Stavni nasveti Liga prvakov 21.11.2017

0
544
stavni nasveti uefa

Na male zaslone se vrača liga prvakov, ki smo jo vsi komaj čakali in ja že danes bo igral slovenski predstavnik v tem elitnem tekmovanju. Mariborčani bodo danes poizkušali presenetiti Ruse v Moskvi. Obeta pa se tudi derbi v Dortmundu. Pa si kar poglejmo kaj nas čaka danes:

Da
2.10
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
Spartak Moskva – Maribor – Mariborčani odkrito govorijo, da bodo to tekmo poizkušali zmagat, saj je njihova želja, da prezimijo v evropi. Maribor je v letošnji ligi
prvakov zabil samo 1 gol in to ravno proti spartaku, medtem ko so Rusi doma kar učinkoviti denimo Sevilliji so zabili kar 5 golov! Realnost je takšna, da bodo
Moskovčani danes slavili Maribor pa bo verjetno tudi zabil zato smo se tudi odločili za stavni tip, da obe dve ekipi dosežeta gol.

Da
1.53
Bosta obe ekipi dosegli gol na tekmi?
FC Sevilla – Liverpool FC – Lepa kvota in zelo velika verjetnost, da stava obe dve ekipi dosežeta gol uspe!

Chelsea FC
1.30
1 X 2
FK Qarabag – Chelsea FC

Atletico Madrid
1.90
1 X 2
Atletico Madrid – AS Roma

Več kot 1,5
1.35
Koliko golov bo doseženih?
Bešiktaš – FC Porto

X
3.60
1 X 2
AS Monaco – RasenBallsport Leipzig

SSC Napoli
1.40
1 X 2
SSC Napoli – Šahtjor Donjeck

Manchester City
1.12
1 X 2
Manchester City – Feyenoord Rotterdam

Borussia Dortmund
2.05
1 X 2
Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur – Borussia letos katastrofalno igra v ligi prvakov in kar težko je verjeti, da bodo vse tekme odigrali tako slabo. Tottenham je nazadnje v prvenstvu izgubil proti Arsenalu medtem ko je nazadnje v ligi prvakov odpravil aktualnega prvaka Real iz Madrida. Danes pričakujemo še zadnji poizkus domačih, da si po čudežu še nekako zagotovijo drugo mesto v skupini, ampak zato bi moral danes Apoel vsaj remizirati z Realom.

Več kot 1,5
1.10
Koliko golov bo doseženih?
APOEL – Real Madrid

PUSTITE KOMENTAR

Sending