Liga prvakov je nazaj in postregla bo z dvema zelo zanimivima tekmama. Vroče bo tudi v ligi NBA, kjer pa se Lakersom počasi podira svet saj se je poškodoval njihov najboljši igralec Davis. Kaj vse nas čaka pa v spodnjem stavnem pregledu…

1.92 FC Barcelona – Paris Saint-Germain
Tip: 1

3.55 RB Leipzig – Liverpool FC
Tip: X – Obeta se nam zelo zanimiv obračun predvsem zaradi tega ker je Liverpool v katastrofalni formi. Liverpool je v državnem prvenstvu namreč izgubil 3 zaporedne tekme in padel na 6. mesto. Na drugi strani pa so Nemci v seriji 4 zaporednih zmag in še edini držijo stik z vodilnim Bayernom v Nemčija. RB Leipzing je torej v boljši formi in pričakujemo lahko zelo napeto in izenačeno tekmo. RB Leipzing je v lanski sezoni presenetil prav vse saj je igral v polfinalu Lige prvakov medtem ko je Liverpool izpadel že v osmini finala. Liverpool mrzlično išče pot iz krize vendar je nikakor ne najde. Veliko pa je h krizi Liverpoola pripomogla bolnišnica v klubu saj že dolgo igrajo brez nekaterih izjemo pomembnih igralcev. Danes bodo redsi zagotovo poizkušali storiti vse, da se vrnejo na zmagovalna pota vendar bo to zelo težko proti Nemcem, ki so v formi. Naš stavni tip za danes je X. Kakšna je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na 22bet stavnici.

2.00 Stoke City – Sheffield Wednesday
Tip: 1

2.06 Preston North End – Watford FC
Tip: 2

2.00 Bristol City – Reading FC
Tip: 2

1.90 Wycombe Wanderers – Derby County
Tip: 2

3.35 Middlesbrough FC – Huddersfield Town
Tip: X

3.05 Luton Town – Cardiff City
Tip: X

2.14 Boston Celtics – Denver Nuggets
Tip: 2

1.40 Milwaukee Bucks – Toronto Raptors
Tip: 1

3.35 Minnesota Timberwolves – Los Angeles Lakers
Tip: 1 – Od Minnesote se je letos veliko pričakovalo, ampak zopet od njih nismo dobili nič. Ekipa je trenutno na dnu lestvice na zahodni konferenci. Že res, da so imeli veliko smolo s poškodbami in odsotnosti prvih dveh zvezdnikov ekipe, ampak počasi se bodo izgovoti morali nehati dogajati. Danes imajo lepo priložnost, da premagajo oslabljene prvake. Lakersi so trenutno druga ekipa lige in lahko se zgodi, da bodo v naslednjih 3 tednih malce padli saj naj bi tako dolgo bil odsoten prvi zvezdnik ekipe Davis. Davis je namreč obnovil poškodbo tetive. Poškodoval pa se je ravno na tekmi proti Denverju, ki je na koncu tudi zanesljivo slavil. Lakersi so v letošnji sezoni dobili 21 tekem izgubili pa le 7. Minnesota na drugi strani pa ima 7 zmag in 20 porazov. Kar se tiče forme so Lakersi na zadnjih 5 tekmah slavili 4 krat in ravno nazadnje izgubili medtem ko je Minnesota ravno na zadnji tekmi proti Torontu prekinila niz 4 zaporednih porazov. Kot smo omenili ima Minnesota danes lepo priložnost, da preseneti Lakerse in zato je tudi naš stavni tip zmaga Minnesote.

1.28 Oklahoma City Thunder – Portland Trail Blazers
Tip: 2

1.86 Memphis Grizzlies – New Orleans Pelicans
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending