Športne stave

športne staveŠportne stave so vse bolj priljubljena oblika iger na srečo v Sloveniji in drugod po svetu. Stave so preproste in enostavne za razumeti. Danes je možno praktično staviti na vse športne dogodke, ki se odvijajo po svetu. Tako kot vse igre na srečo pa imajo športne stave tudi svoje slabosti. Veliko se govori o stavnih aferah, ki mečejo slabo luč na športne stave, ampak vedno več se jih razkrije in kaznuje! Najbolj spore športne stave so seveda stave v nižjih nižje lige, kjer so zaslužki majhni in večkrat lahko pride do zlorab. V elitnih ligah oziroma tekmovanjih pride težje do zlorab športnih stav, saj je vse bolj nadzorovano.

V Sloveniji imamo enega ponudnika, ki ponuja športne stave in je glede na tuje stavnice v manjšem zaostanku. Tuje stavnice so predvsem močnejše za športne stave v živo, bonus stave, več športnih dogodkov ponujajo in seveda imajo boljše stavne bonuse. Kar se tiče pa stavnih kvot je pa tako, da nekatere tuje stavnice ne morejo ravno konkurirati našemu ponudniku!
My Pro Bet spletna stran vam predstavlja športne stave le od najboljših stavnic, ki ponujajo stave. V spodnjih okvirčkih imate tri stavnice, ki imajo dobre stavne bonuse ali odlične stavne kvote.

V primeru, da še niste odločeni katera stavnica od teh treh je prava za vas, vam predlagamo, da si pod rubriko stavnice pogledate katere so še vroče v Sloveniji. Želimo vam obilo užitkov in seveda veliko dobitkov! Polagamo pa vam na srce, da igrate odgovorno in z glavo seveda =)