Slovenska nogometna reprezentanca je včeraj zopet razočarala in izgubila proti Bolgariji z 2:1 in pred tekmo s Ciprom v nedeljo bo potrebno marsikaj postoriti. Kakor koli liga narodov se danes nadaljuje in najbolj zanimiv obračun zna biti med Rusko in Turško reprezentanco. Poleg nogometa bo danes na sporedu tudi polfinalni teniški obračun med Nadalom in Del Potro v Rusiji pa nas zopet čaka veliko hokejskih obračunov v ligi KHL.

Italija
1.67
1 X 2
Italija – Poljska

Albanija
2.25
1 X 2
Albanija – Izrael

Srbija
1.40
1 X 2
Litva – Srbija – Reprezentanci sta se nazadnje merili v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v letih 2008 in 2009. Obe dve reprezentanci sta takrat dobili vsak po eno tekmo. Danes pa gre pričakovati, da bo mlada Srbska reprezentanca dokaj gladko odpravila z Litvo. Srbski reprezentanci v prid govori tudi dejstvo, da je Litva že štiri zaporedne tekme na domačem terenu brez zmage.

Romunija
1.75
1 X 2
Romunija – Črna gora

Ferski otoki
1.70
1 X 2
Ferski otoki – Malta

Azerbajdžan
2.25
1 X 2
Azerbajdžan – Kosovo

Turčija
2.20
1 X 2
Turčija – Rusija – Reprezentanci sta se do sedaj pomerile dvakrat in obe dve tekmi sta se končale neodločeno. Nazadnje sta se reprezentanci merili letos pred začetkom Svetovnega prvenstva v Rusili, kjer se je tekma končala z rezultatom 1:1. Danes pa bo tekma v Turčiji, kjer bi morali Turški navijači ponesti ekipo do zmage. Naš stavni tip zmaga Turčije.

Belgija
1.41
1 X 2
Škotska – Belgija – Belgijska nogometna reprezentanca je letos na svetovnem prvenstvu v Rusiji odlično zastopala svojo državo in ji priborila najboljšo uvrstitev v zgodovini tretje mesto. Na drugi strani pa Škotske ni bilo na svetovnem prvenstvu kar že veliko pove kdo je danes favorit za zmago, kljub temu da gre za prijateljsko tekmo. Belgija tudi ni izgubila na zadnjih 8 gostujočih tekmah in ima kar tri zaporedne zmage v gosteh. Reprezentanci sta se zgodovinsko srečali 10 krat Škotska je na teh 10 tekmah zmagala 2 krat medtem ko Belgija 7 krat enkrat sta se pa reprezentanci razšli brez zmagovalca. Naša današnja napoved pa je nova zmaga Belgije vse druge bi bilo veliko presenečenje. Bet at home stavnica za zmago Belgije ponuja kvoto 1.41.

Brazilija
1.30
1 X 2
ZDA – Brazilija

Južna Koreja
1.87
1 X 2
Južna Koreja – Kostarika

Jokerit
1.44
1 X 2 (redni del)
Jokerit – Admiral

AK Bars Kazan
1.57
1 X 2 (redni del)
AK Bars Kazan – Baris Astana

Neftehimik Nižnekamsk
2.05
1 X 2 (redni del)
Neftehimik Nižnekamsk – Dinamo Minsk

Rafael Nadal (ESP)
1.57
1 2 – Kdo bo zmagal?
Rafael Nadal (ESP) – Juan Martin Del Potro (ARG)