Športne stave

My Pro Bet spletna stran vam predstavlja športne stave le od najboljših stavnic, ki ponujajo stave. V spodnjih okvirčkih imate tri stavnice, ki imajo dobre stavne bonuse ali odlične stavne kvote.

1
4.7 / 5
TOTAL SCORE

Bonus do 25€!

Prenesi bet365 app

Dostop do stavnice Dostop do stavnice
Terms & conditions apply
Za pridobitev bonusa je zahtevan minimalen depozit 5€ in 1x vplačana stava.
Upoštevajo se omejitve na minimalne kvote, stave in vplačilna sredstva. Vračilo izključuje stavni bonus. Veljajo časovni limiti ter pravila ter pogoji.
2
4.5 / 5
TOTAL SCORE

Stavni bonus do 300€

3
4.1 / 5
TOTAL SCORE

100% bonus do $600

4
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100% bonus do 122€

Smo skupina športnih navdušencev, ki redno spremljamo različne športne zvrsti in športne dogodke. Prav gotovo ne moremo skriti naše glavne športne ljubezni in navdušenja nad nogometom. Zato v prvi vrsti najbolj spremljamo nekatere najmočnejše evropske lige med katere spadajo španska Laliga, angleška Premier liga, nemška Bundesliga, in seveda Europa liga ter Liga prvakov. Tekme v najmočnejših ligah pritegnejo našo popolno pozornost tudi ko gre za športne stave. Med našimi najljubšimi športi je prav gotovo košarka, z najmočnejšo Ameriško NBA ligo na čelu, v kateri letos blesti naš Luka Dončić, ki ga z veseljem spremljamo na prav vsaki tekmi.

Naše navdušenje nad športnimi dogodki je pred leti preraslo v navdušenje za športne stave. Naše prve stave so bile čisto začetniško obsojene na »propad« oziroma slabe izide in marsikatero izgubo. Mislimo, da smo na ta način pridobili izkušnje in znanje kako poiskati prave informacije in na kaj moramo biti pozorni pri športnih stavah. Zato so naše športne stave danes, po letih izkušenj, boljše, bolj natančne predvsem pa bolj premišljene in rezultati statistično boljši kot takrat. Trdimo torej, da je s pravim pristopom uspeh zagotovljen, sicer to ne moremo trditi za vsako stavo, ampak za povprečje, ko stave postanejo nepogrešljivi del športnega navdušenja.

Športne stave so vse bolj priljubljena oblika iger na srečo v Sloveniji in drugod po svetu. Stave so preproste in enostavne za razumeti. Danes je možno praktično staviti na vse športne dogodke, ki se odvijajo po svetu. Tako kot vse igre na srečo pa imajo športne stave tudi svoje slabosti. Veliko se govori o stavnih aferah, ki mečejo slabo luč na športne stave, ampak vedno več se jih razkrije in kaznuje! Najbolj spore športne stave so seveda stave v nižjih nižje lige, kjer so zaslužki majhni in večkrat lahko pride do zlorab. V elitnih ligah oziroma tekmovanjih pride težje do zlorab športnih stav, saj je vse bolj nadzorovano.

V Sloveniji imamo enega ponudnika, ki ponuja stave in je glede na tuje stavnice v manjšem zaostanku. Tuje stavnice so predvsem močnejše za stave v živo, bonus stave, več športnih dogodkov ponujajo in imajo boljše stavne bonuse. Kar se tiče pa stavnih kvot je pa tako, da nekatere tuje stavnice ne morejo ravno konkurirati našemu ponudniku!

Športne stave napovedi

V tem času smo se srečali z različnimi ponudniki športnih stav. Preizkusili smo veliko večino njihovih ponudb in spoznali kako športne stave potekajo, kaj se bolje obrestuje in še in še. Odločili smo se, da naše znanje in izkušnje delimo z vami. V tej rubriki športne stave napovedi, kjer vam z analizo športnega dogodka priporočamo najboljšo športno stavo, z najboljšo možno kvoto. Napovedi za športne stave so popolnoma brezplačne in so del našega razmišljanja o poteku tekme. Z analizami in napovedmi želimo izboljšati naše in vaše možnosti za zmagovalne in dobitne športne stave.

Naša analiza zavzema več aspektov, ne samo to kdo igra. Za našo analizo so pomembni številni dejavniki na katere mogoče še pomislili niste. Ko gre za športne stave in napovedi, jemljemo vse podrobnosti zelo resno.

1
4.7 / 5
TOTAL SCORE

Bonus do 25€!

Prenesi bet365 app

Dostop do stavnice Dostop do stavnice
Terms & conditions apply
Za pridobitev bonusa je zahtevan minimalen depozit 5€ in 1x vplačana stava.
Upoštevajo se omejitve na minimalne kvote, stave in vplačilna sredstva. Vračilo izključuje stavni bonus. Veljajo časovni limiti ter pravila ter pogoji.
2
4.5 / 5
TOTAL SCORE

Stavni bonus do 300€

3
4.1 / 5
TOTAL SCORE

100% bonus do $600

4
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100% bonus do 122€

Tako dajemo vedno večji poudarek na naslednje:

  • Trenutno stanje moštva in njegovih igralcev. Tu predvsem mislimo na kondicijo v katri so igralci, možne poškodbe igralcev, izključitve…
  • Spremembe v postavi moštev, prestopi igralcev in njihova vključitev v novo moštvo.
  • Trenutna razvrstitev moštva na lestvico lige oziroma lig, če le to igra v večih.
  • Statistika zadnjih odigranih tekem, tako na domačem igrišču, kot tudi v gosteh.
  • Statistika zadnjih medsebojno odigranih tekem.
  • Predvidevanje motiva oziroma motivacije moštva, kot na primer moštvo, ki je tik pred izpadom iz lige je lahko zaradi motiviranosti boljše od pričakovanje glede na ostalo statistiko.

Kako dobro napovedati stave?

Po dobri analizi tekme je najbolje izbrati športne stave pred tekmo. Takrat lahko dobro premislimo o statistikah in možnostih za zmago ene ali druge ekipe. Stave med samo tekmo so lahko zelo vznemirljive, ampak hkrati zelo napačne, saj takrat adrenalin prevzame naše odločanje, kar se pogosto izkaže za slabo. Radi bi poudarili, da nizka kvota še ne pomeni nujno favorita tekme, čeprav včasih to tako deluje. Hkrati je za uspeh priporočljivo izbirati različne vrste stav, zato da povečamo možnosti za zmago. Prav tako bi svetovali športne stave na različne zvrsti športov, zato da ne zapademo v rutino športnih stav, ki  zmanjšajo naše obzorje in možnosti za uspeh.

Torej stave zahtevajo dolgoročno znanje, poznavanje področja športa ter strategijo in potrpljenje. Torej športne stave niso shema kako “hitro obogati”. Ampak način kako lahko poleg tega da uživamo v športnih prireditvah tudi doživimo razburljiv občutek ko se naša predvidevanja uresničijo in tako tudi nekaj zaslužimo.

Nazadnje bi še želeli poudariti da so naši športni nasveti zgolj nasveti, ki niso garancija za uspeh. So zgolj statistično gledano najboljša možnost izida, ki se lahko hitro spremeni zaradi nepričakovanih obratov  med samo tekmo. Zato stavite samo po lastnem tehtnem premisleku in zgolj z višino zneska, ki ga lahko ob slabem izidu tudi pogrešite. Športne stave so primerne samo za osebe starejše od 18 let! Torej stavite odgovorno!

Naša ekipa vam želi veliko užitkov pri športnih stavah in veliko dobrih izidov.