Na današnji petek nas čaka nekaj zanimivih tekem za stavit. Ena takšnih bo zagotovo obračun med RB Leipzigom in FC Augsburgom. Poleg nogometa bo na sporedu tudi nekaj NBA tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.61 Holstein Kiel – FC Kickers Wurzburg
Tip: 1

2.22 Hannover 96 – SC Paderborn
Tip: 1

1.26 RB Leipzig – FC Augsburg
Tip: 1 – Domača ekipa se počasi zopet vrača v vrhunsko formo. Trenutno se nahajajo na 2. mestu prvenstvene lestvice in imajo pred tretjimi volkovi 3 točke naskoka za vodilnimi Bavarci pa zaostajajo za 7 točk. Da se forma vrača priča podatek, da so na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah 3 krat zmagali, 1 krat remizirali in 1 krat izgubili. Danes jih čaka kar zahteven nasprotnik Augsburg, ki pa je malce padel v formi. Augsburg se trenutno z 22 točkami nahaja zgolj na 13. mestu vendar bi z morebitno današnjo zmago precej napredoval. Augsburg je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah v katastrofalni formi saj je zmagal zgolj 1 krat in kar 4 krat izgubil. Ravno ta slaba forma pa je ekipo pomaknila tako nizko po prvenstveni lestvici. Na stavicah je favorit RB Leipzing, ki ima stavno kvoto za zmago nekje okrog 1.26. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago gostov pa preverite na 22bet stavnici. Naš stavni tip je zmaga RB Leipzinga, ki je v boljši formi poleg tega pa je tudi uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah kjer beleži 4 zmage in 1 remi po rednem delu tekme.

1.94 Blackburn Rovers – Preston North End
Tip: 1

2.15 RKC Waalwijk – FC Emmen
Tip: 1

2.36 Slask Wroclaw – Wisla Krakow SA
Tip: 2

2.42 NK Varazdin SN – Lokomotiva Zagreb
Tip: 1

1.75 Atlanta Hawks – San Antonio Spurs
Tip: 1

1.49 Portland Trail Blazers – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

1.64 Dallas Mavericks – New Orleans Pelicans
Tip: 1 – Dallas je po 6 zaporednih porazih malce dvignil svojo formo in na zadnjih 5 tekmah nanizal 4 zmage in 1 poraz. Boljša forma pa je Dallas pripeljala na 11. mesto zahodne konference in so še samo mesto oddaljeni od boja za končnico. Letos se bodo namreč ekipe razvrščene od 7 do 10 mesta udarile za zadnji dve mesti v končnici na dodatnih tekmah. Na drugi strani pa so Pelikani po seriji 4 zaporednih zmag na zadnji tekmi presenetljivo izgubili proti Bullsom. Pelikani so trenutno pri 11 zmagah in 13 porazih kar jih uvršča na 12. mesto zahodne konference. Dallas pa ima 12 zmag in 14 porazov. Obe dve ekipi sta torej zalo blizu končnici kot tudi skupaj na lestvici. Torej zmaga je tukaj še kako pomembna za eno in drugo ekipo. Dallas, ki bi moral vsaj po našem mnenju letos biti vsaj med prvimi 6 ekipami zahoda danes nujno potrebuje zmago, da se čimprej povzpe na mesta, ki zagotavljajo priložnost za igranje v končnici. Dallas ima namreč sedajle na sporedu še nekaj lahkih tekem potem pa se začne precej težja serija. Pri Dallasu je najboljši strelec, skakalec in podajalec Luka, medtem ko je pri pelikanih prvi mož moštva Ingram ali Zion Williamson. Dallas je dobil zadnje 4 medsebojne obračune in tudi danes pričakujemo, da se bo to nadaljevalo. Naš stavni tip je torej zmaga Dallasa.

PUSTITE KOMENTAR

Sending