Dame in gospodje začela se je liga NBA in s tem tudi prva velika presenečenja za nepoznavalce 🙂 Včeraj ponoči so namreč SAS razmontirali GSW! Res je tega ni nihče pričakoval… ampak dejstvo je da se more ekipa GSW najprej uigrat in potem bomo videli njihovo pravo moč. Konjeniki pa so pričakovano razbili New York, ki se bodo letos borili za končnico kljub temu da so pripeljali nekaj okrepitev iz te moke ne bo kruha. No pa poglejmo današnje stavne tipa (kvote iz 10bet):

Dallas Mavericks pri ekipi Indiana Pacers
Stava na zmago (ZDA)
1.36 Indiana Pacers –  Obe dve ekipi sta se okrepile, ampak po našem mnenju je ekipa Indiana bolje trgovala to poletje kot Dallas. Tudi v predsezoni so bolje igrali .

Miami Heat pri ekipi Orlando Magic
Stava na zmago (ZDA)
2.55 Miami Heat – To pa je kvota, ki je zelo zelo presenetljiva… Miami je v predsezoni gladko razbil Orlando. Res je Orlando ima mlado in dobro ekipo ampak v tej tekmi jih ne vidimo kot zmagovalce. Dragič je že v predsezoni pokazal, da bo glavni motor ekipe in da se bodo letos sposobni uvrstiti v končnico, kljub odhodu dveh zvezdnikov.

Charlotte Hornets pri ekipi Milwaukee Bucks
Stava na zmago (ZDA)
2.00 Milwaukee Bucks

Minnesota Timberwolves pri ekipi Memphis Grizzlies
Stava na zmago (ZDA)
2.15 Minnesota Timberwolves – Minnesota je lahko letos presenečenje lige! Imajo mlado in zelo perspektivno ekipo z odličnim trenerjem, ki bo zagotovo porihtal obrambo, ki je bila v preteklih letih zelo slaba. Pričakujemo da bodo sezono začeli z zmago in da se bodo uvrstili v play off.

Manchester United – Manchester City
1 X 2
2.90 Manchester City

Borussia Dortmund – 1. FC Union Berlin
1 X 2
1.20 Borussia Dortmund

FC Bayern München – FC Augsburg
1 X 2
1.10 FC Bayern München