Po krajši stavni pavzi se zopet vračamo v slogu 🙂 Danes bo na sporedu zelo veliko dogajanja na nogometnih zelenicah in tako daje. Pa si kar poglejmo današnje stavne nasvete.

Deportivo La Coruna – Real Madrid
1 X 2
1.40 Real Madrid – Real po zadnjem porazu proti Barceloni danes potrebuje zmago, saj bi si v primeru poraza ali remija lahko zakompliciral življenje v Španskem prvenstvu. Real ima v boju proti Barceloni enako točk in tekmo manj, ampak v primeru, da ekipi končata z enakim točkovnim izkupičkom bo prvak Barcelona saj je boljša v medsebojnih tekmah. Torej Real si lahko privošči največ en remi do konca prvenstva v predpostavki, da Barca ne bo kiksnila na nobeni tekmi… Torej zmaga v borbi za naslov je nujna.

CF Valencia – Real Sociedad
1 X 2
2.85 CF Valencia

FC Barcelona – Osasuna
Koliko golov bo doseženih?
1.65 Manj kot 5,5 – Na tekmi bo zagotovo veliko zadetkov nekako pa ne vrejamemo da jih bo več kot 5. Tudi kvota na zmago Barcelone je preslaba, da bi to stavili zato smo se odločili, da stavimo da bo manj kot 5,5 golov.

Arsenal FC – Leicester City
1 X 2
1.55 Arsenal FC

Crystal Palace – Tottenham Hotspur
1 X 2
1.57 Tottenham Hotspur – Tottenham ne sme kiksniti če želi ostati v igri za naslov…

FC Bayern München – Borussia Dortmund
1 X 2
1.50 FC Bayern München

Chicago Bulls pri ekipi Boston Celtics (5. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
3.75 Chicago Bulls – Biki so po super začetku serije in dveh zmagah v Bostonu doma razočarali in izgubili obe dve tekme… Seveda pa je vprašanje kaj bi bilo če bi igral njihov najboljši organizator igre Rondo po vsej verjetnosti bi dobili eno tekmo… Kaj reči možnost, da danes Rondo zaigra so, saj že meče na koš in se pripravlja in v primeru, da zaigra lahko Bullsi tole tekmo dobijo oz. verjamemo da jo tudi bojo seveda, če bo igral Rondo, ki je do poškodbe res fantastično razigraval moštvo… Kako se to vidi v tej seriji? Biki so na prvih tekmah v seriji, ko je igral Rondo imeli kot ekipa 22 in 28 asistenc na predzadnji 14 na zadnji pa 19! In več kot razvidno je da so bili organizatorji igre, ki delijo žoge zelo slabi in tukaj lahko vidimo enega izmed razlogov zakaj niso doma dobili nobene tekme… Skratka če bo Rondo igral se izplača staviti na bike! Stavno kvoto preverite na 10bet.com

Atlanta Hawks pri ekipi Washington Wizards (5. tekma)
Spread
1.42 Atlanta Hawks +11,5

PUSTITE KOMENTAR

Sending