Športni nasveti 7.4.2020

0
123
khl_stavni nasveti

Tudi danes ne bomo spremljali veliko nogometnih tekem, saj jih preprosto ni. Igrlao se bo le Tadžikistansko nogometno prvenstvo do 21 let o kateram pa na žalost ni prav veliko statističnih podatkov. Bo se pa zato nadaljevala posebna ruska hokejska pro liga v kateri bo danes na sporedu kar nekaj zelo zanimivih tekem. Pozabit ne gre niti na e-sport, ki ga je v tem obdobju največ. Kaj smo stavili pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.25 Dushanbe 83 – FK Istiklol
Tip: 2

2.10 ICE Gang – Six Trolls [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Ruska hokejska posebna liga kjer tretina traja 10 minut je v polnem teku. Danse se bosta med sabo spopadli ekipi ICE Gang in Six Trolls. Tekme skrajšane ruske hokejske lige potekajo na nevtralnem igrišču tako da prednosti “domačega” igrišča tukaj ni. ICE Gang je trenutno v fantastični formi, saj beležijo kar 6 zaporednih zmag vključno z podaljški, medtem ko njihovi nasprotniki danes niso v tako odlični formi. Six Trolls so na zanjih 6 tekmah slavili 4 krat in 2 krat izgubili. Na stavnici 1xbet so danes favoriti ICE Gang, ki so v boljši formi, kot nasprotniki. So pa na medsebojnih tekmah uspešnejši Six Trolls, ki imajo 2 zmage medtem ko so ICE Gang zmagali zgolj 1 krat. So pa današnji favoriti ICE Gang dobili zadnji medsebojni obračun. Tudi naš favorit je ekipa ICE Gang zato smo danes stavili na njih.

2.20 Moscow Eshelon – Four Icebreakers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Moscow Eshelon je trenutno v zelo slabi tekmovalni formi saj na zanjih 5 tekmah beležijo 5 zaporednih porazov. Njihovi današnji nasprotniki, ki smo minimalen ampak res minimalen favorit za zmago imajo kvoto za zmago 2.04. Four Icebreakers so v boljši formi in imajo na zadnjih 5 tekmah 2 zmage in 3 poraze. Four Icebreakers so tudi uspešnejši na medsebojnih tekmah, saj imajo 2 zmage in zgolj 1 poraz. Danes pa napovedujemo zmago Moscow Eshelon, saj menimo, da je čas, da prekinejo slabo serijo in končno zmagajo. Naš stavni tip je torej zmaga Moscow Eshelon.

1.45 fnatic – OG
Tip: 1

1.52 FaZe Clan – Astralis
Tip: 2 – Obe dve ekipi sta drugi del tekmovanja odprli z dvema porazoma in na lestvici zasedata 4 in 5 mesto. Torej ena izmed obeh dveh ekip bo danes osvojila prvo zmago v drugem delu tekmovanja. Favoriti na stavnicah so Astralis, ki so uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah. Dobili so 3 tekme, dvakrat pa je slavila ekipa FaZe Clan. Strelska forma obeh dveh ekip pa je popolnoma enaka. Obe dve ekipi sta na zadnjih 5 odigranih igrah zmagali po 3 krat in 2 krat izgubili. Glede na to, da je na medsebojnih tekmah malce uspešnejša ekipa Astralis bomo danes stavili na njih. Naš stavni tip je torej zmaga Astralis.

1.96 mousesports – Natus Vincere
Tip: 1

2.00 Sickle And Hammer – Reactivatory [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.10 Armored Fighters – Kings Town [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.70 Nijman, Wessel – Evans, David
Tip: 1

1.36 Jenkins, Andy – Van Barneveld, Raymond
Tip: 2

1.72 Nicholson, Paul – Nijman, Wessel
Tip: 2

1.49 Natus Vincere Junior – Mustang Crew
Tip: 1

1.67 Movistar Riders – Hard Legion
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending