Pred nami so pokalna tekmovanja v nogometu. Najbolj pokalno zanimiva tekma bo zagotovo v Angliji, kjer se bosta spopadla dve zelo izenačeno močni ekipi letos v ligi in sicer Liverpool FC in Tottenham Hotspur. Poleg tekem v Angliji se bo pokal igral tudi v Nemčiji in pa seveda v Sloveniji… Poleg nogometa smo za vas pripravili tudi nekaj stav NHL-a kvote so povzete po fenomenalni stavnici 10bet.

NK Domžale – NK Krško
Koliko golov bo doseženih?
1.65 Več kot 2,5 – Domžale igrajo zelo napadalen nogomet in so tudi najučinkovitejša slovenska ekipa v ligi. Danes jih v pokalnem tekmovanju čaka Krško, ki je proti Domžalah že doma izgubilo prvo tekmo in s tem zapravilo napredovanje. Danes bo tekma torej bol formalna, ki se bo končala z zmago domačih… gostitelji pa tudi lahko zabijejo kakšen gol.

Borussia Mönchengladbach – VfB Stuttgart
1 X 2
1.57 Borussia Mönchengladbach

FC St. Pauli – Hertha BSC
1 X 2
1.67 Hertha BSC

Carolina Hurricanes pri ekipi Detroit Red Wings
1 X 2 (redni del)
2.00 Detroit Red Wings

Winnipeg Jets pri ekipi Dallas Stars
1 X 2 (redni del)
1.95 Dallas Stars

Anaheim Ducks pri ekipi San Jose Sharks
1 X 2 (redni del)
2.05 San Jose Sharks

Liverpool FC – Tottenham Hotspur
1 X 2
1.72 Liverpool FC – Liverpool letos blesti proti velikanom in so tudi vodilni v prvenstvu skupaj z arsenalom in cityem. Tekmeca sta se letos že srečala in sta se razšla z neodločenim rezultatom je pa v zadnjem obdobju v medsebojnih tekmah mnogo bolj uspešen Liverpool. Danes gre pričakovati tesno tekmo z zmago Liverpoola… Edina neznanka pa ostaja s kakšno zasedbo se po predstavilo katero moštvo.