Po ligi prvakov je čas še za drugorazredno evropsko tekmovanje in sicer za ligo Evropa! Veliko bo dogajanja tudi onstran luže v ligi NBA. Pa si poglejmo stavne tipe za danes:

Sacramento Kings pri ekipi Orlando Magic
Stava na zmago (ZDA)
2.00 Sacramento Kings – Kralji so letos presenetljivo dobro začeli sezono glede na prejšnje sezone. Blizu zmage so bili že proti Miamiju vendar so sodniki v ključnih trenutkih sprejeli nekaj sumljivih odločitev. Orlando pa je mlada ekipa, ki še nima dovolj izkušenj in letos se od njih še ne pričakuje veliko. Po našem mnenju imajo Kingsi boljše možnosti za zmago.

Denver Nuggets pri ekipi Minnesota Timberwolves
Stava na zmago (ZDA)
1.60 Minnesota Timberwolves –  Volkovi so ekipa prihodnosti! Letos jih vidimo v končnici, čez 2 do 3 lete pa na samem vrhu lige seveda če bo ekipa ostala skupaj! Danes igrajo doma in zmaga jim ne bi smela uiti iz rok!

Indiana Pacers pri ekipi Milwaukee Bucks
Stava na zmago (ZDA)
1.72 Indiana Pacers  – Indiana je začela pod vsemi pričakovanji… Glede na update ekipe, bi to morala biti ekipa, ki bi bila sposobna izvati najboljšo ekipo v konferenci Clivland… Danes imajo priložnost da se odkupijo in dosežejo zmago v gosteh pri Buckseh!

Fenerbahče – Manchester United
1 X 2
3.40 Fenerbahče – Že res da jih je United prvo tekmo ponižal, ampak v Turčiji zagotovo ne bo lahko :)… Glede na “super” igre Uniteda v zadnjem času je njihov poraz kar realno pričakovati. Življenje je igra kot pravijo pri Bet at home -u…

FK Qabala – AS Saint-Etienne
1 X 2
1.83 AS Saint-Etienne

FC Schalke 04 – FC Krasnodar
1 X 2
1.62 FC Schalke 04