Včeraj se je začel spomladanski del slovenske nogometne lige. Že na prvi tekmi si je spodrslaj privoščil Maribor, ki je na koncu srečno izvlekel točko v Domžalah. Olimpija je nadaljevanje sezone odprla z zmago in tako za Mariborom zmanjšala zaostanek na samo eno točko. Tudi danes nas čakata dve tekme več pa v stavnem pregledu.

2.34 Wolverhampton Wanderers – Southampton
Tip: 1

1.22 Barnsley FC – Chelsea FC
Tip: 2

2.06 FC Sochaux – Saint-Étienne
Tip: 2

3.05 SCO Angers – FC Stade Rennes
Tip: X

1.69 KAA Gent – Sporting Charleroi
Tip: 1

2.21 Union Saint-Gilloise – RSC Anderlecht
Tip: 2

2.12 NK Aluminij – NK Celje
Tip: 2 – Aktualni slovenski prvaki Celjani danes nadaljujejo sezono v Kidričevem proti Aluminiju, ki se bo kot vse kaže krčevito boril za pbstanek v prvi ligi. Celjani se trenutno z 23 osvojenimi točkami nahajajo na zgolj 8. mestu in so le mesto nad cono izpada. Še mesto nižje pa je Aluminij, ki je 9. Aluminij za Celjani zaostaja za ogromnih 8 točk. Celjani bi se lahko z morebitno današnjo zmago povzpeli par mest višje medtem ko bi Aluminih zgolj zmanjšal zaostanek. Deveto mesto sicer v slovenski ligi prinaša dodatne kvalifikacije za obstanek, kar je vseeno bolje kot direkten izpad. Aluminij ima pred Gorico, ki je mesto nižje tako 4 točke naskoka. Celjani so na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah 2 krat zmagali, 1 krat remizirali in 2 krat izgubili, kar je zelo slabo za aktualne prvake. Aluminij pa se je odrezal še precej slabše saj je samo 2 krat remiziral in kar 3 krat izgubil. Danes lahko pričakujemo manjše število zadetkov saj Celjani v povprečju zadanejo 1 gol na tekmo medtem ko Aluminij še manj. Na stavnicah so v manjši prednosti Celjani, ki so tudi uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah kjer beležijo 3 zmage in 2 remija. Naš stavni tip je zmaga Celja.

1.54 NK Mura – Tabor Sezana
Tip: 1

1.63 Detroit Pistons – Indiana Pacers
Tip: 2 – Detroit je trenutno najslabša ekipa vzhoda in je pri zgolj 6 zmagah in kar 18 porazih. Nazadnje so sicer presenetili zvezdniške Netse, ki pa so res da igrali brez Duranta. Detroit je na zadnjih 10 tekmah 3 krat zmagal in 7 krat remiziral. Na drugi strani pa je Indiana padla v slabo serijo saj je nanizala 4 zaporedne poraze. Vseeno pa je Indiana še vedno v končnici in trenutno zaseda 6. mesto. Indiana ima danes tako lepo priložnost, da proti najslabši ekipi vzhoda prekinejo to črno serijo in se vrne na zmagovalno pot. Indiana je na zadnjih 10 tekmah prav tako kot Detroit dobila 3 tekme izgubila pa 7. Na stavnicah je danes favorit Indiana, ki ima stavno kvoto za zmago na bet at home stavnici 1.63. Kakšna je stavna kvota za zmago Detroita pa preverite sami. Naš stavni tip je zmaga Indiane.

1.41 Portland Trail Blazers – Philadelphia 76ers
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending