Stavni nasveti 30.3.2017

0
792
stavni nasveti

Nov stavni dan je pred nami in upajmo na čimbolj uspešen dan. Danes se bomo posvetili predvsem severno ameriškim športom ligi NBA in ligi NHL, pa si kar poglejmo današnje stavne tipe:

Brooklyn Nets pri ekipi Detroit Pistons
Zmagovalec: Detroit Pistons – Detroit je sicer skoraj že v izgubljenem položaju in se bo težko priključil borbi za mesta v končnico saj zaostaja že za 3 zmage in poraze. Detroit je končnico zapravil na zadnjih 5 tekmah saj je bil poražen ravno tolikokrat, ampak nekaj upanja jim vseeno še ostaja. Danes doma gostijo najslabšo ekipo lige in priložnost za zmago je tukaj…

Los Angeles Lakers pri ekipi Minnesota Timberwolves
Zmagovalec: Minnesota Timberwolves

Cleveland Cavaliers pri ekipi Chicago Bulls
Zmagovalec: Chicago Bulls – Neposredni tekmec za končnico Miami je danes zmagal je pa izgubila Indiana kar je tudi dobro za Bike saj je sedaj dosegljivo tudi sedmo mesto, ampak gremo lepo po vrsti. Prvo kot prvo je danes potrebno premagati konjenike, ki so mimogrede v zelo slabi formi nazadnje so bili razbiti v San Antoniu za skoraj 30 točk! Lebron je to tekmo predčasno zapustil ker ga je nemoč ekipe tako zelo bolela, da je hlinil lažji udarec, kot hujšo poškodbo. Po tekmi je bil zelo razočaran in je dejal da proti Bikom bo zagotovo igral. Biki pa so na zadnji tekmi v gosteh premagali Buckse, ki so mimogrede v fantastični formi saj je danes denimo padel Boston! Biki in Konjeniki so se letos srečali že 3 krat in vsakič so zmagali Biki in to dokaj z lahkoto… Tudi danes pričakujemo zmago domače ekipe saj je v lovu na mesta, ki vodijo v končnico in so tudi v malenkost boljši formi kot konjeniki. Stavno kvoto lahko preverite na bet at home stavnici.

Houston Rockets pri ekipi Portland Trail Blazers
Zmagovalec: Houston Rockets

Detroit Red Wings pri ekipi Tampa Bay Lightning
1 X 2 (redni del)
1.80 Tampa Bay Lightning

Dallas Stars pri ekipi Boston Bruins
1 X 2 (redni del)
1.72 Boston Bruins

Florida Panthers pri ekipi Montreal Canadiens
1 X 2 (redni del)
2.00 Montreal Canadiens

Columbus Blue Jackets pri ekipi Carolina Hurricanes
1 X 2 (redni del)
2.20 Columbus Blue Jackets

 

PUSTITE KOMENTAR

Sending