Danes je na sporedu nekaj nogometnih tekem, ki predstavljajo uvod v pestro sobotno in nedeljsko dogajanje. Igralo se bo tudi v ligi NBA, danes bo v akciji Miami, ki potrebuje zmago kot Sahara vodo… no pa si kar poglejmo današnje tipe 🙂

Villarreal – Athletic Club
1 X 2
2.30 Villarreal

Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen
1 X 2
2.10 Eintracht Frankfurt

Atlanta Hawks pri ekipi Cleveland Cavaliers
Zmagovalec: Cleveland Cavaliers – Hawksi so danes presenetili in napumpali Boston v domači dvorani vsi pa smo nekako pričakovali poraz… Danes pa jih čaka še druga tekma v dveh dneh in na sproti jim bodo stali branilci naslova, ki so v vse boljši formi in beležijo 4 zaporedne zmage. Tudi Konjeniki so nazadnje premagali Boston in tako najverjetneje potrdili prvo mesto na vzhodu. Danes pa resnično Hawksom ne dajemo dosti možnosti za uspeh in v normalnih okoliščinah pričakujemo njihov poraz. Stavno kvoto pa lahko preverite na 10bet stavnici.

Miami Heat pri ekipi Toronto Raptors
Zmagovalec: Toronto Raptors – Miami nujno potrebuje danes zmago, da se zopet priključi Indiani, Bullsom in Buksom v boju za končnico. Zmago pa seveda potrebuje tudi Toronto v boju za tretje mesto, saj bi se s 3. mestom zagotovo izognili Konjenikom vse do finala vzhoda v končnici. Konjeniki so namreč sedaj že verjetno potrdili prvo mesto na vzhodu saj ima Boston že dva poraza več od njih in še medsebojno so uspešnejši. No vrnimo se sedaj na to tekmo skratka obe dve ekipi danes potrebujeta zmago. Forma Toronta je v vzponu saj imajo na zadnjih 10 tekmah kar 8 zmag. Na drugi strani pa je Miami po tistem fantastičnem nizu malce popustil in na zadnjih 10 tekmah slavil samo 5 krat.

Oklahoma City Thunder pri ekipi Phoenix Suns
Zmagovalec: Oklahoma City Thunder – Nepomembna tekma za nas gledalce a še kako pomembna tekma za Westbrooka, ki bo zopet lovil svoj trojni dvojček. Na tej tekmi tudi pričakujemo, da ga bo ujel tudi za ceno poraza njegove ekipe… ampak vseeno realno gledano bi morala OKC tole tekmo dobiti.

FC Hradec Kralove – FC Viktoria Plzen
1 X 2
1.57 FC Viktoria Plzen

OSC Lille – OGC Nice
1 X 2
3.20 X

https://www.youtube.com/watch?v=rcmlUbIzhMY

PUSTITE KOMENTAR

Sending