Danes bo na sporedu drugo polfinalno srečanje v ligi prvakov in sicer spopad med Juventusom in Moncom. V ligi NBA pa bodo danes poizkušali reptorji presenetit konjenike medtem ko bo San Antonio poizkušal dobiti tekmo doma… pa si kar poglejmo današnje stavne tipe:

03 May 2017 – Monaco v Juventus – 90 minut
Monaco @ 3.10 – Monaco je pozitivno presenečenje letošnje lige prvakov in igrajo zelo atraktiven nogomet, saj dosegajo zelo veliko zadetkov. Na drugi strani pa jim na sproti stoji granitna obramba Juventusa, ki je v letošnji sezoni lige prvakov prejela samo dva zadetka! Juventusu denimo Barcelona v 180 minutah ni zabila niti gola, kar pove zelo veliko o kakovosti obramb… Kaj lahko pričakujemo danes… težko je reči ampak glede na prikazano lahko pričakujemo zelo napadalni Monaco in dokaj obrambno naravnan Juventus. Kdo bo danes slavil je zelo težko vprašanje menimo da lahko danes Monacu uspe težko pa verjamemo, da bi v tem paru napredovali vendar nič ni nemogoče… Stavno kvoto preverite na 10bet.com

04 May 2017 – Houston Rockets @ San Antonio Spurs – Razpon
San Antonio Spurs (-5.5) @ 1.91- Spursi so bili na prvi tekmi doma dobesedno ponižani… še več to je tudi njihov najhujši poraz na prvi tekmi končnice v seriji odkar je trener Popovich. Rakete pa so na prvi tekmi zadele kar 22 trojk kar pa težko verjamemo, da jim to lahko uspe tudi danes! Danes pričakujemo povsem drugačno tekmo in zmago Spursov.
04 May 2017 – Toronto Raptors @ Cleveland Cavaliers – Razpon
Toronto Raptors (+7.0) @ 1.91

04 May 2017 – Washington Capitals @ Pittsburgh Penguins – Money Line
Washington Capitals @ 1.80

04 May 2017 – Anaheim Ducks @ Edmonton Oilers – Money Line
Edmonton Oilers @ 1.80