Vierklee Sportwetten

BONUS

100% bonus do 50 EVROV

3.9 / 5
TOTAL SCORE

Vierklee je avstrijska stavnica, ki deluje že več desetletij. Ustanovljena je bila leta 1982 v Tirolu in ima sedež blizu Innsbrucka.  Vierklee Sportwetten je spletna stavnica, ki se osredotoča na najpomembnejše športne discipline, kot so nogomet, tenis, hokej in košarka. Ponuja manj kot 20 športov, kar je precej manj od vodilnih stavnic. Njena glavna ponudba so stave na nogomet, kjer pokriva tako najbolj priljubljene kot tudi bolj eksotične lige. Vierklee se vseeno lahko pohvali z dobro izbiro stav, čeprav ne ponuja toliko športov kot nekateri drugi ponudniki na trgu.

Vierklee Sportwetten bonus

Vierklee Sportwetten je spletna stavnica, ki ponuja dva različna bonusa za nove stranke. En bonus je 100 % do 25 €, drugi pa 100 % do 50 €. Stranka lahko izbere samo en bonus. Je pa tako, da če stranka izbere bonus 25 € ga je potrebno 3 krat obrniti medtem ko je bonus 50 € potrebno 6 krat obrniti. Bonusi so nižji od povprečja v panogi, kjer nekateri ponudniki ponujajo  bonuse vse do 100 € ali več. Kakšni so točni pogoji za pridobitev bonusa je potrebno preveriti na spletni strani Vierklee Sportwetten.

Ocena stavnice
Vierklee Sportwetten

Name: Vierklee Sportwetten

Description: Vierklee je spletna stavnica, ki izhaja iz avstrijskega podjetja, ki je bilo ustanovljeno leta 1982.

Overall
3.9
 • Začetni bonus
 • Podpora uporabnikom
 • Stavne kvote
 • Enostavnost uporabe
 • Mobilna aplikacija
 • Stavna ponudba
 • Zanesljivost / Varnost
Sending
User Review
0 (0 votes)

Summary

Stavnica ponuja stave na različne športne dogodke, pri čemer je najbolj priljubljen nogomet. Vierklee ima tudi mobilno aplikacijo in možnost prodaje stav v živo. Vierklee ima dva bonusa za nove stranke, ki znašata 100 % do 25 € ali do 50 €. Vierklee ima povprečne kvote in omejene možnosti izplačila.

Pros

 • Stavnica z zelo dolgo tradicijo saj so na sceni že od leta 1982!
 • Stave v živo.
 • Cashout.

Cons

 • Ni v Slovenskem jeziku.
 • Nima tako velike ponudbe kot ostali.
 • Ni Livestreama.

Stavnbe kvote

Stavnica ne ponuja zelo visokih kvot za svoje stave. Kvota se lahko zelo razlikujejo glede na to, kako priljubljeno ali »manj« znano je tekmovanje, na katerega se stavi. Stavnica bi lahko izboljšal svojo ponudbo kvot, če bi želel biti bolj konkurenčen na trgu. S tem bi stavnica lahko pridobila precej več igralcev.

Stave v živo

Vierklee je stavnica, ki ponuja tudi stave v živo na različne športne dogodke. Večina stav v živo je na nogomet, tenis, hokej in košarko, vendar so na voljo tudi nekatere manj znane športne discipline, kot je naprimer E-Sports. Vierklee Livewetten se ne more primerjati z najboljšimi stavnicami na tem področju, saj ima manjši izbor športov, tekmovanj in vrst stav.

Ogledi tekme v živo

Stavnica ne ponuja možnosti ogleda tekem v živo prek spleta. To je pogosta omejitev pri veliki večini stavnic. Ogled tekem po naših izkušnjah ponujajo le najboljše in največje stavnice. Če vam ta funkcionalnost ni tako pomembna je Vierklee Sportwetten ena boljših stavnic v panogi, ki nima te funkcionalnosti.

Izgled stavnice 9.8.2023

Vierklee Cashout

Cashout je možnost, ki jo ponuja stavnica Vierklee, ki omogoča, da lahko svoje že postavljene stave predčasno izplačate. To vam lahko pomaga, da optimizirate svoje dobičke ali omejite izgubo.

Vendar pa vam svetujemo, da to storite le v zelo redkih primerih. Konec koncev je cena za izplačilo stave – ne glede na to, pri kateri stavnici – običajno nižja od dejanske vrednosti.

FAQ

Ali je resna stavnica?

Da, stavnica ima veliko izkušenj v stavnem poslu in ima avstrijsko licenco za stave. Na trgu so že od leta 1982!

Ali stavnica sprejema slovenske igralce?

Da, Vierklee se osredotoča na avstrijski trg stav vendar sprejema tudi Slovenske igralce.

Kakšen je stavni bonus?

Vierklee ponuja dva bonusa: 100 % bonus do 25 € ali do 50 €. Bonus 25 € je treba trikrat, bonus 50 € pa šestkrat obrniti.

Kako lahko opravim izplačilo pri Vierklee?

Pri Vierklee je trenutno možno izplačilo samo na bančni račun ali prek Skrilla. Tukaj je še prostor za izboljšave.