa lahko vključite tudi v druge stavne listke.

Kako zgraditi Bet Builder

Uporaba sestavljene stave ali po angleško bet builder-ja je zelo enostavna. Več o tem kako jo sestaviti in uporabiti si preberite v tem delu članka. Sestavljena stava lahko vsebuje do 12 unikatnih izbir. Izbirate lahko med številnimi trgi ali tipi stav. Med drugim lahko uporabite tudi:

 • rezultat tekme,
 • obe ekipi gol,
 • število zadetkov,
 • igralci, ki bodo dosegli zadetek (kadarkoli, zadnji, prvi),
 • kartoni (skupaj, igralec, rumeni, rdeči),
 • uvrstitev v nadalje tekmovanje ali dvig lovorike.

Ko ste zadovolji z vašo sestavljeno stavo, jo morate samo še potrditi, nato pa se že prikaže v zavihku »My Bets« ali moje stave. Najboljše pa boste razumeli prednosti in uporabo sestavljene stave, če jo boste dejansko preizkusili. Sestavljena stava definitivno pomeni več možnosti za vaš stavni uspeh. Športna stavnica Bet365 vam tako ponuja res največ kar lahko ponudi stavniška industrija. Tudi to je razlog, da je omenjena stavnica najbolj priljubljena med slovenskimi uporabniki.

Bet365 Slovenija - Naša ocena in izkušnje
bet365-logo

Name: Bet365

Description: Športna stavnica bet365 uporabnikom ponuja zelo enostaven pregled športnih dogodkov oz. stavno ponudbo, ki je na voljo. Stavnica je ena izmed najboljših in prepoznavnih na svetu in to z razlogom. Stavnico odlikuje tudi hitrost delovanja spletne strani in seveda odlična mobilna aplikacija, ki je na voljo tako Android kot iOS uporabnikom. Vse to ponuja stavnica bet365 in še več, ki je top izbira za uporabnikov vsaj po našem mnenju.

Overall
4.7
 • Začetni bonus
 • Podpora uporabnikom
 • Stavne kvote
 • Enostavnost uporabe
 • Mobilna aplikacija
 • Stavna ponudba
 • Zanesljivost / Varnost
Sending
User Review
4.93 (15 votes)

Povzetek naših izkušenj

Odlična stavnica, ki ima odlične stavne kvote in ogromno prenosov tekem v živo! Naše izkušnje z uporabo različnih storitev, ki jih stavnica ponuja, so odlične – pri stavah, pokru, casino-ju in vsem ostalem. Prav tako ni težav pri podpori uporabnikom, ki jo stavnica ponuja. Velikokrat ob stavah prejmemo tudi kakšen dodaten bonus oz. promocijo, ki jih je še posebej veliko ob času Lige prvakov.

Pros

 • Velika ponudba športnih dogodkov,
 • športne stave v živo,
 • prenosi nekaterih tekem,
 • možnost predčasnega izplačila,
 • možnost delnega predčasnega izplačila,
 • možnost nastavitve avtomatskega izplačila,
 • podpora uporabnikom »live chat«,
 • podpora preko e-maila,
 • podpora preko telefona,
 • mobilna aplikacija,
 • zelo pregleden dizajn.
 •  

Cons

 • Manjša dobrodošlica za slovenske igralce kot pri drugih stavnicah
 • ni v slovenskem jeziku,
 • ni podpore v slovenščini.

Zakaj izbrati bet365?

Stavnice se med sabo precej razlikujejo. Nekatere imajo boljši dizajn, spet druge imajo boljšo vstopno dobrodošlico in lepšo mobilno aplikacijo. Bet365 stavnica nima najboljše vstopne dobrodošlice glede na konkurenco, ki je prisotna v Sloveniji, je pa vseeno zelo cenjena in popularna stavnica. Stavnica tudi ni na voljo v slovenskem jeziku. Zakaj bi torej izbrali to tujo stavnico oz. smo jo izbrali mi?

Kakšni so razlogi zakaj izbrati ravno to stavnico?

Eden izmed razlogov je zagotovo to, da gre, po našem mnenju, za eno izmed največjih in najbolj popularnih stavnic na svetu. Bet365 je na trgu že veliko let in v tem času kot njihovi igralci stav nismo imeli nobenih težav. Njihova spletna stran je pregledna in zelo enostavna za uporabo. Na spletni strani lahko zelo hitro lahko najdete stavni dogodek, ki vas zanima. Poleg tega skrbi za svoje obstoječe uporabnike in jim nudi sprotne promocije, ki jih mnoge druge stavnice ne. Stavnica ponuja stave v živo, pri nekaterih dogodkih je na voljo tudi prenos tekme v živo. Po našem mnenju imajo enega boljših »cash out« sistemov, saj lahko sam nastaviš, kdaj se ti avtomatsko izplača dobitek. Pri »cash out«-u lahko tudi delno izplačate dobitek, del vložka pa pustite do konca tekme. Stavnica ponuja tudi ogromno športnih dogodkov, na katere lahko stavite in tudi to je razlog zakaj izbrati to stavnico.

Razlogov, zakaj izbrati to stavnico, je preprosto veliko. Zagotovo je najbolje, da jo preizkusite še sami in boste videli, da je ena boljših, če ne kar najboljša. Radi bi omenili še, da stavnica ponuja veliko možnosti, kako nakazati denar na stavnico. Poleg tega je tudi enostavno izplačilo dobitka. Edina stvar, ki jo je potrebno storiti je, da potrdite svoj uporabniški račun. Športne stave na stavnici bet 365 boste lahko igrali preko telefona, tablice ali računalnika. Po našem skromnem mnenju je to najboljša stavnica, na kateri smo kadarkoli igrali športne stave. Stavnica bet365 je tudi najbolj popularna tuja stavnica v Sloveniji, vsaj kar se spletnih iskanj tiče. Za nas je bila odločitev lahka.

Bet365 Slovenija podpora

Kot smo že zgoraj omenili, lahko stavnico bet365 kontaktirate kadar koli preko e-mail naslova. Stavnica nudi tudi 24 urno podporo preko tako imenovanega »live chata«. Enako velja 24 urna podpora v primeru, da z njimi želite vstopiti v kontakt preko telefonske številke, ki je objavljena na njihovi spletni strani. Po naših dosedanjih izkušnjah gre za zelo odzivno stavnico, ki vedno pomaga uporabnikom, v kolikor imate kakšno vprašanje. Edina pomanjkljivost, ki bi jo lahko izpostavili je, da nimajo podpore v slovenskem jeziku.

Zaključek

Športna stavnica Bet365 je verjetno kar najboljša stavnica na Svetu, definitivno pa je se uvršča med top tri na Svetu. Kar se tiče Evropskega prostora pa je zagotovo na samem vrhu. Naša ocena stavnice je 4.7 od 5.0, kar je tudi vidno v zgornji tabeli. Stavnica ima veliko pozitivnih lastnosti, veliko smo jih tudi že našteli. Še enkrat pa lahko izpostavimo zanesljivost in nenazadnje poštenost same stavnice. Tudi če boste na stavnici zaslužili veliko denarja, vas definitivno ne bo blokirala, kar se lahko zgodi na nekaterih manj preverjenih stavnicah. Izpostaviti velja tudi širok nabor prenosov tekem v živo in to v dokaj visoki kvaliteti. Ne smemo pozabiti pa na visoke kvote in pa super odzivno spletno stran in pa aplikacijo. Vse te in še mnogo drugih lastnosti omenjenega ponudnika športnih stav uvršča v sam vrh, če ne kar na prvo mesto. Edina slabost je morda le, da ni Slovenskega jezika.

Obiščite bet365 zdaj

18+ gamble responsibly

FAQ:

Zakaj bet365 povezava ne deluje v Sloveniji?

Bet365 povezava v Sloveniji ne deluje, ker je v Sloveniji monopol in država blokira tuje ponudnike tujih športnih stav.

Ali lahko stavim na bet365 Slovenija kljub blokadi?

Seveda lahko stavite in to brez težav. Na spletni strani stave.myprobet.com lahko vedno zasledite delujočo povezavo do stavnice.

Ali je dovoljeno staviti na tuji stavnici bet365 Slovenija?

Stavljenje na vseh tujih spletni stavnicah je povsem legalno, saj nobena zakonodaja v Sloveniji tega ne prepoveduje. Želijo pa vas omejiti, da bi stavili samo na domači stavnici in zaradi tega blokirajo tuje stavnice.

Ali stavnica sprejema vplačila z kriptovalutami npr. bitcoini?

Stavnica trenutno ne sprejema vplačil z bitcoini ali drugimi kriptovalutami. Torej najprej je potrebno kripto denar pretvoriti v, na primer, evro in potem vplačate na stavnico.

Ali si lahko ogledam tekme v živo na bet365?

Da. Lahko si ogledate tekme vendar morate imeti odprt račun in nekaj denarnih sredstev na računu ali morate imeti v zadnjih 24 urah sklenjeno kakšno stavo.

Ali lahko uporabljam Bet365 na svoji mobilni napravi?

Da. Stave lahko igrate preko mobilne naprave.  Vse kar potrebujete je zanesljiva internetna povezava.