Stavni nasveti 9.9.2017

0
595
stavni nasveti anglija

Vikend je pred nami in kar se stav tiče bo zopet vroče. V angleški ligi se nam danes obeta derbi met Man. City in Liverpoolom na evropskem prvenstvu v košarki pa danes pričakujemo gladko zmago Slovenije v osmini finala. Danes pa smo stavili sledeče tekme…

1.30 NK Domžale

1 X 2
NK Domžale – NK Triglav Kranj – Domžale so zelo dobro igrale v kvalifikacijah za ligo evropo. V domačem prvenstvu pa žal niso pokazale kaj dosti saj imajo trenutno samo 9 točk! Med reprezentančnim premorom so Domžalčani izgubili nekaj igralcev so se pa tudi okrepili s Ibraimijem. Od Domžal pričakujemo, da bodo sedaj ko so izpadli iz Evrope začeli igrati tudi “doma” in premagovati nasprotnike kot so Triglav! Stavno kvoto lahko preverite na bet at home stavnici.

1.40 Gorica
1 X 2
Ankaran Hrvatini – Gorica

3.60 X
1 X 2
NK Krško – NK Olimpija Ljubljana

4.10 Liverpool FC
1 X 2
Manchester City – Liverpool FC – Težko je napovedati kdo bo tukaj zmagal… Glede na igre, ki sta jih ekipi kazali bi se z lahkoto odločili da bo to Liverpool. Obe ekipi imata po treh kolih enako število točk in obe dve ekipi sta po enkrat remizirali in dvakrat zmagali. Vendar pa se je Man Citiy zelo zelo mučil in na dveh tekmah celo rešil v zadnjih sekundah… Glede na to da gre za derbi pričakujemo bolj izenačeno tekmo manjšo prednost glede na prikazano pa dajemo Liverpoolu.

3.40 X
1 X 2
Everton – Tottenham Hotspur

1.80 Chelsea FC
1 X 2
Leicester City – Chelsea FC

1.36 Arsenal FC
1 X 2
Arsenal FC – Bournemouth

1.28 Francija
Stava na zmago
Nemčija – Francija

2.30 Finska
Stava na zmago
Finska – Italija

1.26 Latvija
Stava na zmago
Latvija – Črna gora

1.36 Litva
Stava na zmago
Litva – Grčija

1.06 Slovenija
Stava na zmago
Slovenija – Ukrajina – Tukaj ni kaj za komentirati in vse drugega kot gladka zmaga in uvrstitev Slovenije v četrt finala bi bil ŠOK!

PUSTITE KOMENTAR

Sending