Včeraj je bilo veliko dogajanja in zgodilo se je kar nekaj presenečenj in tudi razočaranj. Liverpool je zopet razočaral svoje navijače in doma samo remiziral. Kaj pa se bo dogajalo danes pa kar preverimo:

CF Valencia – Celta de Vigo
1 X 2
2.15 CF Valencia

SD Eibar – UD Las Palmas
1 X 2
3.80 X

Milwaukee Bucks pri ekipi Indiana Pacers
Zmagovalec: Indiana Pacers – V boju za končnico si Indiana zagotovo ne sme več privoščiti napake in bodo danes za zmago na domačem terenu storili vse kar se da! Na drugi strani imajo Bucksi še malce manevrskega prostora in načeloma lahko to tekmo izgubijo. Je pa res, da je razlika samo dve zmage med tekmecema in kaj hitro lahko Bucksi potem zaidejo v težave… naš stavni tip gre na zmago Indiane, bo pa tekma prav gotovo zelo izenačena!

Chicago Bulls pri ekipi Philadelphia 76ers
Zmagovalec: Chicago Bulls – Ekipa Bikov je ekipa, ki ima v letošnji sezoni zelo veliko težav na tekmah kot je tale, saj nikoli ne vemo kaj bodo storili… Denimo nazadnje so premagali Konjenike, Buckse, Atlanto, Pelikane potem pa nepričakovano izgubili proti letos katastrofalno slabim New Yorkom… Zadeva pa je sedaj takšna, da če biki želijo v končnico morajo premagati to odpisano Philadelphia-jo. Seveda so tega sposobni in verjamemo da jim bo tudi uspelo. Stavno kvoto poiščite na bet at home stavnici.

Brooklyn Nets pri ekipi Orlando Magic
Zmagovalec: Orlando Magic

Boston Celtics pri ekipi Atlanta Hawks
Zmagovalec: Boston Celtics

Minnesota Timberwolves pri ekipi Portland Trail Blazers
Zmagovalec: Portland Trail Blazers – Denver je zopet ujel Portland in boj za osmo mesto bo zopet peklenski v zadnjih 4 tekmah. Portland si je večji spodrsljaj nazadnje privoščil ravno proti današnjemu tekmecu. Danes bodo zagotovo se hoteli maščevati in Volkovom se v gosteh ne piše čisto nič dobrega kot gladek poraz…

https://www.youtube.com/watch?v=g50VrZbkxEk

PUSTITE KOMENTAR

Sending