Stavni nasveti 27.3.2017

0
735
stavni nasveti nba 3

Kvalifikacijske tekme v evropi so za nami. Slovenija je zopet razočarala z igro in seveda rezultatom. Danes pa je pred nami nov dan in nove stavne opcije, pa si jih kar poglejmo:

Bolivija – Argentina
1 X 2
1.83 Argentina

Čile – Venezuela
1 X 2
1.20 Čile

Brazilija – Paragvaj
1 X 2
1.19 Brazilija

Orlando Magic pri ekipi Toronto Raptors
Zmagovalec: Toronto Raptors

Cleveland Cavaliers pri ekipi San Antonio Spurs
Zmagovalec: San Antonio Spurs – To bo prava poslastica za vse ljubitelje košarke. V letošnji sezoni je San Antonio že premagal Konjenike in sicer na njihovem domačem terenu s 118-115. Obe dve ekipi sta si že tudi teoretično zagotovili končnico je pa res da konjeniki ne dihajo lahko saj je njihovo prvo mesto še kako ogroženo za vrat jim namreč diha Boston! Pravijo da ni pomembno ali so prvi ali ne, ampak vsi vemo da to ni res… Danes pa se poraja glavno vprašanje s kakšno ekipo bo igralo katero moštvo… v primeru, da se obe dve moštvi spopadeta z polno zasedbo je favorit za zmago San Antonio v nasprotnem primeru pa zna biti tekma zanimiva. Pa poglejmo še formo ekip – San Antonio ima na zadnjih 10 tekmah 7 zmag in tri poraze medtem ko Konjeniki imajo 50% izkupiček… Naš stavni tip gre na zmago domačih, kvoto pa preverite na 10bet stavnici.

Oklahoma City Thunder pri ekipi Dallas Mavericks
Zmagovalec: Dallas Mavericks – OKC bo danes igrala drugo tekmo zapored in po vrh vsega še v gosteh. Nazadnje so jih z lahkoto premagale Rakete in težko je verjeti, da se jim utrujenost danes ne bo poznala. Prav utrujenost lahko danes Dallas izkoristi… Naš stavni tip zmaga Dallasa.

Nashville Predators pri ekipi New York Islanders
1 X 2 (redni del)
2.45 New York Islanders

Detroit Red Wings pri ekipi Carolina Hurricanes
1 X 2 (redni del)
1.85 Carolina Hurricanes

Colorado Avalanche pri ekipi Calgary Flames
1 X 2 (redni del)
1.53 Calgary Flames

PUSTITE KOMENTAR

Sending