Torek je čas za ligo prvakov in danes sta na sporedu dva nova zanimivo obračuna v osmini finala. V ligi nba pa nas zopet čaka ogromno zanimivih tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.72 Lazio Rim – Bayern München
Tip: 2 – Bavarci so po osvojenem kljubskem svetovnem prvenstvu zapadli v manjšo krizo saj so na zadnjih dveh prvenstvenih tekmah osvojili zgolj 1 točko. Na zadnje jih je premagal Frankfurt, ki je mimogrede v odlični formi. Lazio pa je v Italijanskem prvanstvu na zadnjih 5 tekmah nanizal 4 zmage in poraz. Je pa res, da je Lazio izgubil proti Interju, ki je mimogrede vodilna ekipa Italijanskega prvenstva. Lazio je torej v malce boljši formi kot Bavarci in imajo tudi bistveno manj težal s poškodbami. Pri Bavarcih imajo pravo bolnišnico in tukaj danes vidimo lepo proložnost za Lazio, da presnetijo Bavarce. Po drugi strani pa vendarle gre za aktualne prvake in menimo, da bodo tole tekmo dobili če pa ne to pa vsaj remizirali. Naš stavni tip je torej zmaga Bavarcev. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.95 Atletico Madrid – Chelsea FC
Tip: 1

2.25 SC Paderborn – 1. FC Heidenheim
Tip: 1

2.31 Leeds United – Southampton
Tip: 1

1.64 Middlesbrough FC – Bristol City
Tip: 1

1.87 Wycombe Wanderers – Reading FC
Tip: 2

2.80 Luton Town – Millwall
Tip: 1

1.62 Birmingham City – Norwich City
Tip: 2

1.33 Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks
Tip: 2

1.63 Orlando Magic – Detroit Pistons
Tip: 1

1.25 Brooklyn Nets – Sacramento Kings
Tip: 1

1.28 Denver Nuggets – Portland Trail Blazers
Tip: 1

1.13 Milwaukee Bucks – Minnesota Timberwolves
Tip: 1 – Bucksi so v prejšnji tekmi prekinili črn niz zaporednih porazov in imajo danes lepo priložnost, da nazaljujejo zmagovit niz. Bucksi se trenutno z 18 zmagami in 13 porazi nahajajo na 2. mestu vzhodne konference. Njihova forma je torej slabša na zadnjih 10 odigranih tekmah saj so zmagali samo na 5 in ravno toliko so jih tudi izgubili. Imajo pa Bucksi danes srečo saj jim na sproti stoji še precej slabša ekipa Minnesota, ki je prav najslabše moštvo lige NBA. Minnesota je trenutno pri zgolj 7 zmagah in kar 24 porazih kar pomeni 15. mesto na zahodni konferenci. Trenutno je Minnesota pri 4 zaporednih porazih na zadnjih 10 tekmah pa so zmagali zgolj 2 krat in kar 8 krat izgubili. Pri Bucksih je najboljši igralec grška pošast, ki dosega največ točk, skokov in asistenc. Gianis ima torej povprečje 28,4 točke na tekmo, 11,9 skoka na tekmo in 5,9 asistence na tekmo. Je pa res, da so njegove številke malce slabše kot lani in mogoče je tudi to krivo, da je ekipa malce slabša ko lani. Po drugi strani pa se je ekipa tudi malce spremenila in mogoče ni samo kriv prvi zvezdnik. Od Minnesote se je letos pričakovalo veliko vendar imajo kar precej težav s poškodbami. Naš stavi tip za danes je zmaga Bucksov.

PUSTITE KOMENTAR

Sending