Ker se bliža evropsko nogometno prvenstvo je čisto normalno, da so trenutno na sporedu prijateljske tekme in teh v tem obdobju ne manjka. Igrala se bo tudi liga NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.24 Belorusija – Azerbajdžan
Tip: 1

1.95 Bosna in Hercegovina – Črna Gora
Tip: 1

1.29 Francija – Wales
Tip: 1

1.95 Nemčija – Danska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.55 Nizozemska – Škotska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.46 Anglija – Avstrija
Tip: 1

2.70 Girona FC – Almeria
Tip: 2

2.15 Ranheim – Start Kristiansand
Tip: 1

1.39 Grankulla IFK – VJS
Tip: 1

Philadelphia 76ers – Washington Wizards
Tip: 2 – Joel Embid se je poškodoval na prejšnji tekmi in Washingtonu je uspelo znižati izid v seriji na 3:1. Kljub katastrofalni tekmi obeh dveh zvezdnikov, ki sta iz igre skupaj metala 12/42 jim je uspelo zmagat. Philadelphiji se torej nič kaj dobro ne piše v kolikor bi Embid denimo zaključil sezono. Phili bo verjetno uspelo priti prek Washingtona tudi brez Embida, ampak veliko vprašanje je če lahko pridejo čez Atlanto, ki bo kot vse kaže odpravila New York kjer v seriji vodi s 3:1. Embid danes skoraj zagotovo ne bo igral zato bi danes dali manjšo prednost Washingtonu, ki ima vendarle precej več rezerev kot pa Phila. Pri Phil je najboljši igralec Harris, ki na tekmo dosega 24,3 točke, 10,3 skoke ob tem še doda 3,3 asistence. Pri Washingtonu pa je prvi igralec “cegu” oz. Westbrook, ki na tekmo dosega 17,6 točke, 11 skokov in 12,3 asistence. Zakaj je Westbrook prijel vzdevek “cugu”? Preprosto, če pogledamo njegov famozen odstotek meta iz igre v letošnji končnici, ki je 32% in za 3 točke 20% je vsem jasno, da s tekšnim igralcem pa naj dosega še toliko trojnih dvojčkov je nemogoče dobiti ligo. Če bota prva zvezdnika Washingtona danes odigrala odlično tekmo je zmaga njihova v napsprotnem primeru pa je konec serije. Naš stavni tip je zmaga Washingtona. Kakšna je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na 22bet stavnici.

1.76 New York Knicks – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.18 Utah Jazz – Memphis Grizzlies
Tip: 1 – Jazzi so po uvodnem porazu, zmagali naslednje 3 tekme zapovrstjo in sedaj v seriji vodijo s 3:1. Serija se ponovno vrača v Utah, kjer bodo danes Jezzi poizkušali zaključiti serijo. Verjetno bi bilo te serije že davno konec v kolikor bi Jazzi na prvi tekmi igrali s popolno ekipo tako pa so jo izgubili za zgolj 3 točke. Jazzi so praktično v vseh statističnih elementih nadigrali Memphis in danes resnično ne vidimo veliko upanja za podaljšanje serije iz njihove strani. Pri Jazzih je prvi strelec Donavan, ki na tekmo dosega 28 točk, medtem ko jih pri grizlijih prvi strelec Morant s 31 točkami na tekmo. Naš stavni tip za danes je zmaga Jazzov.

1.30 Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending