Športni nasveti 8.4.2020

0
74
stavni nasveti wimbldone

Danes nas čaka nogometno zelo zanimv dan. V Belorusiji se bo igral Beloruski pokal, medtem ko se v Nikeragvi nadaljuje državno nogometno prvenstvo. Poleg nogometa nas danes kot je že v navadi čaka ruski skrajšani hokej in pa seveda e-sports. Kaj smo stavili danes pa preverite v spodnjem stavnem pregledu.

2.12 FC Slavia Mozyr – BATE Borisov
Tip: 2 – Danes nas čakata dve polfinalni tekmi Beloruskega pokala. V prvi današnji tekmi se bosta, med sabo pomerili ekipi FC Slavia Mozyr in BATE Borisov. BATE Borisov je v četrtfinalu izločil Dinamo Minsk, potem ko je slavil na obeh dveh tekmah. Prvo tekmo je dobil z 2:1 na drugi pa je slavil s 3:2. Torej BATE Borisov se je v polfinale uvrstiv zelo zanesljivo in vsaj v pokalu kaže predstave kot se od njih tudi pričakuje. FC Slavia Mozyr pa je bila v četrtfinalu že bolj zanesljiva kot BATE Borisov saj je svojega nasprotnika kar dvakrat premagala s 3:0. FC Slavia Mozyr je tudi v boljši trenutni formi saj na zanjih 5 tekmah beleži 4 zmage in zgolj 1 poraz. Na drugi strani pa je BATE Borisov dobil 3 tekme in 2 izgubil. Ta dva poraza pa sta prišla ravno vprvih dveh krogih novega prvenstva. Na stavnici je danes manjši favorti BATE Borisov, ki je tudi uspešnejši na zadnjih medsebojnih tekmah. BATE Borisov je na zadnjih petih medsebojnih tekmah slavil kar 4 krat in zgolj 1 krat izgubil. Stavnica bet at home danes za zmago BATE Borisova ponuja kvoto 2.12. Naš stavni tip je zmaga BATE Borisov.

2.30 Dinamo Brest – FC Shakhter Soligorsk
Tip: 1

1.23 Managua FC – Deportivo Ocotal
Tip: 1 – Domača ekipa je vodilna v prvenstvu in ima pred drugo uvrščeno ekipo natanko 3 točke prednosti. Na drugi strani pa Deportivo v prvenstvu zaseda predzadnje 9. mesto. Domači so v odlični formi saj na zadnjih 5 tekmah beležijo 3 zmage in 2 remija medtem ko so gostje na zadnjih 5 tekmah osvojili zgolj 1 točko. Domače moštvo je na stavnicah absolutni favorit in je precej uspešnejše tudi na zadnjih 5 medsebojnih tekmah. Managua FC je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah slavil 3 krat, 1 krat je remiziral in 1 krat izgubil. Danes napovedujemo zmago Managua FC, ki je vodilna ekipa lige in v precej boljši formi kot Deportivo.

1.35 Diriangen FC – Chinandega FC
Tip: 1 – Domače moštvo je trenutno na 3. mestu prvenstvene lestvice in za vodilno ekipo zaostaja za 3 točke. Domačini so vodstvo na lestvici izgubili v zadnjih 3 srečanjih, ko so si privoščili kar 2 poraza. Gostje pa so v zadnjem obdobju malce dvignili formo in se povzpeli na 6. mesto prvenstvene lestvice, saj so dobili zadnje dve tekme zapovrstjo. Vseeno pa za domačo ekipo zaostajajo za velikih 9 točk. Diriangen FC je absolutni favorit na stavnicah, saj je precej boljši na zadnjih medsebojnih tekmah od ekipe Chinandega FC. Na zanjih 5 tekmah je ekipa Diriangen FC ekipo Chinandega FC premagala kar 4 krat in zgolj 1 krat izgubila. Naš stavni tip za danes je torej zmaga Diriangen FC.

1.41 Real Esteli – Juventus Managua
Tip: 1

1.60 Deportivo Walter Ferreti – Real Madriz
Tip: 1

3.02 Las Sabanas CF – Art Municipal Jalapa
Tip: X

2.30 Reactivatory – Kings Town
Tip: 1

2.06 Hammers – Four Icebreakers
Tip: 1

2.22 Sickle And Hammer – Kings Town
Tip: 1

1.67 mousesports – fnatic
Tip: 1

1.64 FaZe Clan – Natus Vincere
Tip: 2
1.26Astralis – OG
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending