Športni nasveti 11.8.2020

0
30
Športni nasveti

Po pričakovanjih sta se včeraj v polfinale lige Evrope uvrstila Inter in Manchester United. Danes nas čakata še druge dve tekme in sicer bo Shakhtar poskušal izločiti Basel kraljica lige Evropa Sevilla pa bo iskala napredovanje proti volkovom, ki so prijetno presenečenje letošnje lige evropa. Poleg nogometa bo danes v ligi NBA na sporedu kar 7 tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.87 FC Shakhtar Donetsk – FC Basel
Tip: 1

2.21 Wolverhampton Wanderers – FC Sevilla
Tip: 2 – Ekipa, ki bo napredovala v tem dvoboju se bo v polfinalu pomerila z Manchester Unitedom, ki je včeraj izločil Danske podprvake. Volkovi so v osmini finala z skupnim izidom 2:1 izločili Grški Olimpijakos. Sevilla pa je v eni tekmi bila boljša od Rome katero je premagala z 2:0. Kara si tiče forme obeh dveh ekip je Sevilla v malce boljši saj je na adnjih 5 odigranih tekmah 4 krat zmagala in zgolj 1 krat remizirala. Volkovi pa so na zadnjih 5 tekmah dosegli 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Ekipi se do sedaj še nista pomerili med sabo in bo to njun prvi dvoboj. Na stavnicah je favorit Sevilla, ki je v zadnjih letih zelo uspešna v ligi Evropa, katero tudi redno osvaja. Tudi sami danes dajemo prednost Špancem zato je naš stavni tip zmaga Seville. Kakšna je stavna kvota za zmago volkov pa preverite na partypoker stavnici.

1.24 Philadelphia 76ers – Phoenix Suns [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.35 Memphis Grizzlies – Boston Celtics [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Memphis je odlično igrav vse do prekinitve rednega dela in imel končnico skoraj, da že zagotovljeno. Sedaj pa je v mehurčku povsem odpovedal in na 6 tekmah dosegel zgolj 1 zmago, kar je v igro vrnilo preostale klube. V kolikor danes Portland in Phoenix zmagata in Memphis izgubi bi na zahodnio konferenci že padli na 10. mesto, kar pomeni, da bi zelo težko potem še upali na končnico. V vsakem primeru pa verjetno Memphis ne bo igral končnice saj je v preslabi formi in bo najverjetneje izgubil proti Portlandu ali Phoenixu v dodatnih kvalifikacijah kater bodo zagotovo. Boston na drugi streni pa bi lahko danes Grizlijem naredil medvedjo uslugo v kolikor bi spočil vse najboljše igralce saj višje od 3. mesta več ne more prav tako ne more tudi nižje. Torej Boston si je že zagotovil 3. mesto in bi lahko danes malce spočil nosilce igre. Ekipi sta se letos med sabo pomerili v mesecu januarju in takrat je prepričljivo slavil Boston z 119:95. Tudi danes so na stavnicah favoriti košarkarji Bostona vendar menimo, da jih lahko danes Memphis preseneti in premaga ter s tem ohranja upanje na končnico. Naš stavni tip je torej zmaga Memphisa.

1.24 Washington Wizards – Milwaukee Bucks [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.37 Orlando Magic – Brooklyn Nets [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.89 Sacramento Kings – New Orleans Pelicans [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.71 Dallas Mavericks – Portland Trail Blazers [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.18 San Antonio Spurs – Houston Rockets [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending