Ponoči je bilo zelo zanimivo v lig NBA dve tekme sta se končali s 1 točko razlike. Malce manj pa je bilo zanimivo konjenikom v San Antoniu, kjer so jih domačini dobesedno razmontirali kot šolarčke iz vaške lige. Zanimivo je tudi to da sta obe dve ekipi igrali v popolni zasedbi. “Velik” Lebron je med masakrom iz “žalosti” zapustil igrišče saj je dobil “močan udarec” v hrbet. Bolj kot udarec ga je verjetno bolela nemoč svoje ekipe, ampak pustimo zdaj to in si poglejmo današnje stavne tipe.

Milwaukee Bucks pri ekipi Charlotte Hornets
Zmagovalec: Charlotte Hornets

Miami Heat pri ekipi Detroit Pistons
Zmagovalec: Miami Heat – Za obe dve ekipi je to zelo pomembna tekma, saj zasedata 8 in 10 mesto na vzhodu. Obe dve ekipi nujno potrebujeta zmago Miami bi z zmago zadržal 8 mesto v nasprotnem primeru bi jih prehiteli biki, Detroit pa bi v primeru zmage še ohranjal priključek boja za končnico saj bi potem za 8 mestom zaostajal samo zmago. Bo pa zelo težka za Detroit saj bo igral v dveh dneh že drugo zaporedno tekmo. Presenetljivo so danes izgubili pri New Yorku. Obe dve ekipi bosta tudi igralsko oslabljeni pri Miamiju bo manjkal Dion Waiters, pri Detroitu pa Reggie Jackson. Glede na formo ekip v zadnjem času so v manjši prednosti Heati saj imajo razmerje zmag 6-4 Detroit pa 3-7 na zadnjih 10 tekmah. Detroit je izgubil zadnje 4 tekme Miami pa 2. Skratka tekma bo zelo zanimiva in napeta iz katere verjamemo da bo Miami odšel kot zmagovalec. Stavno kvoto poiščite na 10bet stavnici.

Golden State Warriors pri ekipi Houston Rockets
Zmagovalec: Golden State Warriors

Denver Nuggets pri ekipi Portland Trail Blazers
Zmagovalec: Denver Nuggets – Tekma, ki bo neposredno odločala o tem kdo bo zasedel 8 mesto in se s tem uvrstil v končnico. Obe dve ekipi imata enak izkupiček in se nahajata na 8 in 9 mestu. Tukaj smo se odločili za stavo na Denver in verjamemo, da lahko preseneti Portland.

Nizozemska – Italija
1 X 2
2.65 Italija

Makedonija – Belorusija
1 X 2
2.75 Makedonija

Avstrija – Finska
1 X 2
1.45 Avstrija

Bolivija – Argentina
1 X 2
1.75 Argentina

https://www.youtube.com/watch?v=glZHTj2EvyI