Po evropi trenutno bolj kot ne vlada nogometno klubsko zatišje saj se igralci počasi pripravljajo na začetek Uefine lige narodov. Nič za to, stavna ponudba danes je zopet pestra saj se v Rusiji na polno igra hokejska liga KHL v Ameriki pa se počasi teniški turnir preveša v zaključno fazo tekmovanja. Pa si kar poglejmo katere stavne tekme smo si izbrali za današnji dan…

Vitkovice
1.75
1 X 2
MFK Vyškov – Vitkovice

FK Dukla Praga
1.36
1 X 2
FC Pisek – FK Dukla Praga

FK Usti nad Labem
1.20
1 X 2
Kladno – FK Usti nad Labem

Portsmouth
1.67
1 X 2
Portsmouth – Gillingham

Carlisle United
1.60
1 X 2
Carlisle United – Morecambe

Fleetwood Town
1.60
1 X 2
Fleetwood Town – Leicester City (U23)

Traktor Čeljabinsk
1.55
1 X 2 (redni del)
Traktor Čeljabinsk – Slovan Bratislava – Obe dve ekipi sta sezono v nedeljo odprli z visokim porazom, čeprav je predvsem Traktor od prve tekme pričakoval bistveno več saj je v lanski sezoni odlično igral v končnici. Obe dve ekipi sta se do sedaj pomirili 11 krat in malce uspešnejši je traktor, ki beleži 6 zmag medtem ko Slovan 5. Je pa  Slovan Bratislava v zadnjih 3. obračunih slavila dvakrat. Danes se nam torej obeta izenačena tekma prednost pa vseeno dajemo domači ekipi.

Metallurg Magnitogorsk
1.40
1 X 2 (redni del)
Metallurg Magnitogorsk – Dinamo Riga

CSKA Moskva
1.87
1 X 2 (redni del)
Avtomobilist Jekaterinburg – CSKA Moskva – Obe dve ekipi sta sezono v ligi KHL odprli s prepričljivo zmago, danes pa bo ena od niju prvič poražena. Avtomobilist Jekaterinburg je prvo tekmo dobil proti Dinamo Rigi s 4:2, medtem ko je CSKA Moskva na prvi tekmi s 3:0 porazila Traktor. Glede na statistiko pa je Avtomobilist redna stranka CSKA Moskve saj je na 17 tekmah ekipa CSKA-ja dobil kar 15 obračunov in celo 11. zaporednih. Tudi danes pričakujemo novo zmago CSKA Moskve. Bwin stavnica za zmago CSKA Moskve ponuja kvoto 1.87, medtem ko za zmago Avtomobilista pa 3.40.

Severstal Čerepovec
2.85
1 X 2 (redni del)
Severstal Čerepovec – Salavat Ufa

Lokomotiv Jaroslavl
1.78
1 X 2 (redni del)
Lokomotiv Jaroslavl – Sibir Novosibirsk

Juan Martin Del Potro (ARG)
1.30
1 2 – Kdo bo zmagal?
Juan Martin Del Potro (ARG) – John Isner (USA)

Rafael Nadal (ESP)
1.26
1 2 – Kdo bo zmagal?
Rafael Nadal (ESP) – Dominic Thiem (AUT)

Novak Đoković (SRB)
1.05
1 2 – Kdo bo zmagal?
Novak Đoković (SRB) – John Millman (AUS)