Danes nas čaka nekaj zanimivih prijateljskih nogometnih obračunov več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Belgium – Črna Gora
Belgija, ki zaseda tretje mesto na FIFA lestvici, se pripravlja na UEFA Euro 2024 s tekmo proti Črni gori, ki je na lestvici na sedemdesetem mestu. To bo njuno drugo srečanje, več kot deset let po remiju 2-2 leta 2012. V današnji ekipi sta le Jan Vertonghen in Axel Witsel, Domenico Tedesco pa ju mora še zmanjšati za enega, preden se odpravijo v Nemčijo, kjer se bodo pomerili s Slovaško, Romunijo in Ukrajino v skupini.

Tekma bo priložnost za mlade veziste Arneja Engelsa in Mandelo Keito, ki sta bila naknadno dodana v ekipo. Rdeči vragi želijo pridobiti tekmovalno ostrino pred Euro 2024, saj niso izgubili od poraza proti Maroku s 2-0 na svetovnem prvenstvu FIFA 2022 (W8, D5 od takrat). Nazadnje so doma izgubili junija 2022 (W5, D2 od takrat).

Črna gora je slabo končala kvalifikacije za Euro 2024 (W1, L2), kar jim je preprečilo uvrstitev na prvenstvo in odstavilo selektorja Miodraga Radulovića na čelu reprezentance. Na srečo za pogumne Sokole je Robert Prosinečki, nekdanji jugoslovanski in hrvaški mednarodni igralec, odlično začel kot njegov naslednik, saj je dosegel dve zmagi brez prejetega gola. Obe sta bili prijateljski tekmi na tujem terenu.

Črna gora se zdaj odpravlja v Belgijo, kjer jih čaka zahtevnejši preizkus kot proti Belorusiji (FIFA lestvica: 96) in Severni Makedoniji (FIFA lestvica: 69). Z le dvema prijateljskima tekmama pred začetkom UEFA Nations League v septembru bi lahko Črna gora izkoristila to priložnost za eksperimentiranje, še posebej ker ima v ekipi le štiri igralce z več kot 50 nastopi.

Stavnice v vlogo favorita postavljajo Belgijo, ki ima stavno kvoto za zmago 1.25. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago Črne gore pa prverite na 22bet stavnici.

Norveška
1.43
Norveška
Republic of Kosovo
1X2, Redni del tekme

Danska
1.87
Danska
Švedska
1X2, Redni del tekme

Slovaška
1.01
Slovaška
San Marino
1X2, Redni del tekme

Spain
1.01
Spain
Andorra
1X2, Redni del tekme

Francija
1.03
Francija
Luksemburg
1X2, Redni del tekme

Egersund
1.64
Egersund
Åsane
1X2, Redni del tekme

ASV Siegendorf
1.18
ASV Siegendorf
SV Schattendorf