Danes bosta v ligi prvaku na sporedu še zadnji dve prvi tekmi osmine finala. Zelo zanimivo bo v Bergamu, kjer ima Atalanta lepo možnost, da preseneti oslabljen Real. Poleg nogometa nas danes čaka tudi nekaj zanimivih košarkarskih obračunov več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.29 Atalanta Bergamasca Calcio – Real Madrid
Tip: 1

1.30 Borussia Mönchengladbach – Manchester City
Tip: 2 – Manchester City je v zadnjem obdobju v fantastični formi in je velik favorit tega dvoboja. Vse drugega kot nova gladka zmaga bo veliko presenečenje. Manchester City je trenutno v seriji 18 zaporednih zmag v vseh tekmovanjih, kar je zastrašujoče za vse tekmece! Na drugi strani pa domači Borussiji M. letos ne gre najbolje saj v nemškem prvenstvu zasedaj zgolj 8. mesto in so trenutno v zelo slabi formi. Borussia M. je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla zgolj 1 zmago, 2 remija in prav tako 2 poraza. Tudi kar se tiče samih poškodb je v prednosti Manchester City, ki ima dosti manj težav kot pa Borussia M. Ekipi imata tudi zelo bogato statistiko medsebojnih tekem in sicer 6. Na teh 6 medsebojnih tekmah je dominiram Manchester City, ki ima 3 zamge, 2 remija in 1 poraz. Stavnice v vlogo favorita že na prvi tekmi postavljajo sinje modre tako kot tudi mi. Naš stavni tip je zmaga Manchester Citya. Kakšna je stavna kvota za morebitno šokantno presenečenje pa preverite na bet at home stavnici.

1.32 Tottenham Hotspur – WAC
Tip: 1

1.64 Brentford – Sheffield Wednesday
Tip: 1

2.75 Preston North End – Queens Park Rangers
Tip: 1

2.33 Blackburn Rovers – Watford FC
Tip: 2

2.34 Barnsley FC – Stoke City
Tip: 1

2.03 Swansea City – Coventry City
Tip: 1

1.10 FC Barcelona – Elche CF
Tip: 1

1.97 Indiana Pacers – Golden State Warriors
Tip: 2

1.49 Chicago Bulls – Minnesota Timberwolves
Tip: 1

1.21 Utah Jazz – Los Angeles Lakers
Tip: 1 – Dvoboj med prvo in tretjo ekipo zahodne konference in tudi lige NBA. V tem obračunu so kljub temu absolutni favoriti Jazzi to pa predvsem zato, ker Lakersom manjka prvi zvezdnik ekipe Davis. Poleg Davisa zaradi možnosti bolezni ne sme igrati prvi organizator igre Denis S. Lakersi bodo torej danes zelo oslabljeni se lotili najboljše ekipe lige. Šušlja se tudi, da bi trener Lakersov lahko spočil Lebrona in ga tako odrešil kritik po 3 zaporednih porazih. Ja tole tekmo bodo Lakersi izgubili in to je dejstvo. Lebron pa je specialist, da “počiva” ravno takrat ko ve da bo izgubil tekmo. Po drugi strani pa se mu seveda gre za statistiko to smo videli tudi na temi proti Netsi ko je metal dodaten prosti met pa čeprav jih letos meče komaj 70% in so vsaj štirje boljši od njega. Ob to se je v tako imenovanem “trash talku” obregnil tudi Irving. Vprašanje je torej ali si bo Lebron danes polnil svojo statistiko ali bo počival. Kakorkoli posvetimo se dejstvom. Jazzi so v letošnji sezoni dobili 25 tekem izgubili pa le 6. Na zadnjih 10 tekmah pa imajo 9 zmag in zgolj 1 poraz. Lakersi pa so letos zmagali 22 tekem izgubili pa 10. Trenutno so v seriji 3 zaporednih porazov na zadnjih 10 tekmah pa imajo 6 zmag in 4 poraze. Naš stavni tip je jasen kot beli dan in to je zmaga Jazzov in 4 zaporedni poraz Lakersov. Seveda je možno kakšno presenečenje, ampak potem bi morali Jazzi odigrati najslabšo tekmo sezone Lakersi pa daleč najboljši.

1.15 New Orleans Pelicans – Detroit Pistons
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending