Man United je včeraj zopet razočaral in se izvlekel šele v 94 minuti. Njegov rešitelj pa je pričakovano bil Zlatan. Danes pa se v angleški ligi obeta pravi derbi med Chelsea FC in Manchester City, poleg te tekme bo težko delo imel tudi Miami v ligi NBA. No pa si kar poglejmo današnje stavne tipe:

Chelsea FC – Manchester City
1 X 2
3.10 Manchester City – Derbi dneva bo prav gotovo tale tekma, ki diši po večjem številu zadetkov. Obe dve ekipi sta s formo na podobnem nivoju, denimo Man City je nazadnje remiziral z Arsenalom medtem ko je Chelsea FC presenetljivo doma izgubil proti Crystal Palace. Ta tekma je vsekakor bolj pomembna za City saj se bori za mesta, ki vodijo v ligo prvakov medtem ko je Chelsea verjetno že prvak, saj ima preveliko prednost pred zasledovalci. Odločili smo se da malce tvegamo in stavimo na presenečenje in čisto zmago Citiya, za ziheraše pa predlagamo stavo da bosta obe dve ekipi zabili gol oz. da bo več kot 1,5 gola! Stavno kvoto pa preverite na bet365 stavnici.

P.S. Prenos tekme angleške lige si lahko ogledate na bet365.

Liverpool FC – Bournemouth
1 X 2
1.40 Liverpool FC

Arsenal FC – West Ham United
1 X 2
1.40 Arsenal FC

NK Olimpija Ljubljana – Maribor
1 X 2
2.60 Maribor

FC Barcelona – FC Sevilla
Handicap 0:1
1.48 FC Barcelona

Leganes – Real Madrid
1 X 2
1.48 Real Madrid

Miami Heat pri ekipi Charlotte Hornets
Zmagovalec: Charlotte Hornets – Žal se obe dve ekipi še krčevito borita za končnico in trenutno so v boljši formi sršeni igrajo pa še doma ravno zaradi tega jim pripisujemo večje možnosti za uspeh. Tudi po formi ekip lahko vidimo da so sršeni na zadnjih 10 tekmah slavili kar 7 krat medtem ko je Miami zmagal samo 5. Vse se zdi da bo Miami tudi letos malce prekratek za končnico saj ima preprosto brutalen razpored do konca sezone. Žal je Miami končnico zapravil v prvem delu sezone in težko bo vseeno upajmo da jim bo uspelo… Naš stavni tip gre na zmago domače ekipe.

Toronto Raptors pri ekipi Detroit Pistons
Zmagovalec: Detroit Pistons

PUSTITE KOMENTAR

Sending