Imamo finalista v ligi prvakov! Danes pa bomo dobili finalista še v ligi evropa, samo upamo lahko, da finale tudi tukaj ne bo povsem španski, ampak na žalost nekaterih kaže ravno na to. Kaj se bo zgodilo bomo videli danes…

Liga Evropa: 

Liverpool FC – Villarreal
1 X 2
Napoved: Liverpool FC 1.72 – Liverpool je na prvi tekmi igral dokaj boječe in ni tvegal veliko. Zato je bil tudi kaznovan z golom v sodnikovim podaljškom. Doma imajo priložnost pa prikažejo boljšo tekmo z več dinamike in če jim bo to uspelo bodo napredovali. Zmaga verjetno ni vprašljiva vprašljivo pa je napredovanje saj Liverpool nima ravno bleščeče obrambe… Torej stavili smo na zmago domačih!

FC Sevilla – Šahtjor Donjeck
1 X 2
Napoved: FC Sevilla 1.62 – Že na prvi tekmi je bila Sevilla boljši nasprotnik in ne gre pričakovati drugega kot zmago.

Liga Nba 2. krog, 2. tekma

Miami Heat pri ekipi Toronto Raptors (2. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
Napoved: Miami Heat 2.60  – Miami je presenetil že na prvi tekmi in pričakovati gre, da bo to drugo izgubil, ampak glede na odlične predstave Gorana in ostalih verjamemo, da lahko dobijo tudi 2 tekmo v gosteh, saj glavna zvezdnika Toronta še vedno nista pokazala nič od nič. Torej gre za malce bolj tvegano stavo ampak lahko prenese veliko 🙂 Za tiste ziheraš pa stavite plus pike na Miami in zmago.