Športni nasveti 5.9.2020

0
24
stavni nasveti formula 1

Rakete so kot smo pričakovali na prvi tekmi drugega kroga končnice visoko premagale Lakerse. Za nas to ni bilo presnečenje saj smo napovedali njihovo zmago. Edina stvar, ki nas je presenetila je ta, da so jih dobesedno razbili. Na tekmi med Miamijem in Bucksi pa smo pričakovali, da bo najboljše moštvo uspelo premagati vročico in znižati serijo na 2:1, ampak se to ni zgodilo. Danes nas čakata druga dva obračuna več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Poleg košarke se bo danes zoper igrala nogometna liga narodov in spremljali bomo lahko nekaj še kako zanimivih obračunov. Francija bo na Švedskem poizkušala priti do 3 točk, medtem ko bodo naši južni sosedje igrali proti Portugalski…

1.91 Boston Celtics – Toronto Raptors [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Da bo imelo drugo moštvo lige in lanski prvaki toliko dela z Bostonom najbrš ni nihče pričakoval, glede na igre, ki so jih kazali košarkarji Toronta. Ko pa malce pogledamo na medsebojne tekme v letošnji sezoni pa vidimo, da to ni nikakršno presenečenje. Boston je namreč v rednem delu na 4 tekmah kar 3 krat premagal Toronto in tako ne preseneča, da tudi v seriji vodi s 2:1. Vodstvo bi lahko bilo tudi 3:0, če ne bi na prejšnji tekmi ob zvoku sirene Toronto zadel trojke in tako slavil tesno zmago s 104:103. Ta zmaga bi skoraj morala Torontu vliti nekaj samozavesti v nadaljevanju serije. Na stavnicah je danes favorit Boston, kar je nekako logično glede na to kaj se je dogajalo na prvih treh tekmah. Sami pa menimo, da če Toronto želi braniti lovoriko mora danes nujno zmagati saj zaostanek s 3:1 bi bil po našem mnenju preprosto prevelik. Tudi če pogledamo zgodovino je samo 12 moštvom uspelo obrniti takšen zaostanek. Glede na to, da je Toronto dobil nekaj samozavesti po zadnji tekmi danes napovedujemo njihovo zmago. Kakšna pa je stavna kvota za zmago Bostona pa preverite na partypoker stavnici.

1.49 Los Angeles Clippers – Denver Nuggets (-6.5/+6.5)
Spread: 1

1.83 Švedska – Francija
Tip: 2

3.45 Danska – Belgija
Tip: X

1.91 Portugalska – Hrvaška
Tip: 1

3.20 Estonija – Gruzija
Tip: X

1.32 Islandija – Anglija
Tip: 2

2.28 Azerbajdžan – Luksemburg
Tip: 1

1.42 Gibraltar – San Marino
Tip: 1

1.57 Severna Makedonija – Armenija
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending