Stavni nasveti 26.3.2017

0
830
stavni nasveti nhl

Pa smo ga le dočakali dan D za slovensko reprezentanco. Danes se bo pokazalo, ali so naši zreli, da drugo leto zastopajo našo državo na svetovnem nogometnem prvenstvu ali ne. Kot vedno bo tudi danes zanimivo onstran luže pa si kar poglejmo današnje stavne tipe:

Škotska – Slovenija
1 X 2
3.30 Slovenija – To tekmo bomo stavili seveda tako kot se spodobi za Slovence oz. za navijače lastne države! No pa še malce pokomentirajmo kaj in kako… Škotska je zelo slabo začela kvalifikacije in ima na svojem kontu kar dva poraza medtem ko slovenija še ni izgubila. Slovenija trenutno zaseda 2. mesto v skupini in samo 2 točke zaostaja za prvo Anglijo. Škotska pa je na lestvici mnogo nižje in sicer na 5. mestu le eksot Malta je za njimi. Pred nekaj dnevi je Škotska odigrala tudi prijateljsko tekmo proti Kanadi in razočarala svoje navijače saj je samo remizirala. Tudi stadion na Škotskem danes ne bo poln saj so rezultati slabi in s tam tudi ni navijačev. Slovenija je v tekmah proti Angliji in Slovaški pokazala da zmore in lahko se bori tudi za prvo mesto in to nam daje navdih, da danes tvegamo in stavimo na čisto zmago naše reprezentance!

Chicago Bulls pri ekipi Milwaukee Bucks
Stava na zmago (ZDA)
3.30 Chicago Bulls – Če že tvegamo tvegajmo danes na polno in poizkusimo iztržiti kaj več denarja 🙂 Biki so zelo zanimiva ekipa in sicer ekipa, ki je sposobna premagati vse ekipe in izgubiti proti vsem… nekaj v garderobi očitno ne klapa in po sezoni bodo šefi morali resno razmisliti ali ekipo na novo zgraditi mogoče kaj dodati definitivno pa prvo kot prvo nagnati trenerja! Biki so proti Detroitu pokazali ekipno igro in dosegli kar 36 asistenc in dobesedno raztrgali Detroit, ampak že na naslednji tekmi so zopet pogoreli proti dosti slabše rangirani ekipi 76’ers… Kaj pričakovati danes 🙂 Upajmo, da takšne bike kot proti Detroitu, da bodo prinesli €€€€ 🙂

Miami Heat pri ekipi Boston Celtics
Spread
1.70 Boston Celtics -3,5 – Stavno kvoto smo preverite na bet at home stavnici.

New Orleans Pelicans pri ekipi Denver Nuggets
Spread
1.60 Denver Nuggets -3,5

Philadelphia Flyers pri ekipi Pittsburgh Penguins
1 X 2 (redni del)
1.78 Pittsburgh Penguins

Vancouver Canucks pri ekipi Winnipeg Jets
1 X 2 (redni del)
1.95 Winnipeg Jets

Minnesota Wild pri ekipi Detroit Red Wings
1 X 2 (redni del)
2.10 Minnesota Wild

PUSTITE KOMENTAR

Sending