Stavni nasveti 24.3.2017

0
775
stavni nasveti - nba

Danes se kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu začenjajo tudi v Evropi. Precej zanimivo bo na Hrvaškem, kjer se bo domača reprezentanca pomirila z Ukraino. Veliko dogajanja pa bo tudi l ligi NBA. No pa si kr poglejmo današneje stavne tipe:

Cleveland Cavaliers pri ekipi Charlotte Hornets
Stava na zmago (ZDA)
1.65 Cleveland Cavaliers – Konjeniki so nazadnje pokleknili v Denverju sedaj pa bodo poizkušali premagati sršene. Sršeni imajo na zadnjih 10 tekmah 6 zmag medtem ko konjeniki samo 4. Sršeni se na daljavo borijo še za končnico ampak že kar malce preveč zaostajajo. Medsebojna statistika ekip pa govori v prid konjenikov saj so zmagali na zadnjih 5 zaporednih srečenjih. Še bolj zgovoren pa je podatek, da so Sršeni na zadnjih 10 tekmah Konjenike uspeli premagati le enkrat. Menimo, da je poraz konjenike v denverju še jih dodatno podžgal da tole tekmo danes dobijo. Če bodo konjeniki popolni verjetno ni bojazni, da bi izgubili naš stavni tip je torej zmaga Cleveland Cavaliers. Stavno kvoto lahko preverite na 10bet.com

Denver Nuggets pri ekipi Indiana Pacers
Stava na zmago (ZDA)
2.15 Denver Nuggets – Glede na to da je Denver nazadnje premagal konjenike in da se s Portlandom krčevito borita za 8 mesto na zahodu, ki še vodi v končnico je zmaga proti Indiani skoraj da nujna! Indiana tudi zadnje čase pretirano ne blesti v formi medtem ko je Denver v solidni formi. Indiana je na zadnjih 10 tekmah slavila 5 krat medtem ko Denver 6 krat. Odločili smo se da malce tvegamo in stavimo na Denver.

Atlanta Hawks pri ekipi Milwaukee Bucks
Stava na zmago (ZDA)
3.20 Atlanta Hawks

Detroit Pistons pri ekipi Orlando Magic
Stava na zmago (ZDA)
1.57 Detroit Pistons

Lihtenštajn – Makedonija
1 X 2
1.50 Makedonija

Gruzija – Srbija
1 X 2
1.57 Srbija

Irska – Wales
1 X 2
3.20 Wales

Hrvaška – Ukrajina
1 X 2
1.50 Hrvaška

https://www.youtube.com/watch?v=mfODccx-Syk

 

PUSTITE KOMENTAR

Sending