1xbet

1xbet

1xbet – vse na enem mestu!

Bonus – 100% do 100€.
Stave v živo.

Športne stave – ena izmed popularnejših aktivnosti športnih navdušencev v zadnjem času, hkrati pa se v Sloveniji tudi poraja vprašanje kje staviti in katere stavnice so resnično kvalitetne in zanesljive.

Igraj zdaj

1xbet bonus oz. dobrodošlice

Stavnica novim igralcem ponuja 100% bonus ob prvem nakazilu na igralni račun vse do 100€. Bonus, ki ga ponuja stavnica je torej eden izmed večjih.

Opis stavnice

Morda se to sprašujete tudi sami, če ste le začetnik ali pa stavite že leta. Vsekakor bi zato tukaj lahko izpostavili stavnico 1xbet, ki je sicer ustanovljena v Rusiji, pa kljub temu dosega odlične rezultate, na njej pa igrajo ljudje iz celega sveta, čedalje večjo prepoznavnost pa dosega tudi v Sloveniji. Stavnica 1xbet ima veliko ponudbo športov, na katere lahko stavite: nogomet, košarka, tenis, hokej, odbojka, moto šport, ameriški nogomet in mnoge druge. Poleg tega pa je za mnoge zelo zanimive tudi ponudba casino iger v živo, kjer si še dodatno popestrite vašo stavno izkušnjo.

Visoke stavne kvote na 1xbet stavnici

Potem so tukaj še visoke stavne kvote, ki so pomembne za vsakega zavzetega in resnega igralca športnih stav, sploh če slednji želi izboljšati svoj stavni zaslužek. Stavnica ima tudi zelo popularno funkcionalnost z imenom cash out, oziroma predčasno izplačilo. Cash out vam omogoča manjše stavne izgube oziroma večji zaslužek. Tudi njihova podpora oziroma pomoč strankam je zelo kvalitetna. Poleg možnosti kontakta preko e-maila in telefonskega klica imate možnost tudi klepeta v živo. Ta metoda je vsekakor najhitrejša in je tudi večjezična.

Izplačila in vplačila

Kakšne so vplačilne in izplačilne možnosti stavnice 1xbet? Izbira je zelo široka saj imate na voljo kar 225 različnih vplačil in izplačil, vključno z 15 kripto valutami. Ko zahtevate 1xBet izplačilo imate možnost kar 116 možnosti. Kar vključuje 16 e-denarnic, 5 bančnih kartic in mobilna izplačila. Vaše izplačilo si lahko nakažete celo na vaš Steam račun.

Preprosta in atraktivna

Tudi sama postavitev spletne strani je zelo preprosta in posledično atraktivna. Seveda je odločitev stavnice na koncu koncev prepuščena vam, je pa stavnica 1xBet le dober primer ene izmed boljših, obiska katere vsekakor ne boste obžalovali.

Igraj zdaj

Ocena stavnice
  • Začetni bonus
  • Podpora uporabnikom
  • Enostavnost uporabe
  • Stavne kvote
4.5

Povzetek

Stavnica ponuja 100% začetni bonus do 100€. Poleg fantastičnega bonusa ima stavnica zelo visoke kvote!

Sending
User Review
4.75 (4 votes)