Stavni nasveti 23.3.3017

0
764
stavni nasveti

Kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu so v polnem teku, danes je na sporedu kar nekaj zanimivih tekem. Zanimivo dogajanje pa se bo odvijalo tudi v ligi NBA, kjer bo danes igral “naš” Miami. No pa si poglejmo kakšne stavne single smo danes vplačali:

Toronto Raptors pri ekipi Miami Heat
Zmagovalec: Miami Heat – Biki so danes Miamiju naredili veliko uslugo saj so premagali Detroit in sedaj je razlika med 8 in 9 mestom 2 poraza, kar je kar veliko če vemo, vemo da je do konca rednega dela še nekaj več kot 10 tekem. Miami danes čaka malce težje delo saj v goste prihaja vedno ne predvidljivi Toronto, ki ima na zadnjih 10 tekmah tekmah 6 zmag in 4 poraze je pa delimo nazadnje zmagal 3 krat zaporedoma na zadnje je premagal ravno Bike. Na drugi strani Miami še vedno blesti in ima v zadnjih desetih tekmah 7 zmag. Tekmeca sta se letos med sabo že srečala in nazadnje je bil uspešnejši Miami, bo pa zelo zanimivo v tem obračunu saj bo Miami igral brez Whiteside, ki letos brez njega igra (2-3). Tudi Toronto bo oslabljen igral bo brez prvega playa in pretepača Serge Ibak. Glede na vsa dajstva menimo, da bo tekma zelo izenačena manjšo prednost pa dajemo Miami-ju, ki se krčevito bori za končnico in igrajo doma. Stavno kvoto preverite na bet365.com

Phoenix Suns pri ekipi Brooklyn Nets
Zmagovalec: Phoenix Suns

Los Angeles Clippers pri ekipi Dallas Mavericks
Zmagovalec: Los Angeles Clippers

Memphis Grizzlies pri ekipi San Antonio Spurs
Zmagovalec: San Antonio Spurs – Tudi tukaj bo zelo zelo zanimiva tekma saj San Antonio letos Grizlijev še ni premagal! V obeh dveh tekmah nazadnje so bili Grizliji uspešnejši od Spursov. Glede na trenutno formo so v prednosti Spursi in bi počasi morali premagati Grizlije saj jim grozi, da se bosta tekmeca spopadla v prvem krogu končnice… naš stavni tip gre na zmago San Antonia.

Irak – Avstralija
1 X 2
1.60 Avstralija

Združeni arabski emirati – Japonska
1 X 2
1.87 Japonska

Argentina – Čile
1 X 2
1.48 Argentina

Urugvaj – Brazilija
1 X 2
2.30 Brazilija

https://www.youtube.com/watch?v=dImG4ALRsm8

 

PUSTITE KOMENTAR

Sending