Danes pa smo se skoncentrirali na košarko predvsem na liga nba in evroligo. Na sporedu je kar nekaj zanimivih tekem, denimo danes bodo prvič v letošnji sezoni na parket stopili LAC in pa čarovniki. V evroligi pa bo na sporedu slovenski obračun. Stavni tipi spodaj:

Washington Wizards pri ekipi Atlanta Hawks
Stava na zmago (ZDA)
1.61 Atlanta Hawks – Atlanta je za letošnjo sezono izgubila dva pomembna igralca, ki sta odšla v Indiano in Boston. So se pa seveda tudi okrepili s “hlodom” pod košem Howard, ki išče svojo staro formo iz obdobja ko je igral pri Orlandu. Wizardsi pa niso ravno pretirano trgovali nič dobrega ni odšlo nič pametnega ni prišlo torej ne bodo nič kaj močnejši kot lansko sezono… Glede na to da ima Atlanta odličnega trenerja in da so lansko in pa predlansko sezono odlično igrali, kljub temu da niso ravno zvezdniška ekipa tudi letos pričakujemo nekaj podobnega. Prvo tekmo igrajo doma in motiv bo za prišleka “hloda” zagotovo velik da sezono odprejo z zmago… Kvote preverite na 10bet.

Los Angeles Clippers pri ekipi Portland Trail Blazers
Stava na zmago (ZDA)
1.75 Los Angeles Clippers – LAC so ekipa, ki je lani v končnici imela veliko smolo s poškodbami! Letos je eno izmed zadnjih let da pokažejo kar znajo kajti v nasprotnem primeru znajo razpasti saj pogodba poteče prvima zvezdnikoma ekipama CP3 in pa Griffinu. Torej letos gredo na vse ali nič… glede na zasedbo bi morali tole tekmo z lahkoto dobiti… Je pa res da jih je ravno portland lani izločil iz končnice ampak LAC niso imeli prvih zvezdnikov.

Darussafaka (TUR) – Anadolu Efes (TUR)
Stava na zmago
1.53 Darussafaka (TUR)

EA7 Emporio Armani Milano (ITA) – Real Madrid (ESP)
Stava na zmago
1.42 Real Madrid (ESP) – Spopad dveh slovenskih košarkarjev 🙂 Real je zagotovo boljši na papirju in prav tako more biti tudi na parketu 🙂

Baskonia Vitoria Gasteiz (ESP) – Olympiakos Pirej (GRE)
Stava na zmago
2.15 Baskonia Vitoria Gasteiz (ESP)