Stavni nasveti 25.3.2017

0
807
stavni nasveti nba

Danes bo zopet na sporedu ogromno kvalifikacijskih tekem a najpomembnejša za nas prihaja šele jutri ko se bo naša izbrana vrsta pomerila z Škotsko. Poleg nogometa pa seveda nismo pozabili na severno-ameriško košarkarsko ligo NBA. Pa si kar poglejmo današnje stavne tipe.

Utah Jazz pri ekipi Los Angeles Clippers
Zmagovalec: Los Angeles Clippers – Borba za 4 mesto zahoda in s tem tudi borba za domače igrišče v prvem delu končnice. Trenutno so v boljšem položaju Jazzi, ki imajo razmerje zmag in porazov 44-28 medtem ko imajo Clippersi 43-30. Z današnjo zmago pa se lahko LAC še malce približajo v primeru poraza pa skoraj, da oddajo 4 mesto Jazzom. Tekmeca sta se letos srečala že 3 krat in dvakrat so bili uspešnejši Jazzi. Glede na to da Clippersi igrajo soma in si želijo zagotoviti 4 mesto menimo, da bodo storili vse za zmago. Tudi formi ekip na zadnjih 10 tekmah sta zelo podobni in naš stavni tip gre na zmago domačih. Stavno kvoto lahko preverite na stavnici bet at home.

Toronto Raptors pri ekipi Dallas Mavericks
Zmagovalec: Dallas Mavericks – Toronto še vedno igra brez prvega organizatorja igre… Dallas pa še nekako upa, da bi Denver in Portland malce bolj začela kiksati, da bi si mogoče skozi šivankino oko zagotovili nastop v končnici… Dallasu torej ne preostane nič drugega kot da zmaguje in upa na čudež. Imajo prednost domačega terena in več želje po zmagi… naš stavni tip zmaga Dallasa v zelo izenačeni tekmi.

Minnesota Timberwolves pri ekipi Portland Trail Blazers
Zmagovalec: Portland Trail Blazers – Portland se krčevito z Denverjem bori za 8 mesto, ki še vodi v končnico na zahodu. Danes je Denver premagal Indiano in zopet nekoliko bolj beži Portlandu, kar pomeni, da danes domači nujno potrebujejo zmago na domačem terenu. Naš stavni tip gre na Portland.

Andora – Ferski otoki
1 X 2
1.57 Ferski otoki

Švedska – Belorusija
1 X 2
1.45 Švedska

Bolgarija – Nizozemska
1 X 2
1.42 Nizozemska

Ciper – Estonija
1 X 2
3.10 X

Belgija – Grčija
1 X 2
1.30 Belgija

PUSTITE KOMENTAR

Sending