Zadnji dan v mesecu je tukaj in priložnost, da Marec zaključimo odlično. Na nogometne zelenice se za vikend končno vračajo klubska prvenstva. Pa si kar poglejmo današnje stavne napovedi:

New Jersey Devils pri ekipi New York Islanders
1 X 2 (redni del)
1.83 New York Islanders

St. Louis Blues pri ekipi Colorado Avalanche
1 X 2 (redni del)
1.70 St. Louis Blues

Los Angeles Kings pri ekipi Vancouver Canucks
1 X 2 (redni del)
2.05 Los Angeles Kings – Kralji so zadnjo tekmo dobili in sedaj za mestom, ki vodi v končnico zaostajajo za 10 točk ob predpostavki, da imajo še tekmo manj od Nashville-a. Malce so se približali končnici, ki še je vedno zelo daleč in zmaga danes proti Vancouver je še kako nujna za ohranitev minimalnega upanja po uvrstitvi v končnico. Vancouver v končnico več ne more in so že z mislimi na počitnicami, kar je lahko voda na mlin Kraljem. Naš stavni tip gre na zmago kraljev…

Washington Capitals pri ekipi Arizona Coyotes
1 X 2 (redni del)
1.62 Washington Capitals

Indiana Pacers pri ekipi Toronto Raptors
Zmagovalec: Toronto Raptors – Indiana trenutno zaseda 8 mesto, ki še vodi v končnico. Za vratnik ji dihajo Bullsi, ki so danes z lahkoto premagali lanske branilce naslova, ki kot vse kaže niso v dobri formi. Indiana potrebuje zmago o tem ni nobenega dvoma, ampak njihova trenutna forma je zelo slaba saj imajo za sabo dva zaporedna poraza na zadnjih 10 tekmah pa so slavili samo 4 krat. Toronto je v precej boljši formi saj je na zadnjih 10 tekmah slavil kar 7 krat in lovi 3 pozicijo, kar pomeni, da se izognejo Konjenikom vse do finala, ki bodo na koncu najverjetneje osvojili prvo mesto na vzhodu. Če povzamemo Toronto je v boljši formi imajo prednost domačega igrišča in lovijo 3 mesto in s tem boljši položaj za končnico je več kot dovolj razlogov za zmago nad Indiano. Bomo pa seveda videli jutri ali smo imeli prav naš stavni tip torej gre na zmago Toronta stavno kvoto pa najdete na super stavnici 10bet.

Denver Nuggets pri ekipi Charlotte Hornets
Zmagovalec: Denver Nuggets

Dallas Mavericks pri ekipi Memphis Grizzlies
Zmagovalec: Memphis Grizzlies

San Antonio Spurs pri ekipi Oklahoma City Thunder
Zmagovalec: San Antonio Spurs

https://www.youtube.com/watch?v=OAxSdAH4vP4

PUSTITE KOMENTAR

Sending