Danes je stavna ponudba zelo slaba, ampak vseeno smo za danes pripravili nekaj stavnih tipov. Včeraj je bilo zelo veliko dogodkov LA Kingsi so denimo sedaj dokončno ostali brez končnice pa tudi Miami je ponoči izgubil vendar na njihovo srečo tudi Indiana in tako še vedno ostajajo na mestu, ki vodi v končnico… No pa si poglejmo stavne single za danes:

Portland Trail Blazers pri ekipi Minnesota Timberwolves
Zmagovalec: Portland Trail Blazers – Portland bi se z zmago še bolj približal mestu v končnici in malce bolj ušel Denverju, ki jim vneto sledi. Portland je tudi trenutno v fantastični formi in je ena najbolj vročih ekip v tem trenutku poleg GSW, saj imajo na zadnjih 10 tekmah kar 9 zmag! Minnesota pa je letos razočarala, saj so jo mnogi pričakovali v končnici tudi samo vodstvo kluba je imelo to za glavni cilj… Ekipa je res mlada in zelo perspektivna, ampak preprosto jim manjka nekaj, da bi se zbudili. Danes v tej tekmi Volkovi nimajo kaj dosti možnosti za uspeh tudi njihova forma ni blesteča saj imajo samo 3 zmage na zadnjih 10 tekmah. Na zadnji medsebojni tekmi dva dni nazaj je bil uspešnejši Portland in s tem je tudi zapečatil še zadnje upanje volkov, da bi se prebili v končnico, tako da tudi motivacije danes ne bo veliko s strani domače ekipe… Torej naš stavni tip gre na zmago Portlanda stavno kvoto pa preverite na super stavnici bet at home.

Toronto Maple Leafs pri ekipi Buffalo Sabres
1 X 2 (redni del)
2.00 Toronto Maple Leafs –  Toronto se na lestvici nahaja bistveno višje kot njihov današnji nasprotnik Buffalo. Ekipa Toronta tudi nujno potrebuje zmago, da ohrani mesto v končnici, saj bi se jim v primeru poraza lahko zelo približalo moštvo Tempa.

Inter Milan – Sampdoria
1 X 2
1.34 Inter Milan

Galatasaray – Adanaspor
1 X 2
1.36 Galatasaray

Celta de Vigo – UD Las Palmas
1 X 2
1.95 Celta de Vigo

Djurgården IF – IK Sirius FK
1 X 2
1.75 Djurgården IF

Orebro SK – Jönköpings Södra
1 X 2
1.80 Orebro SK

Kalmar FF – IF Elfsborg
1 X 2
3.25 X

PUSTITE KOMENTAR

Sending