V Južni Ameriki se nadaljujejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. V Evropi pa potekajo prijateljske tekme oz. pripravljalne za evropsko prvenstvo, ki se bo hmalu začelo. Poleg nogometa pa poteka tudi končnica v ligi NBA, ki je še kako zanimiva več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.93 Bolivija – Venezuela
Tip: 1

1.52 Argentina – Čile
Tip: 1 – Danes se igra 7. krog kvalifikacij za svetovno prvenstvo v nogometu. Dejansko pa so južno Ameriške reprezentance odigrale štiri kvalifikacijske tekme. Argentina je tokratne kvalifikacije začela odlično in se trenutno pa 4 odigranih tekmah z 10 osvojenimi točkami nahaja na 2 mestu. Se pravi Argentinci so na teh 4 tekmah 3 krat zmagali in 1 krat remizirali. Čile na drugi strani pa ni najbolje štartal kvalifikacija. Čile je na prvih štirih tekma 1 krat zmagal, 1 krat remiziral in 2 krat izgubil. To jih trenutno uvršča na 6. mesto kar pomeni, da so na poziciji, ki ne prinaša igranja na svetovnem prvenstvu. Čile je kar velika rak rana Argentine vendar samo takrat ko gre za velika tekmovanja :). V kvalifikacijah pa praviloma zmagujejo Argentinci in tudi danes menimo, da bodo dobili tole domačo tekmo. Naš stavni tip je zmaga Argentine. Argentina je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah 3 krat zmagala in 2 krat remizirala. En remi pa je bil v finalu Cope katero so potem po podaljšku dobili Čilenci 🙂

1.65 Urugvaj – Paragvaj
Tip: 1

2.05 Peru – Kolumbija
Tip: 2

2.46 Španija – Portugalska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.55 Nizozemska – Nemčija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.21 Alžirija – Mavretanija
Tip: 1

1.32 Belgija – Grčija
Tip: 1

1.60 Ukrajina – Severna Irska
Tip: 1

1.16 Turčija – Moldavija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.02 Los Angeles Lakers – Phoenix Suns
Tip: 2 – Los Angeles Lakersi so na 5 tekmi sramotno izgubili proti Phoenixu, ki jih je odpihnil kar za 30 točk! Rezultat tekme je bil 85:115. Phoenix ima torej danes prvo zaključno žogico za napredovanje v drugi krog končnice. Pri Lakersih najverjetneje ne bo igral Davis ali pač to bomo videli šele ko se bo tekma začela. Pri Phoenixu pa ima CP3 že celo serijo težave z ramo in na zadnji tekmi je prejel še en “nenamirni” udarec tako da je potem zaključil s tekmo. CP3 bi naj danes igral vendar pa je vprašanje v kakšni formi bo. Dosedaj ni pokazal veliko kar je razumljivo. Ta serija je dokaj poštena kar se poškodb tiče čeprav so pa Lakersi vseeno v prednosti in bi lahko že zaključili serijo v kolikor bi izkoristili bledo senco CP3 zaradi poškodbe na prejšnih 5 tekmah, ampak niso in na četrti tekmi se je poškodoval Devis in serija je ratala znova zanimiva. Phoenix je za naše pojme danes favorit čeprav stavnice pravijo drugače, ampak v kolikor ne bo Davisa in bo James na svojem standardnem nivoju ko sam nič ne more bo danes Phoenix zaključil serijo. Naš stavni tip je zmaga Phoenixa. Kakšna je stavna kvota za zmago Lakersov pa preverite na 22bet stavnici.

1.45 Portland Trail Blazers – Denver Nuggets
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending