Pred nami je nov dan in na voljo so nove stavne zmage 🙂 Včeraj se je na parket v ligi NBA zmagovalno vrnil Kevin Durant in pa nič kaj zmagovalno Dwyane Wade, ki je porušil ekipni duh in poraz Bikov je bil neizbežen proti najslabši ekipi lige… kakorkoli poglejmo si današnje stavne tipe.

Cleveland Cavaliers pri ekipi Atlanta Hawks
Stava na zmago (ZDA)
1.70 Cleveland Cavaliers – Konjeniki so nepričakovano zadnjo tekmo na domačem terenu visoko izgubili ravno proti današnjemu nasprotniku in zopet opozorili, da preprosto še niso v pravi formi za v končnico. Danes bodo proti Atlanti igrali v gosteh in zmago bo precej težje doseči, ampak v bojo za prvo mesto na vzhodu jo potrebujejo. Je pa res, da mogoče Konjeniki taktizirajo in se želijo v prvem krogu izogniti Bikom, ki so jih letos v rednem delu kot za malico pojedli kar 4 krat in to konkretno! Težko je oceniti kakšno igro se gredo in zanimivo bo spremljati namreč če danes izgubijo so popolnoma izenačeni z Bostonom, ampak medsebojno so uspešnejši in še bodo vodili potem pa lahko lepo taktizirajo do konca in spremljajo na lestvico katero mesto bodo zasedli biki, da se jih izognejo…. mogoče se motimo, ampak današnja tekma bo pokazala in še naslednje kako in kaj stojijo zadeve. V normalnih okoliščinah in v normalni formi je Atlanta danes premagljiva in verjamemo, da bodo konjeniki to tudi danes storili!

Oklahoma City Thunder pri ekipi Denver Nuggets
Stava na zmago (ZDA)
1.57 Denver Nuggets – Denver nujno potrebuje zmago, da ohrani realne možnosti za v končnico. OKC je nazanje grdo izgubila proti Sunsom, ampak Westbrook pa je snedel rekord trojnih dvojčkov, kar je verjetno bilo bistvo, saj nižje od 6 mesta OKC ne more prav tako pa tudi ne višje in ekipo se pred končnico lahko malce spočije… Stavno kvoto preverite na 10bet.com

Dallas Mavericks pri ekipi Phoenix Suns
Stava na zmago (ZDA)
1.67 Phoenix Suns

Minnesota Timberwolves pri ekipi Los Angeles Lakers
Stava na zmago (ZDA)
1.45 Minnesota Timberwolves

Detroit Pistons pri ekipi Memphis Grizzlies
Spread
2.00 Memphis Grizzlies -7,5

Ottawa Senators pri ekipi New York Islanders
1 X 2 (redni del)
1.91 New York Islanders

New Jersey Devils pri ekipi Detroit Red Wings
1 X 2 (redni del)
1.87 Detroit Red Wings

Colorado Avalanche pri ekipi St. Louis Blues
1 X 2 (redni del)
1.72 St. Louis Blues

https://www.youtube.com/watch?v=NQTrJbaJ75o

PUSTITE KOMENTAR

Sending