Danes se začenja novo reprezentančno nogometno tekmovanje pod okriljem Uefe in sicer Liga narodov. Že prvi dan tega tekmovanja pa bo na delu tudi Slovenska izbrana vrsta, ki se bo v Stožicah pomerila s Bolgarijo. Poleg nogometne lige narodov bo zanimivo tudi v teniških pofinalnih srečanjih v ZDA in pa seveda v Ruski hokejski ligi KHL…

Norveška
1.36
1 X 2
Norveška – Ciper

Slovenija
2.15
1 X 2
Slovenija – Bolgarija – Reprezentanci sta se med seboj že srečali v kvalifikacijah za evropsko prvenstvu v letu 2006 in 2007. Takrat je Bolgarija prepričljivo dobila obe dve tekme na domačem igrišču je slavila s 3:0 na gostujočem terenu pa 2:0. Danes pa seveda Slovenski navijači upamo, da se bodo zadeve obrnile na bolje. Bolgarija tudi beleži črno serijo saj nima zmage na zadnjih 6 zaporednih gostujočih srečanjih. Slovenska izbrana vrsta bo zelo oslabljena v obrambi saj manjka po našem mnenju najboljši vratar na svetu, kar bi lahko bil kar velik handikep. Tudi stavnice Slovenski izbrani vrste ne namenjajo kako velike vloge favorita saj imajo kvoto za uspeh kar 2.15. Bwin stavnica pa na zmago Bolgarije ponuja kvoto 3.75. Po našem mnenju danes naša izbrana vrsta ne bi smela izgubiti in seveda kot navijači naših fantov verjamemo v zmago! Naš stavni tip je torej zmaga Slovenije.

Nemčija
2.40
1 X 2
Nemčija – Francija

X
2.95
1 X 2
Kazahstan – Gruzija

Armenija
1.15
1 X 2
Armenija – Lihtenštajn

Wales
1.90
1 X 2
Wales – Irska

Češka
2.55
1 X 2
Češka – Ukrajina

Latvija
1.26
1 X 2
Latvija – Andora

Avtomobilist Jekaterinburg
1.35
1 X 2 (redni del)
Avtomobilist Jekaterinburg – Slovan Bratislava – Ruska ekipa je v odlični formi in beleži kar 6 zaporednih zmag. Tudi novo sezono so odlično odpri z dvema zmagama. Na drugi strani pa so Slovaki zelo slabo štartali v novo sezono saj so visoko izgubili prav obe dve srečanji. Tudi danes ne gre pričakovati nič drugega kot novo zmago Ruske ekipe, ter nov poraz Slovakov. Je pa zanimivo dejstvo, da zgodovinsko gledano so Slovaki malce uspešnejši od Rusov saj beležijo 7 zmag medtem ko Ruski Avtomobilist le 4. Naš stavni tip zmaga Avtomobilist Jekaterinburg.

CSKA Moskva
1.83
1 X 2 (redni del)
Metallurg Magnitogorsk – CSKA Moskva

Dinamo Moskva
1.80
1 X 2 (redni del)
Dinamo Moskva – Sibir Novosibirsk

Rafael Nadal (ESP)
1.57
1 2 – Kdo bo zmagal?
Rafael Nadal (ESP) – Juan Martin Del Potro (ARG)

Novak Đoković (SRB)
1.20
1 2 – Kdo bo zmagal?
Kei Nishikori (JPN) – Novak Đoković (SRB)