Stavni nasveti 29.3.2017

0
859
stavni nasveti nhl

Po reprezentančni akciji se dogajanje zopet seli na klubsko raven. Danes bo na sporedu kar nekaj tekem prve slovenske nogometne lige, ki je v zadnjem času kar pogosta tema v slovenskih medijih kako dobra je. Poleg nogometa smo danes stavili še malce hokeja in košarke. Stavne tipe si lahko preverite spodaj.

Los Angeles Kings pri ekipi Calgary Flames
1 X 2 (redni del)
2.80 Los Angeles Kings – Kopitarjevi kralji počasi izgubljajo priključek za končnico in je današnja zmaga nujna v nasprotnem primeru že lahko planirajo počitnice. Kingsi trenutno za mestu, ki vodi v končnico zaostajajo 11 točk, kar je zelo veliko in ravno zaradi tega je danes zadnja priložnost, če še želijo obrniti situacijo v svoj prid. Verjamemo, da bodo Kingsi danes igrali na vse ali nič in na koncu zmagali.

St. Louis Blues pri ekipi Arizona Coyotes
1 X 2 (redni del)
1.91 St. Louis Blues

Chicago Blackhawks pri ekipi Pittsburgh Penguins
1 X 2 (redni del)
2.25 Pittsburgh Penguins

NK Olimpija Ljubljana – Gorica
1 X 2
1.70 NK Olimpija Ljubljana – Danes je priložnost, da olimpija končno zmaga v spomladanskem delu prvenstva saj je trenutni njihov izkupiček zelo slab in sicer 3 porazi in 1 neodločen izid. Mandarinić je zopet odstavil športnega direktorja Stojića in samo vprašanje je ali je to dokončno ali se bo zopet vrnil v klub… Bomo videli kaj se bo danes dogajalo v stožicah.

Atlanta Hawks pri ekipi Philadelphia 76ers
Zmagovalec: Philadelphia 76ers

Golden State Warriors pri ekipi San Antonio Spurs
Zmagovalec: Golden State Warriors

Miami Heat pri ekipi New York Knicks
Zmagovalec: Miami Heat – Sedaj pa se bosta srečali ekipi, ki sta nazadnje premagali istega nasprotnika in to je Detroit. Miami bo tako ime že drugi dan zapored tekmo v gosteh. Danes se je v Detroitu izvlekel dobesedno v zadnji sekundi, ko so zadeli za zmago. Danes pa jih čaka neobremenjena ekipa, ki nima več kaj izgubiti… končnica je v New Yorku že šla pogobe in ekipa se bo poleti najverjetneje gradila na novo! Miami lahko s porazom kar veliko izgubi, saj ga po tej tekmi čaka zelo težak razpored in je zmaga dokaj nujna, saj jim biki na 9 mestu dihajo za vratnik. Naš stavni tip je zmaga Miamija stavna kvota pa je fantastična na bet365.com 

Charlotte Hornets pri ekipi Toronto Raptors
Zmagovalec: Toronto Raptors

https://www.youtube.com/watch?v=kNOVlqx9QX0

PUSTITE KOMENTAR

Sending