Stavni nasveti 8.10.2018

0
301
stavni nasveti nhl 2

Stavni ponedeljek je tukaj in pred nami je ogromno hokeja. Kot vemo je v polnem teku Ruska liga KHL, medtem ko se vse več tekem igra tudi v najmočnejši hokejski ligi NHL. Danes bo tudi nekaj drugoligaških nogometnih obračunov pa si kar poglejmo kaj vse nas čaka.

Kvota: 2.00 New York Islanders – San Jose Sharks
Tip: 2

Kvota: 1.66 Boston Bruins – Ottawa Senators
Tip: 1 – Obe dve ekipi sta sezono odprli s porazom v drugem krogu pa prišli do prve zmage, tako da lahko sklepamo, da je forma obeh dveh ekip dokaj podobna. V zadnjih 6. medsebojnih tekmah pa so precej uspešnejši hokejisti Bostona, ki beležijo kar 5 zmag in samo en poraz. Tudi danes sami več prednosti dajemo domači ekipi, ki je favorit tudi na stavnicah. Bet at home za zmago Bostona ponuja kvoto 1.66.

Kvota: 1.85 Anaheim Ducks – Detroit Red Wings
Tip: 1 – Racmani so odlično štartali v novo sezono saj so dobili obe dve gostujoči tekmi medtem ko je Detroit izgubil obe dve uvodni tekmi nove sezone. Da so racmani v dobri formi priča tudi to, da če upoštevamo predsezono beležijo kar 5 zaporednih zmag. V zadnjih medsebojnih srečanjih pa sta tekmeca popolnoma izenačena, saj sta obe dve ekipi dobili po 3 tekme. Danes pa glede na trenutno formi in prednost domačega igrišča pričakujemo zanesljivo zmago račk.

Kvota: 2.15 Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights
Tip: 2

Kvota: 1.44 Jokerit Helsinki – HK Dinamo Minsk
Tip: 1 – Ekipi sta se medsebojno do sedaj pomerili že 17 krat, malce uspešnejša je Finska ekipa, ki beleži 10 zmag medtem ko ima Dinamo Minsk 7 zmag. Trenutna forma pa je na strani finske ekipe, ki trenutno v ligi KHL s 20 točkami zaseda 6 . mesto medtem ko ima Dinamo Minsk samo 10 točk in je na lestvici 21. Tudi zadnje tri medsebojne tekme med ekipama sta se končali z zmago Jokerita in tudi danes lahko pričakujemo podoben razplet glede na trenutno formo.

Kvota: 1.75 HC Sochi – HC Vityaz Podolsk
Tip: 1

Kvota: 2.00 HC Dynamo Moscow – Torpedo N. Novgorod
Tip: 1

Kvota: 1.82 Severstal Cherepovec – AK Bars Kazan
Tip: 2

Kvota: 1.32 1. FC Köln – MSV Duisburg
Tip: 1

Kvota: 1.99 Real Zaragoza – CA Osasuna
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending