PSG in Liverpool sta včeraj opravila že ogromno dela na prvi tekmi in si skoraj že zagotovila napredovanje. PSG je Barcelono premagal s 4:1 medtem ko je Liverpool slavil s 2:0 proti RB Leipzingu. Kaj nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.03 FC Porto – Juventus Turin
Tip: 2

2.32 FC Sevilla – Borussia Dortmund
Tip: 1 – Obeta se nam zelo zanimiv obračun. Obe dve ekipi nista ravno zvezdniški, ampak po drugi strani sta po kakovosti zelo izenačeni in od tega dvoboja pričakujemo veliko. Sevilla je trenutno v fantastični formi saj je v seriji 9 zaporednih zmag v vseh tekmovanjih. Sevilla je nazadnje izgubila 12.1.21 proti Atletico Madridu z 2:0 od takrat naprej pa nanizala same zmage. Teden nazaj je Sevilla z 2:0 odpravila tudi Barcelono! Na drugi strani Borussia pa je mnoge letos zelo razočarala saj ji v prvenstvu nikakor ne gre in je šele na 6. mestu za Bavarci pa denimo zaostajajo za velikanskih 16 točk. Pred sezono je Borussia veljala za glavnega izivalca Bayerna. Sevilla pa v Španiji trenutno zaseda 4. mesto na prvenstveni lestvici. Ekipi sta se do sedaj med sabo pomerili 2 krat pred več kot 10 leti in takrat je Sevilla dobila eno tekmo, ena pa se je končala z neodločenim izidom. Tudi danes stavnice v prednost postavljajo domače moštvo kar je nekako logično saj je v precej boljši formi kot Borussia. Naš stavni tip je minimalna zmaga domače ekipe menimo pa, da bo o napredovanju odločala druga tekma.

3.10 Burnley FC – Fulham FC
Tip: X

1.33 Everton – Manchester City
Tip: 2 – Gre za zaostalo tekmo 16. kroga tekmovanja in s to tekmo bo imel Manchester City odigrane vse tekme v letošnji sezoni medtem ko bo imel Everton še vseeno tekmo manj. Manchester City se trenutno kljub tekmi manj nahaja na prvem mestu prvenstvene lestvice in ima ogromnih 7 točk naskoka pred mestnim tekmecem, ki je drugi. Danes gre pričakovati, da se bo ta prednost še malce povečala za koliko pa bomo še videli. Everton na drugi strani pa z dvema tekmama manj zaseda 7. mesto na prvenstveni lestvici in bi se v primeru zmage izenačil po točkah s šestim Liverpoolom oz. mestnim tekmecem. Manchester City je trentno v strašanski formi saj je v seriji kar 16 zaporednih zmag! Na drugi strani pa je Everton v tem trenutku v malce slabši formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 2 zmagi, 1 remi ter 2 poraza. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejši Manchester City, ki beleži 5 zaporednih zmag. Danes torej ne gre pričakovati nič drugega kot novo zmago Manchester Citya. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na pokerstars stavnici.

2.05 Millwall – Birmingham City
Tip: 1

2.55 Barnsley FC – Blackburn Rovers
Tip: 1

1.76 Bournemouth AFC – Rotherham United
Tip: 1

1.90 Queens Park Rangers – Brentford
Tip: 2

1.78 Coventry City – Norwich City
Tip: 2

1.81 Levante UD – Atletico Madrid
Tip: 2

2.22 CD Leganes – Almeria
Tip: 1

2.26 Olympique Marseille – OGC Nice
Tip: 1

1.91 Vitória Guimarães – Sporting Farense
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending