Stavni nasveti 23.4.2017

0
1606
stavni tipi

Uf danes pa bo zanimivo saj je na sporedu El Clasico! Tekma bo v Madridu in to bo tudi tekma, ki že lahko odloči prvenstvo ali pa ga zopet odpre. Poleg te tekme bo tudi veliko ostalega dogajanja na ostalih evropskih zelenicah in pa seveda v ligi NBA ter ligi NHL! Pa si kar poglejmo današnje stavne tipe:

Liverpool FC – Crystal Palace
1 X 2
1.50 Liverpool FC

Real Madrid – FC Barcelona
1 X 2
3.20 FC Barcelona – EL Clasico dame in gospodje… stanje je takšno, da Barcelona nujno potrebuje zmago, da ujame priključek v borbi za naslova, kar pa verjetno ne bo dovolj saj če Real zmaga vse tekme do konca bo slavil. Kako igrata ekipi hmmm 🙂 Pri Realu imamo občutek, da igrajo toliko kot je potreba za zmago. Velikokrat se znajdejo v zaostanku, ampak od 80 do 90 minute vedno rešijo tekmo v svoj prid. Barcelona pa igra toplo hladno… nekako se nam zdi, da je igra zelo odvisna od Neymar, saj smo videli, da je praktično sam zrežiral preobrat proti PSG-ju na prvi tekmi pa ga ni bilo nikjer enako velja za tekmo z Juventusom (zaustavljen na obeh). Še večji šok za Barcelono pa je to, da danes ne bo imel pravice nastopati… Kako torej staviti danes? Nekako smo se vseeno odločili za Barcelono, saj je letos že pokazala, da ko je treba k tekmi pristopiti resno oz. potrebujejo zmago jim to nekako na koncu uspe. Bo pa veliko danes odvisno od dnevne forme Messija in pa Suareza. Pa še dejstvo je da so izpadli v ligi prvakov in si želijo odkupiti z zmago na EL Clasicu. Stavna kvota na bet365.

Olympique Lyon – AS Monaco
1 X 2
2.20 AS Monaco – Zanimiv derbi bo danes tole… Lyon zmaguje v ligi Evropa, Monaco pa v ligi prvakov. Oba kluba sta se uvrstila v polfinale omenjenih tekmovanj. Nekako pa vseeno v borbi za naslov in formo v francoskem prvenstvu zmago bolj potrebujejo Monačani in ravno zaradi tega menimo da bodo danes to tekmo dobili.

Boston Celtics pri ekipi Chicago Bulls (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
2.20 Chicago Bulls – Biki so prvi dve tekmi dobili na tretji pa so povsem odpovedali in še kako se je poznala odsotnost Ronda, ki je na prvih dveh tekmah odlično delil asistence. Tudi met iz igre jim ni stekel in kar težko je verjeti, da bodo danes zopet odigrali tako slabo tekmo. V primeru, da bo danes Rondo zaigral je zmaga skoraj da potrjena v nasprotnem primeru, pa bo tekma zelo izenačena na koncu pa se bodo verjetno vseeno veselili Biki!

Houston Rockets pri ekipi Oklahoma City Thunder (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.83 Oklahoma City Thunder

Cleveland Cavaliers pri ekipi Indiana Pacers (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
2.25 Indiana Pacers

Ottawa Senators pri ekipi Boston Bruins
1 X 2 (redni del)
2.00 Boston Bruins

Washington Capitals pri ekipi Toronto Maple Leafs
1 X 2 (redni del)
2.90 Toronto Maple Leafs

https://www.youtube.com/watch?v=Ho7r5n9Tflk

PUSTITE KOMENTAR

Sending