Športni nasveti 10.8.2020

0
74
stavni nasveti liga evropa

V ligi Evropa se danes začenja izločilni turnir s samo 1 tekmo. Danes bosta na sporedu dve tekmi in sicer bo Inter iz Milana igral proti Bayer 04 Leverkusenu medtem ko bodo rdeči vragi poizkušali premagati danski FC Kopenhagen. V ligi NBA pa nas čaka nekaj zanimivih obračunov. Več lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu.

2.06 Inter Milan – Bayer 04 Leverkusen
Tip: 1

1.23 Manchester United – FC Kopenhagen
Tip: 1 – Rdeči vragi so absolutni favorit v tem obračunu. Vse stavnice jih postavljajo v absolutno vlogo favorita in jim namenjajo kvoto nekje okrog 1.20. Danski klub je v osmini finala izločil turški Basaksehir s skupnim izidom 3:1. Danci so prvo tekmo izgubili z 1:0 potem pa na povratni povsem deklasirali turke. Manchester United pa je v osmini finala premagal Avstrijski Lask s skupnim izidom 7:1 in si tako z lahkoto zagotovil igranje v končnici evropske lige. Kar se tiče same forme obeh dveh klubov na zadnjih 5 odigranih tekmah je identična. Obe dve ekipi sta dobili po 3 tekme, 1 krat sta remizirali in 1 krat izgubili. Ekipi sta se med sabo nazadnje pomirili v ligi prvakov pred več kot 14 leti. Takrat sta obe dve ekipi dobili domači tekmi. Danci so na Danskem slavili s 1:0, medtem ko so rdeči vragi doma zmagali s 3:0. Za danes napovedujemo zmago Manchester Uniteda, ki ima precej več uspeha v evropskih tekmovanjih kot pa FC Kopenhagen. Stavno kvoto za morebitno presenečenje pa preverite na 1xbet stavnci.

2.40 Delfino Pescara 1936 – Perugia
Tip: 1

1.62 FC Thun – FC Vaduz
Tip: 1

1.42 Molde FK – Brann Bergen
Tip: 1

1.44 Phoenix Suns – Oklahoma City Thunder [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.33 Utah Jazz – Dallas Mavericks [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Dallas se ima namen danes proti Utahu zoperstaviti z povsem okrnjeno zasedbo. Trener Dallasa naj bi danes nekaterim nosilcem igre namenil počitek in se tako kot kaže že zadovoljiv s 7. mestom na zadhodni konferenci. Dallas je trenutno v mehurčku odigral pet tekmem na treh je izgubil in na dveh zmagal. Utah pa je na 6 tekmah v mehurčku zmagal 2 krat in kar 4 krat izgubil. Jazzi se tako trenutno nahajajo na 6. mestu zahodne konference. Glede na napoved, da Dallas ne bo igral v polni zasedbi je povsem logično, da so Jazzi favoriti na stavnicah. Tudi naše mnenje je da bodo Jazzi v kolikor bodo stvari resno vzeli v svoje roke slavili na tej tekmi. Naš stavni tip je toreh zmaga Jazzov.

1.41 Milwaukee Bucks – Toronto Raptors [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.67 Miami Heat – Indiana Pacers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.65 Los Angeles Lakers – Denver Nuggets [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending